Binnen 5 jaar Miljonair?

Vorig jaar toch de stap gemaakt om me te verdiepen in Crypto.

Zelf vond ik Crypto maar eng en te risicovol. Dat is het natuurlijk nog steeds maar sinds ik de cursus volg bij De Crypto Starter Academy voelt het toch veiliger.

Dit komt natuurlijk omdat je er dagelijks mee bezig bent en je gaat steeds meer begrijpen van Crypto. Een bijkomend plus punt van deze cursus is de fouten die je als beginner in de Crypto kan maken zijn juist de fouten die nu niet gemaakt worden.

Reinier is bekend met deze beginners fouten en behoed ons er van om deze te maken. Er word goed gecommuniceerd en tijd vrijgemaakt om je vragen te stellen. Ik adviseer elk persoon die twijfelt in Crypto om deze cursus te volgen. Zelfs als je al bekend bent met Crypto adviseer ik je om deze cursus te volgen. De onderwerpen die aan het bod komen in deze cursus is te veel om op te noemen. Maar het is meer dan wat een gemiddelde crypto investeerder weet.

Deelnemen aan deze cursus kost geld maar na het volgen van de cursus kan je zomaar binnen 5 jaar (geen garantie) miljonair zijn. Dus het is zeker de investering waard. Reinier bedankt voor je tijd en kennisoverdracht.

Glimmie

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *