Wie ben ik?

Ik ben ‘serial entrepeneur‘ en autodidact. Of andersom. Vanwege mijn ‘hang’ naar meer willen weten, kennen en kunnen ben ik een spons van kennis en informatie.

Hoe dan ook, het lijkt mij voor jullie – mijn potentiële cursisten – fijn om te weten wie ik ben en met welk recht of status ik jullie ‘leraar’ kan zijn.

Onderzoeker

Ik ben een geboren onderzoeker. Ik wil graag alles weten en neem geen genoegen met een politiek correct antwoord. Ik ben eigenwijs en weet het graag beter dan een ander. Omdat ik mij in alles, wat ik interessant vind, goed verdiep weet ik ook vaak iets meer dan de ander over het betreffende onderwerp. En als de ander het beter weet, dan onderzoek ik dat ook.

Innovatie versus geschiedenis

Alles wat innovatief en nieuw voor mij is, vind ik interessant. Tegelijkertijd onderzoek ik ook het verre verleden. Waar komen we écht vandaan? Ik geloof niet in het Bijbelse verhaal. Ik geloof wel dat het Bijbelse verhaal is gebaseerd op historische gebeurtenissen en dat de zogenaamde Goden (ook de Griekse en Romeinse Goden) ooit vanuit ‘de ruimte’ op Aarde zijn neergedaald en ons (nu) onbekende lessen hebben geleerd. In dat verband verwijs ik naar het werk van Professor Zecharia Sitchin. Ik heb verder zowel Atlantis als Lemurië qua beschavingen bestudeerd en naar mate ik er meer over weet, des te meer ik besef dat ik er heel weinig van weet. Ik weet wel dat de wereld waarin we nu leven flink aan verandering toe is. Op vele gebieden, waaronder het financiële systeem dat de ongelijkheid tussen wereldburgers pijnlijk in stand houdt. “Verbeter de wereld en begin bij jezelf.” is mijn manier om daaraan een bijdrage te leveren. Met behulp van Crypto. Hoe? Dat leg ik hieronder uit.

Recente innovatieve geschiedenis

In verhouding tot het Atlantis en Lemuriaans tijdperk, dat zich meer dan 200.000 jaar geleden heeft afgespeeld, bevindt het Internettijdperk zich in het foetus stadium. Internet is niet meer weg te denken, maar slechts 30 jaar geleden wist vrijwel niemand wat Internet was en bestond de webbrowser nog niet. Het was slechts een netwerk van universiteiten die met elkaar communiceerden. Als IT Architect en IT Research & Development Manager introduceerde ik Internet Technologie bij één van de grootste Kredietverzekeraars ter wereld (en de grootste in Nederland). Daarmee konden we in de jaren 90 duizenden klanten online bedienen. In die tijd was dat zeer vooruitstrevend.

Kort erna begon ik voor mij zelf en lanceerde één van de eerste Cloudcomputing bedrijven in Europa. Binnen 5 jaar zaten we op meer dan 30 internationale locaties en bedienden we meer dan 1.400 gebruikers conform volgend plaatje.

Dekkingsgebied van mijn Cloudbedrijf e-PrivateOffice tussen 2003-2010

Bruggetje naar Crypto

Waarom vertel ik dit allemaal? Omdat vrijwel alles wat ik heb gedaan en heb onderzocht op het gebied van het onbekende, aanvankelijk kon rekenen op scepsis. Ik startte e-PrivateOffice in 2000 toen de ‘Internet-bubbel’ net was doorgeprikt. Ik geloofde heilig in de toekomst van Cloudcomputing, maar geen investeerder die er trek in had. Vandaar dat ik het toen allemaal zelf heb gefinancierd.

Fast forward 2021. Nu is alles wat we doen met behulp van Internet heel gewoon, maar 30 jaar geleden zou niemand geloven dat we ooit online konden vergaderen en zelfs online zouden kunnen samenwerken. Waarom niet? Omdat Internet toen instabiel was. En omdat de Internetverbindingen toen slechts met een snelheid van maximaal 9.600 bits per seconde (bps) konden communiceren. Véél te langzaam om simpele plaatjes in je browser te kunnen tonen. Laat staan dat je een videofragment van 10 seconde zou willen tonen. Dat zou dan uren hebben geduurd áls de video-streaming technologie zou hebben bestaan. De commerciële toepassing van het Internet heeft er meer dan 35 jaar over gedaan voordat het massaal was ingeburgerd en iedereen weet wat hij/zij ermee kan doen. Zelfs de 80-plussers in deze tijd kunnen er nu goed mee overweg.

Crypto = Internet anno 1993

Ik heb persoonlijk de hele technische ontwikkeling meegemaakt op IT-gebied. Van Mainframe computers (gesloten en veilig) tot midrange computers (open en onveilig). Van gesloten veilig netwerk tot open en onveilig netwerk (=Internet). Elke periode kende zijn uitdagingen, voorstanders en tegenstanders. Met de komst van de Internetbrowser in 1993 werd Internet toegankelijker voor de ‘early adopter‘. Pas vanaf 1997 kwam Netscape met de eerste commerciële browser, die ook zakelijk kon worden ingezet. Ruim 10 jaar later kwam de Chrome browser, die vandaag de dag het meest wordt gebruikt.

Crypto zal qua adoptie en ontwikkeltijd sneller gaan. Waarom? Omdat de huidige jeugd nieuwe technologie sneller zal omarmen en begrijpen dan de volwassenen die indertijd moesten wennen aan Internet.

Zelf heb ik vanwege mijn Netwerk/IT Security achtergrond Crypto ver van mij vandaan gehouden. Ik wist namelijk hoe ik netwerken en computers moest hacken, die met Encryptie technologie waren beveiligd. In mijn overtuiging zou het een kwestie van tijd zijn voordat Bitcoin encryptie zou zijn gekraakt en dat iedereen zijn geld dan kwijt zou zijn.

Dankzij een broer ben ik in 2017 alsnog overstag gegaan en heb toen pas al mijn vooroordelen en overtuigingen over Crypto overboord gegooid. Een mooi voorbeeld van “Eerst geloven, en dan pas kunnen zien” in plaats van “Eerst zien en dan geloven!“. Vanwege mijn onverzadigbare hang naar nieuwe inzichten ben ik vele duizenden uren op zoek gegaan naar de voordelen en nadelen van Crypto.

We zitten qua Crypto nu pas op het vergelijkbare punt, waarop Internet een beetje bruikbaar werd toen de 14K4 modems hun intrede deden. Dus nog vóórdat de ADSL en Breedbandmodems verschenen. En vèr voordat glasvezelverbindingen gemeengoed werden in Nederland. Kortom, als je denkt dat je te laat bent voor Crypto, weet dan dat je eigenlijk nog steeds een ‘early adaptor‘ bent, die met de juiste begeleiding grote winsten kan maken. Pas vanaf 2030 verwacht ik dat Crypto op hetzelfde niveau als Internet zal zitten toen indertijd de Chrome browser zijn intrede deed. Dat was dus in 2008!

Lang verhaal kort en fast forward voorbij 20.000 studie uren in Crypto en alles wat zich eromheen afspeelt.

Ondanks mijn duizenden uren studie noem ik mijzelf geen Crypto expert. Ik noem mij zelf liever een Crypto Meta-Analist. Ik baseer mijn Crypto keuzes op fundamentele analyse, technische analyse en kennis die ik inkoop bij Crypto Experts en Investeringen Onderzoekbureaus. Ik leg meerdere invalshoeken en bronnen regelmatig naast elkaar en tegenover elkaar. Daarom maakt het analyseren van verschillende (crypto) bronnen en hun analyses van mij een Meta-Analist.

Successen – En het goede voorbeeld

Binnen 3 jaar heeft deze aanpak mij grote financiële successen opgeleverd waardoor ik nu niet alleen financieel vrij ben (= er komt meer aan passief inkomen binnen dan mijn maandelijkse lasten zijn), maar nu ook financieel onafhankelijk ben (= ik kan alles doen en laten zonder eerst over geld te hoeven na te denken).

Een miljonair leerde mij ooit, dat als je ooit ook miljonair wilde zijn, dat je dan zoveel mogelijk tijd moest doorbrengen met miljonairs om hun ‘energie’ te kunnen kopiëren. Als je succesvol in Crypto wilt zijn, moet je precies hetzelfde doen. Omring je met ‘Crypto-experts’ die hun eerste miljoenen hebben gerealiseerd en kopieer hun gedrag.

Dát is precies wat ik met Crypto Starter Academy wil realiseren! Miljonairs voortbrengen, die mijn gedrag kopiëren.

Wat is dat gedrag?

Ik leg mijn cursisten het money management systeem uit van miljonair T. Harv Eker. Één van zijn principes om geld te laten stromen, is het weggeven van geld. Geld vindt zijn weg toch wel naar jou terug als je de juiste principes hanteert.

Kortom, ik roep al mijn cursisten op om minstens 5 procent van alle winsten in Crypto te besteden aan goede doelen of mensen die hulpbehoeftig zijn. Zelf ben ik bezig met het oprichten van een Stichting ‘Zorg voor Lelystad‘, waarin een groot deel van mijn Crypto winsten terechtkomen om hulpbehoeftigen lokaal te kunnen helpen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat Crypto de positieve naam krijgt die het verdient!

“Verbeter de wereld, maar ik begin bij mijzelf en Lelystad”. De rest van Nederland en de wereld moet nog even wachten 😉

Ik doe mee!

“If you want something to change in your life, you’ll have to change something in your life”~unknown

Het jaarprogramma kost slechts € 5.000, waarmee je alles leert om financieel vrij te kunnen worden. Geen garanties uiteraard, want resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst! Maarrrrr, als de geschiedenis zich wel herhaalt, zoals dit nu al 12 jaar gebeurt, dan ga je de asymmetrische risico’s aan den lijve ondervinden. Je kan namelijk 100% je geld verliezen, maar ook meer dan 1.000% winst maken!

Als dit jou aanspreekt en je hebt geld beschikbaar, dat je kunt missen en zelfs 100% zou kunnen verliezen? Volg dan het jaarprogramma en leer waarom wij een winstgarantie durven af te geven aan de eerstvolgende 10 inschrijvers, die voldoen aan de bepalingen op de aanmeldpagina.