Nemo 25 maart 2023

De meeste mensen die succesvol zijn met investeren verdwijnen in een anonieme zelfzuchtige en soms zelfs vijandige houding om te kunnen leven in uitbundigheid. Laten we zeggen dat dat mag want zeg nou zelf, hoeveel mensen willen iets van je als je blijkt veel geld te hebben.

De oude rijken staan er niet om bekend dat ze erg vrijgevig zijn zonder dat ze er zelf iets van een voordeel bij zouden hebben en hun ego ermee kunnen oppoetsen.

Reinier Muller, van Crypto Starter Academy, daarentegen heeft zijn succesvolle investeringen, onderbouwd met kennis en wil dit delen met anderen omdat hij zijn rijkdom, voornamelijk dus de juiste kennis, wil delen en het andere mensen gewoonweg gunt zichzelf van het financiële juk te bevrijden.

Als je bereid bent om naar hem te luisteren, bereid bent om in jezelf te investeren en bereid bent om ook je kennis te delen dan kun je deel uitmaken van de beweging naar financiële onafhankelijkheid die de cryptowereld op dit moment heeft ingezet. Mensen als Reinier begrijpen dat en willen het bijkans van de daken schreeuwen, hij maakt onderdeel uit van die beweging die hun kennis vrijblijvend inzet om iedereen in de gelegenheid te stellen de ogen te openen en zelf het leven weer bij de hand te nemen. Hij gunt het iedereen en gebruikt eigen bronnen om te overtuigen.

Ik kan persoonlijk getuigen vanuit zijn eigen referentiekader dat het hier een serieuze gelegenheid betreft die nu ook zijn momentum gaat beleven. Alle cursisten en dat zijn er nu inmiddels meer dan 60 zullen beamen dat ze een enorme hoeveelheid kennis hebben opgedaan en het de investering meer dan waard is gebleken. Je leert zelf te onderzoeken, je financiële IQ te vergroten en de voor jou juiste beslissingen te nemen.

Nee je krijgt geen financieel advies maar je bent wel in staat zelf te analyseren wat voor jouw situatie het beste is. Iedereen heeft een andere achtergrond en leefsituatie. De één is bereid risico’s te nemen en de ander is risicomijdend. In crypto investeer je alleen met middelen die je bereid bent te verliezen maar een kleine investering kan al grote resultaten teweeg brengen.

Jazeker, het lijkt te mooi om waar te zijn maar als je bereid bent om uit je financiële discomfortzone te stappen, dan is de kans groot dat je het zelf ook van de daken wil schreeuwen. Een deepdive in de bestaande financiële wereld levert schokkende kennis op en 99% van de mensen weet het nog niet maar crypto is een innovatief alternatief en nog volop in ontwikkeling.

Dit geeft onzekerheden maar ook enorme kansen en als je weet wat wij nu weten denk je er niet lang over na.

Nemo