Wat anderen vinden..

Je kent het gezegde wellicht: “Ben je blij met ons, zegt het voort! Maar ben je niet blij met ons, zeg het ons!”.

Tientallen cursisten zijn je voor gegaan. Lees hier wat zij van onze opleiding vinden. Vanwege Privacy (zij willen niet gegijzeld worden als ze straks over heel veel geld beschikken) hanteren we in onze opleiding Pseudoniemen zodat niemand van elkaar hun echte namen kennen. Hun Pseudoniemen staan onder de testimonials.

Deze slideshow laat alle reacties van onze cursisten 1 voor 1 zien. Als dat te langzaam gaat kan je alle testimonials ook op deze pagina zien: alle testimonials

Ga met je muis over de tekst om de slideshow te pauzeren, als het te snel voor je gaat.

Toeval of niet?

Ik ben door een toevalligheid bij Reinier terecht gekomen. Mijn oom was verhuisd en had hulp nodig met wat klusjes in huis. Dit mocht ik doen en hij vertelde mij dat zijn buurman (Reinier) in de crypto zat. Op dat moment was Reinier zijn tuin aan het renoveren. Er werd echt een heel mooie tuin van gemaakt en dit werd betaald met crypto. Tevens vertelde mijn oom dat hij cursussen aanbood om crypto te leren kennen.

Hiervoor heb ik mij ingeschreven en ik vond het dusdanig interessant dat ik de vervolg cursus en de gevorderden cursus ook ben gaan doen.

Ik kom uit het bedrijfsleven en ik heb meerdere keren meegemaakt dat er succes is beloofd door website ontwikkelaars, marketeers, magazines etc, dat het echt rendement op zou leveren maar helaas iedere keer nihil rendement. Ik was mijn geld kwijt en had er nagenoeg niks voor terug.

Reinier integendeel beloofde 100% rendement binnen 1,5 jaar van het ingelegde cursusgeld. Dit had ik nooit meegemaakt maar het stond zwart op wit. Daarnaast is Reinier iemand die zichzelf bewezen heeft en hij heeft begin 2021 ontslag genomen en is met pensioen.

Je kan je niet beter wensen om te leren van mensen die zichzelf bewezen hebben! Dit is hetzelfde als een cursus racen krijgen van Max Verstappen! Daar hoef je niet over na te denken! DOEN! Dit soort kansen krijg je zelden.

Kan je het zelf leren? Ja natuurlijk kan dat maar je bent dan veel langer bezig en hoogst waarschijnlijk betaal je in het proces meer leergeld dan wat de cursus kost (waar je ook nog garantie op krijgt!).

In het bedrijfsleven ben ik meerdere malen met mensen in zee gegaan die mij succes en groei beloofd hebben maar het niet waar konden maken. Ondertussen had het mij wel duizenden euro’s gekost die ik gewoon kwijt was. Wanneer je investeert in de juiste crypto ben je je geld NIET kwijt, in tegenstelling tot wat ik in het bedrijfsleven heb meegemaakt. Dan zeggen ze: ’Sorry, het is niet gelukt, ik snap het ook niet’ en daarmee klaar. In crypto kan je geld tijdelijk minder waard zijn maar op den duur wordt het meer waard en je bent het NOOIT kwijt. Het blijft JOUW crypto.

In de drie maanden dat ik de cursus volg heb ik mijn inleg verdrievoudigd EN heb ik enorm veel geleerd over crypto en de mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn enorm.

Kortom: Doe een cursus, doe het huiswerk, luister goed en je zal er geen spijt van hebben.

Reinier bedankt en ik wens iedereen alle goeds en succes.
(Bovenstaande is geen financieel advies)

Thor

Binnen 5 jaar Miljonair?

Vorig jaar toch de stap gemaakt om me te verdiepen in Crypto.

Zelf vond ik Crypto maar eng en te risicovol. Dat is het natuurlijk nog steeds maar sinds ik de cursus volg bij De Crypto Starter Academy voelt het toch veiliger.

Dit komt natuurlijk omdat je er dagelijks mee bezig bent en je gaat steeds meer begrijpen van Crypto. Een bijkomend plus punt van deze cursus is de fouten die je als beginner in de Crypto kan maken zijn juist de fouten die nu niet gemaakt worden.

Reinier is bekend met deze beginners fouten en behoed ons er van om deze te maken. Er word goed gecommuniceerd en tijd vrijgemaakt om je vragen te stellen. Ik adviseer elk persoon die twijfelt in Crypto om deze cursus te volgen. Zelfs als je al bekend bent met Crypto adviseer ik je om deze cursus te volgen. De onderwerpen die aan het bod komen in deze cursus is te veel om op te noemen. Maar het is meer dan wat een gemiddelde crypto investeerder weet.

Deelnemen aan deze cursus kost geld maar na het volgen van de cursus kan je zomaar binnen 5 jaar (geen garantie) miljonair zijn. Dus het is zeker de investering waard. Reinier bedankt voor je tijd en kennisoverdracht.

Glimmie

Ik ben nu beter voorbereid

Heel tevreden over de lessen. Veel informatie gekregen die voor de doorsnee persoon, inclusief mensen die al langer via een Centrale Exchange (CEX) in crypto zitten, niet voorhanden is. Ook fijn dat alles terug te kijken is en over alles vragen gesteld kan worden. Onderwerpen die ik interessant vond of meer wilde weten, hebben me ook gemotiveerd om hier zelf meer onderzoek naar te doen. Samengevat heb ik het gevoel beter voorbereid te zijn en meer informatie te hebben op de relatief nieuwe blockchain technologie, t.o.v. destijds bij de komst van internet en mobiele telefonie.

Enter name here

Eeuwig dankbaar

Ik kende Reinier (Crypto Starter Academy) nog niet, maar ik las vaak blogs op zijn website (hexnl.nl). Toen ik een kans kreeg om een cursus van hem te volgen, twijfelde ik geen moment. Ik was zeer benieuwd wat hij allemaal te vertellen had en dit is denk ik 1 van de beste keuzes in mijn leven geweest. Reinier is echt een geweldig persoon met zijn hart op de juiste plek. Ik heb nu al zo ontzettend veel geleerd en ik weet nu wat Crypto is en hoe belangrijk het wel niet in de toekomst gaat worden. Ik ben nu net een paar maanden bezig met de beginners- en gevorderdencursus en ik heb mijn inzet al met meer dan 70x in waarde zien toenemen! En dit is nog maar het begin. Binnen een paar jaar kan NIEMAND meer om crypto heen, of je het nu eenmaal wilt of niet. Daarom raad ik jullie allemaal aan om nu te beginnen met werken aan je financiële toekomst. Omdat je nu nog relatief heel vroeg bent, aangezien de cryptowereld pas net zich echt aan het ontwikkelen is, kun je hier maximaal de vruchten van plukken. Reinier is hier DE meest geschikte man voor die jou hierbij kan en maar al te graag wilt helpen. Grijp deze kans met beide handen aan zou ik zeggen! Zijn nieuwe cursus is eigenlijk echt een must-do voordat je in de cryptowereld duikt. Geloof me, dit is echt iets wat je niet wilt missen. Reinier, ik ben je eeuwig dankbaar.

Tarzan

Fundamentele Verandering!

Reinier na lange tijd weer gesproken, we kennen elkaar uit het (zakelijk) verleden. Als snel kwam het op crypto munten en ik was nogal afwachtend. Woorden als lastig, moeilijk te begrijpen, hoe zit dat nu. Toch de eerste stappen gezet m.b.v. Reinier, en dan ja gaat de wereld open, als snel de eerste stappen naar meer gezet, de HEX. De workshops en webinar van Reinier zijn een verademing, stap voor stap word je de ‘nieuwe’ wereld ingebracht. En ik kan niet anders zeggen het hele gezin doet nu mee. Door mee te doen onder leiding van Reinier, wordt de wereld van de crypto transparanter en snap je de fundamentals. Kortom een aanrader, gewoon DOEN.

Douwe Bobby

Mijn ogen zijn geopend

Reinier geeft in zijn cursus een goede inzicht hoe de cryptowereld eruit ziet. Hij behandelt alle Ins en Outs die daarbij komen kijken en geeft je praktische tips.

Hij brengt je kennis op een hoog niveau waar menig crypto expert nog wat van kan leren.  Mocht jezelf hiermee aan de slag willen gaan dan heb je in ieder geval een gedegen basis van Reinier mee gekregen.

Ik ben Reinier dankbaar dat hij mij, op een prettige manier, mijn ogen heeft geopend voor deze materie en ik ben met veel plezier aan de slag gegaan om in crypto’s te investeren.

Reinier doet wat hij zegt en komt zijn afspraken na.

Gaitman

 

Veel bijgeleerd

Ik ben nu voor de 2e keer deelnemer van de Crypto Starter Academy van Reinier en wat heb ik weer ontzettend veel bijgeleerd! Ik dacht vooral dat het veel herhaling zou zijn, maar niets bleek minder waar. Heel veel nieuwe stof waar ik erg blij mee ben dat ik wederom heb deelgenomen. Reinier dankjewel 🙂.

Super waardevol dames en heren!!

Tarzan

Achtbaan van emoties steeds beter onder controle

Toen ik vorig jaar door een vriendin erop werd geattendeerd dat zij in crypto had geïnvesteerd en mij de kans gaf ook in te stappen heb ik geen moment getwijfeld. Mijn eerste kennismaking met Crypto Starter Academy van Reinier deed mij wel even wankelen. Wankelen in de zin van ga ik dit ooit snappen en hoe is het mogelijk om ooit financieel onafhankelijk te zijn en te kunnen leven.

Wie wil dit nu niet! Doordat Reinier je meeneemt op een manier dat het voor iedereen te begrijpen is en de huiswerk opdrachten gelinkt aan de lessen vielen er vele kwartjes. Het zaadje is gezaaid in mooie nieuwe crypto projecten die op het moment van schrijven nog niet gelanceerd zijn. (wat zowel risicovol als veel belovend is)

Maar met de 1 op 1 coaching sessie van Reinier was het ongeloof van de vooruitzichten op een mooi rendement wederom een emotioneel moment.

Kortom, ook met een kleine investering kun je al hele mooie resultaten behalen. Doen zou ik zeggen!

Dollydot

Eerst geloven en dan zien…

Graag wil ik ook een stukje schrijven over mijn ervaring met CSA.

Na aanleiding van een mooie recensie van een vriendin over jouw opleiding werd ik enthousiast. Even flink een paar dagen over nagedacht omdat ik 5.000 euro best een hele hoop geld vindt

Toch heb ik besloten om in te stappen. Ik had al wat ervaring met de CEX dus wist wel dat het investeren in  Crypto goed is geweest voor mij en heb daar zeker rendement uit kunnen halen vandaar dat ik deze nu ook heb geherinvesteerd in deze opleiding van CSA.

7 januari 2022 ben ik gestart met de beginners cursus en inmiddels zijn we nu met het gevorderde deel bezig. De opleiding duurt een heel jaar.

Deze cursus biedt zoveel meer dan alleen handelen in Crypto. De opleiding is heel breed, geeft je o.a. inzicht in het Monetaire systeem en wat het bij printen van fiat geld teweeg brengt en dat crypto echt de toekomst is en ga zo maar door.

Ik heb gestaked, gesacrificed, geïnvesteerd in nieuwe munten. Sommige zijn nog in ontwikkeling en komen tot leven wanneer deze live gaan. Het zijn allemaal termen waar ik het bestaan niet van wist maar komen allemaal tot leven (begrip) in de cursus.

Momenteel staat mijn investering onderwater maar ik heb pas verlies als ik de munten zou verkopen. Dat zijn van dee dingen die er ingestampt worden tijdens deze opleiding (figuurlijk natuurlijk).

Vasthouden (Hodl) en niet in paniek raken is zo belangrijk!

In de 1 op 1 sessie heeft Reinier mij laten zien wat mijn toekomst zou kunnen zijn met deze investeringen en daar werd ik een heel blij persoon van.

Nu moet ik nog het begrip omdraaien van “Eerst zien en dan geloven” naar “Eerst geloven en dan zien” want dan komt het naar je toe!

De toekomst zie ik dan ook positief tegemoet.

Positivo

Naast Cryptolessen ook Levenslessen

Deze cursus is  zowel een aanrader voor mensen, die nog nooit iets gedaan hebben met crypto, als ook voor mensen die wel bekend zijn met crypto. Er zijn verschillende invalshoeken en lagen. Elke keer leer je weer iets nieuws. Door alles in de praktijk uit te voeren – in testomgeving – kun je leren hoe je het best kunt handelen in crypto. Een ieder op zijn eigen niveau. Je kunt de lessen zo vaak terugkijken zodat je uiteindelijk de materie van de lessen begrijpt. Ook worden er verschillende invalshoeken (video filmpjes)  onder de loep genomen, zodat jezelf bepaalt wat voor jou van toepassing is. Al met al een waardevolle cursus, die je niet alleen rijker maakt in crypto’s maar ook in levenslessen. 

Ennea

Crypto Introductiecursus helder uitgelegd

Begin 2021 de eerste Crypto Introductiecursus van Crypto Starter Academy gevolgd, dus voor het eerst kennisgemaakt met de wereld van crypto en blockchain. Ik vond het erg interessant en de zaken worden heel helder uitgelegd.

Ik ga nu de eerste stappen zetten en heb me inmiddels al ingeschreven voor een verdiepingscursus van Reinier!

La Cupra

Uitzicht op eerder stoppen met werken. Meer dan 500% winst, ondanks instappen tijdens de Bearmarkt!

Via een vriendin hoorde ik van Crypto. Ik vertelde dat het lastig was om de eindjes aan elkaar te knopen en daarbij ook nog te sparen. Zij vertelde dat Reinier Crypto cursussen gaf en dat de cursisten, geen één uitgezonderd, succesvol waren met het vermeerderen van hun ‘vermogen’.

Hoewel mijn omgeving anti-Crypto was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voorzichtig met € 100 begonnen. Later iets meer toen ik zag dat ik succes had met de tips en basisregels bij Crypto investering (zoals “gebruik nooit geld dat je je niet kunt veroorloven om kwijt te raken”).

Na ca 14 maanden is de waarde van mijn Crypto portfolio met meer dan 6 keer toegenomen, dank zij Reinier van Crypto Starter Academy!

Dankjewel Reinier. Ik ben er zeer dankbaar voor!

Rocky

In Jip & Janneke taal uitgelegd. Dankbaar!

Ik had minimaal al wat geïnvesteerd in crypto. Niet om te daytraden, maar puur voor de lange termijn. Doe ik nog steeds maar mijn ogen zijn wel geopend door met name Reinier’s kijk op crypto.

Ik heb veel gelezen wat Reinier heeft gecommuniceerd en heb meerdere webinars bijgewoond waarin Reinier uitlegt maar ook laat zien wat er mogelijk is. Het hoe, wat, waar. The Do’s and the Don’ts.

Maar ook kennis gedeeld over Daytraden, de Blockchain, DeFi coins, verschillende type wallets.

Het gebruik van browsers plugins zoals MetaMask, etc.

En het knappe is… Reinier kan je dit in redelijke Jip & Janneke taal uitleggen.

Natuurlijk ga je zo nu en dan de diepte in en moest je echt wel zelf aan de slag tijdens de webinars en workshops, maar die drempel was laag en werd ook telkens lager.

Waarmee ik zeggen wil dat de ‘angst’ voor crypto die ik nog had, helemaal niet meer aanwezig is.

Met dank aan Reinier’s kennis en zijn nuchtere kijk op zaken durf en kan ik mijn crypto zelf regelen en heb ik er volledig grip op.

Weet ook wanneer ik wel en niet moet handelen. Ik weet op welke signalen ik moet letten en wat ik dan moet doen.

Ook daar is geen drempel meer. Gewoon kijken, opletten en handelen. Helemaal te gek.

Sinds mijn start in 2 soorten crypto is mijn portfolio gegroeid naar 8 crypto en heb ik overall meer dan 200% behaald.

Onwijs blij mee en dankbaar voor.

Reinier… dank je wel 🙂

Sventek

Buiten mijn Comfortzone, dankzij Reinier van Crypto Starter Academy

Ik ben erg dankbaar voor het feit dat mijn collega Reinier Muller mij in aanraking heeft gebracht met crypto currency. Ik vond het al leuk om bezig te zijn met geld en beleggen, maar dankzij Reinier heb ik breder kunnen kijken en ben ver buiten mijn comfort zone gegaan. De mogelijkheden zijn talrijk en de perspectieven eindeloos. Een diepe buiging en veel dank aan Reinier die met alle geduld, toewijding en rust het beste uit jezelf naar boven haalt!

Magdalena

Op 0 begonnen

Nul verstand van welke crypto dan ook. Daar begon ik mee. Reinier ken ik al heel lang. Toen hij met deze cursus kwam, dacht ik: “dit is het moment om meer over crypto te weten te komen”. Maar dat het zo interessant zou zijn, kon ik niet bevroeden. Er ging een hele nieuwe wereld voor mij open. Reinier neemt je aan zijn hand mee in deze wereld van de crypto’s en tevens krijg je een beter inzicht in ons bestaand geldsysteem.

Ik begon de cursus om meer kennis te krijgen van de ‘crypto wereld’. Gaandeweg begreep ik echter, dat dit mijn grootste kans is op financiële onafhankelijkheid. En de grootste kans om je geld veilig te stellen tegen inflatie en eventuele nieuwe regels op de geldmarkt. Het geeft een kans voor de gewone man om onafhankelijk te worden van de grillen van de overheid.

Deze cursus draagt bij aan mijn pseudoniem: Freedom.

Freedom

Snel Duidelijk

Reinier heeft mij goed geholpen met het wegwijs maken in crypto. Hij heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren, hierdoor snap je snel hoe bepaalde zaken werken en heb ik binnen 1 maand een rendement van 80 procent weten te bereiken. Ik zou Reinier dan ook zeker aanbevelen!

Squatch

Geld verdienen met Crypto

Geweldige cursus van iemand die veel over crypto’s weet. Aan- en verkopen van crypto kan iedereen wel, maar in de cursus leer je meer mogelijkheden om geld te verdienen met crypto. Door zijn connecties in de cryptowereld ben je eerder op de hoogte van mogelijke kansen waar je met weinig geld kan instappen. Zeker een aanrader.

Johnny Reb

Een aanrader!

Met veel plezier heb ik verschillende cursussen van de Crypto Starter Academy gevolgd.

Er komen zoveel verschillende aspecten aan bod, die allen bijdragen aan het hebben van succes binnen de assets van crypto.

Met een scherpe objectieve blik worden de cursussen gegeven waarbij meer dan voldoende ruimte gegeven wordt tot het stellen van vragen. Ook het inspelen op actuele zaken wordt zeer gewaardeerd.

Geen spijt gehad van het volgen van deze cursussen. Een aanrader !

Lange

Ook voor de niet-absolute-beginner

Ik was al een tijdje op eigen initiatief bezig met Crypto en aanvankelijk heb ik mij afgevraagd of de Crypto Starter Academy wat voor mij zou zijn. Nu ik heb deelgenomen aan deze cursus kan ik zeggen dat het voor mij zeker een toegevoegde waarde heeft gehad. Het heeft mij een hele hoop nieuwe inzichten gegeven en daarmee ook meer zekerheid in mijn keuzes gebracht. Ik kan nu veel slagvaardiger handelen, met meer vertrouwen (in mijn eigen strategie) investeringen doen. Kortom ook voor de niet absolute beginner sterk aan te raden om deze cursus te volgen!

Cookie Monster

Meer tijd dankzij kennis van anderen

Doe je voordeel mee met deze testimonial. Het wiel hoeft niet iedereen opnieuw uit te vinden en als anderen dat vanwege de expertise voor je kunnen doen maak daar dan gebruik van.
In de aandelen maar nog meer in de cryptowereld moet je je mijns inziens enigszins laten adviseren, tenzij je er zelf 24/7 mee bezig kunt zijn. Parttime traden en winsten willen maken, kan maar is geen garantie. Ik ben met CSA in aanraking gekomen via vrienden van ons gezin. Ik zat al langer in de crypto maar met vallen en opstaan vergaarde ik een minimaal vermogen. CSA biedt los van de vroege investering in HEX, op tal van andere coins een handvat hoe te handelen. Middels deze kleine community word ik op de hoogte gehouden van het laatste nieuws betreffende coins waar CSA  zich mee bezig houdt, wordt er advies gegeven over bepaalde handelingen en stappen die gevolgd moeten worden met het oog op vergaren van vermogen.

Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf en zou je idealiter aan DYOR (do your own research) moeten doen voor er bepaalde (niet terug te draaien) stappen uitgevoerd of beslissingen genomen worden. Waar de één geld verdient verliest de ander. Niemand heeft een glazen bol, maar ik hoop met deze community een langzaam maar steady secundair inkomen te verdienen.
Ik heb er na 6 dikke maanden nog steeds veel vertrouwen in en tracht waar tijd dat toelaat de adviezen op te kunnen en gaan volgen. Dat had ik veel meer moeten doen. Achteraf weet je pas hoe dat uitpakt en realiseer ik me nu ook dat ik dat veel eerder had moeten doen.

Reinier, dank voor je inzet en tijd die je er in steekt. Een handvat in deze harde cryptowereld is een must!

Lala

Ik kan nu zelfstandig verder

Door Reinier heb ik veel geleerd over Crypto! Ik wist er niet veel van af maar na de beginnerscursus van Reinier heb ik nu de tools en kennis verkregen om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan.

Alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte om vragen te stellen tijdens de cursus. Natuurlijk blijft het een zoektocht, maar voor vragen of advies kan ik altijd bij hem terecht!

Ik zou het iedereen aanraden om de beginnerscursus bij Reinier te volgen en niet te vergeten de vervolgcursussen.

JP Crypto

Kennis maakt macht

We leven in financieel onzekere tijden, hyperinflatie zorgt voor steeds hogere prijzen en de instanties die daar voor hebben gezorgd weten niet meer hoe dit op te lossen. Zij draaien om de hete brei heen. Om financieel op de waarschijnlijke ineenstorting van het financiële stelsel voorbereid te zijn heb ik mij op crypto gericht, in mijn optiek een van de weinige manieren om te overleven. Crypto is echter wildwest, het lijkt gokken als je niet weet wat je doet en daar komt de Crypto Starter Academy om de hoek kijken, je krijgt beter inzage in mogelijkheden die er wel degelijk zijn en hoe je je kunt beschermen tegen de financiële onzekerheden maar ook tegen jezelf, kennis maakt macht dus doe als ik en doe die kennis op bij de CSA, kennis beperkt de risico’s in grote mate. Je krijgt geen financieel advies maar wel het gereedschap om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Ik heb nog geen dag spijt van mijn investering in CSA want die heb ik er al lang weer uit.

Dory (Nemo)

Je krijgt een goed beeld over de financiële wereld

Dankzij deze cursus ben ik enorm gegroeid in mijn mindset. Ik heb veel waardevolle lessen geleerd. In het begin vond ik de cursus best wel prijzig en twijfelde ik of ik dit wel zou moeten doen, maar het is het 100% waard. Heel veel theorie en praktijkopdrachten, je gaat echt aan de slag en krijgt een realistisch beeld over de financiële wereld. Daarom raad ik ook zeker andere mensen aan om deze kans niet te missen, want er komt een zware periode aan.

Pikachu

Mijn winst 7.200%! Dankzij zijn lessen

Toen Reinier, van Crypto Starter Academy, mij in een vroeg stadium vertelde over HEX (geen advies) had ik geen geld om te investeren, de zaken gingen al minder. Ik besloot er toch wat geld voor vrij te maken en dat heeft me geen windeieren gelegd. Mijn inleg van ca. € 300 is nu 72 x vermeerderd, het laat zich raden dat met die kennis van nu ik graag wat meer had kunnen investeren al is het einde nog lang niet zoek. De cryptokennis van Reinier is zeer waardevol omdat hij nooit adviseert, alleen ergens op wijst en zeker waarschuwt voor de valkuilen en gevaren. Een nieuwe workshop van Crypto Starter Academy en ik ben er weer bij.

Nemo

Lees hier mijn aanvulling: AANVULLING

Ook voor Studenten een mooie kans

Toen ik via Reinier, van Crypto Starter Academy, de kans kreeg om meer te leren over Crypto greep ik die met beide handen aan. Als student besloot ik enkel geld in te leggen wat ik kon missen en inmiddels zit ik zelfs op een rendement van 300%, veel meer dan ik ooit had verwacht. De kennis van Reinier heeft mij een hoop geholpen als beginnende en onervaren investeerder, sinds hij je graag op weg helpt om zelf verder te kunnen. Ik zie er naar uit om mijn kennis nog veel verder te vergroten met de workshops van Crypto Starter Academy.

Heel erg bedankt.

Moana

Schot voor open doel

Sinds ik de CSA training volg voel ik mij een stuk zekerder in de crypto wereld. Toen ik een half jaar gelden begon bij CSA was ik alleen aan het handelen op Bitvavo zonder enige kennis en fundamenten. Tijdens de training hebben we geleerd dat een fundamentele analyse een must is om te hebben voor de juiste crypto. We hebben tijdens de lessen kennis opgedaan van onder andere de bestaande crypto zoals Bitcoin, Ethereum en HEX, tevens het nieuwe project Pulsechain kwam aan de orde. De lessen gaan van beginner naar gevorderd en zijn reuze interessant. Er zijn veel praktische opdrachten om de theorie om te zetten in de praktijk.

Vanwege de ontspannen, leuke sfeer en geduld van de trainer, kan ik je de CSA training van harte aanbevelen.

Vóór de training voelde het of de denkbeeldige bal nog niet in het juiste doel geschoten kon worden, nu is dit doel een stuk beter in zicht en schiet ik de bal er gewoon recht in!

Honda

Compleet Programma

Afgelopen 3 jaar ben ik betrokken bij CSA. Ingestapt met het idee dat ik kennis zou krijgen over hoe om te gaan met crypto. Maar dat bleek niet het enige. Reinier focust op je mindset en bewustwording van geld, persoonlijke groei en leert je alles over het huidige geldsysteem.

Dit geeft je de inzichten hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op wat er mogelijk gaat komen (recessie en erger).
Dat maakt CSA voor mij een compleet programma. Wat naar mijn idee een must is voor iedereen die in crypto wil investeren.

Snotneus

Ik heb nu uitzicht op aanschaf van een huis. Dankzij Crypto!

Medio 2017 ben ik gestart met crypto. Ik handelde niet maar kocht aan en verkocht. Ik was te veel een emotie koper/verkoper en ivm met gezondheidsomstandigheden was dit geen goede combinatie en ben ik hiermee gestopt. Toen ik hoorde dat Reinier succesvol handelde in crypto en zijn kennis deelde met anderen, heb ik mijn oor te luisteren gelegd bij hem. Hij vertelde hoe hij te werk ging, welke valkuilen je tegen kunt komen en vooral niet bang moet zijn om geduld te hebben. En ik moet zeggen dat het toepassen van zijn werkwijze voor mij zeer succesvol is geweest. Intussen heb ik uitzicht op de aankoop van een huis. Aangezien ik ingestapt ben met een bescheiden kapitaaltje wil dit wel iets zeggen. En dit in ongeveer 2 jaar tijd!

Shiva

Nu al mooi rendement behaald

Via deze weg wil ik graag Reinier Muller bedanken voor de informatie, ondersteuning en tips aangaande de diverse Crypto munten, waaronder HEX, die een belangrijke rol speelt in onze portefeuille.

Dankzij de uitleg van Reinier, al is het mij soms iets te ingewikkeld, komen we er toch steeds weer uit.
We zijn in december 2020 begonnen en hebben nu toch al meer dan 300 % resultaat behaald en dan moeten de HEX winsten nog komen, mede dankzij Reinier dus!
Reinier, dank voor je hulp, geduld en uitleg en ik hoop dat we in dit tempo nog even door kunnen blijven groeien!!!

Greyhound

Ik begrijp de cryptowereld nu veel beter

Nooit gedacht dat ik aan een crypto cursus zou gaan beginnen. Ik had de nodige vooroordelen met wat nu achteraf blijkt kwam dit volledig door een groot gebrek aan kennis. De cursus van Crypto Starter Academy heeft ervoor gezorgd dat ik de crypto-wereld beter begrijp en dat door de heldere en praktische manier waarop de onderwerpen in de cursus behandeld worden, ik nu al zelf keuzes maak over de aanschaf van crypto’s . Door de huiswerkopdrachten wordt de theorie in praktijk gebracht. Niet onbelangrijk als je je eigen wallet met crypto’s moet beheren. Mijn verwachting is dat ik op termijn (geduld is een schone zaak) er (veel) geld mee kan verdienen. De jaarcursus is nu op de helft en ik kan alleen maar zeggen dat ik in die korte tijd al veel geleerd heb. Nog een half jaar cursus te gaan, ik ben zeer benieuwd wat dit aan nieuwe kennis gaat brengen!

Tornado

Noob: Ik wist niet hoe het werkte en durfde niet in Crypto te gaan.

Als complete noob op het gebied van crypto durfde ik er niet aan te beginnen omdat ik simpelweg niet begreep hoe het werkt. Maar aangespoord door het succes van anderen besloot ik me aan te melden voor de introductiecursus bij Crypto Starter Academy, en daar heb ik geen spijt van. In korte tijd heb ik veel informatie gekregen over crypto, en het vertrouwen om er mee aan de slag te gaan. Inmiddels heb ik 2 coins in mijn wallet en heb ik plezier in het verder verdiepen in de crypto-wereld.

MD

Van twijfel naar 130% winst

 

Ik sprak Reinier enige tijd geleden over crypto en dat maakte mij heel nieuwsgierig. Toch duurde het nog even voordat ik mij door hem heb laten informeren. Toch spannend vond ik het. Maar door zijn duidelijke en vooral geduldige uitleg en hulp heb ik geïnvesteerd en nu al bijna 130% winst gemaakt. Ik ben heel blij dat Reinier mij hier mee heeft geholpen. 🙏🏼

Happy

Check hier of er nog plaats voor jou is?

Crypto Starter Academy sluit haar deuren per 1 januari 2023. Dus als je via de zomerbundels nog mee wil doen aan het jaar programma, dan kan je via deze pagina nog inschrijven: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/csa-zomerbundel-aanbieding/

Met name de luxere bundels (met navenante voordelen) zijn beperkt voorradig vanwege persoonlijke ondersteuning. Dus op-is-op!