Investering Competitie Ranglijst

Tijdens de studieperiode hebben de cursisten $ 10.000 gekregen aan virtueel geld. Dus geen echte dollars. Op basis van het geleerde moesten ze vóór 1 juli 2023 zoveel mogelijk winst maken m.b.v. een Portfolio Testsysteem waarmee zij veilig konden investeren. Dat deden ze dan met de Crypto waarover zij het meeste hebben geleerd en waarvan zij dus ook de fundamentele aspecten kenden.

Het doel was om minimaal 100% winst te maken, hetgeen met de cursus ook in het vooruitzicht was gesteld. Dit is ongekend moeilijk als je beseft dat dit tijdens de Bearmarkt moest gebeuren. Een Bearmarkt kenmerkt zich immers door sterk dalende koersen.

Tóch hebben 8 deelnemers dit voor elkaar gekregen. De meesten onder hen zijn inmiddels CSA Expert gecertificeerd.

Maar de absolute nummer 1 van het gezelschap is Glimmie! Hij heeft maar liefst 173,37% winst gemaakt! Vanwege privacy noem ik geen echte namen maar de pseudoniemen die tijdens de lessen ook zijn gebruikt. Ik wil namelijk niet dat cursisten worden herkend en vervolgens allemaal bedelaars op de stoep krijgen.

Hieronder is de totale lijst van alle deelnemers die een positief resultaat hebben geboekt om maar aan te tonen dat het mogelijk is maar niet vanzelfsprekend. Doorzettingsvermogen en discipline is wat het vereist om uitzicht te hebben op financiële onafhankelijkheid.

Resultaten tot en met 30 juni 2023

Glimmie is dus de nummer 1 van de afgelopen studieperiode. Spearman en Honda hebben de 2e en 3e plaats weten te bemachtigen. Chapeau! Gefeliciteerd!

Jullie krijgen de prijzen in de komende week opgestuurd. Wat dat was, weten alleen zij.

Meer weten?

Wil je meer weten wat de cursus inhoudt en wat zij allemaal hebben moeten doorstaan? Lees dan het laatste bericht die zij allemaal hebben ontvangen: https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/einde-en-nieuw-begin

En wil je de mensen leren kennen achter die pseudoniemen? Schrijf je dan in voor het CSA 2024 abonnement, waarmee je tot 31 december 2024 toegang hebt tot alle cursusmateriaal, inclusief de opnames die in 2024 online worden gezet. Doe dat dan via dit registratieformulier:
https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/csa-2024-registratie

Maar pas op! Als je het overweegt, weet dan dat je niet van de ene op de andere dag rijk bent. Je zult de discipline moeten opbrengen om alle lessen (lesopnames) te volgen en zoveel mogelijk huiswerk te doen. Ik schat in dat je de belangrijkste onderdelen binnen 3 tot 6 maanden eigen kunt maken. Zeker met de ondersteuning die je kunt vragen in de verschillende besloten Telegram kanalen die voor jullie beschikbaar zijn.