CSA Zomerbundel Aanbieding VOORBIJ PER 15 SEPTEMBER 2022

Een laatste kans om je voor te bereiden op financieel onheil!

INSCHRIJVINGEN voor BASIS 2 TIJDELIJK VERLENGD, MET 33,33%% KORTING, TOT 15 SEPTEMBER 2022


Ik heb Crypto Starter Academy opgericht om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich voor te bereiden op het naderende financiële onheil. Ik ben er zelfs voor gestopt met werken om er fulltime invulling aan te kunnen geven. Maar aan alles komt een eind. Na dit cursusjaar 2021-2022 zal ik om privéredenen ermee stoppen.

Dus wie nog interactief kennis wil opdoen en zich wil voorbereiden op potentieel 100x of meer winst (geen garantie!), kan zich inschrijven op de Basis 2 Bundel met 33,33% korting.

Je krijgt dus ook toegang tot al deze lessen en leert welke Cryptovaluta nog grote potentie hebben, tot wel meer dan 100x binnen enkele jaren.

Waarom Crypto?

Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te begrijpen dat steeds meer water bij de wijn doen leidt tot waardeloze wijn.

Datzelfde geldt ook voor de waarde van geld. Als je steeds meer geld bijdrukt zonder de onderliggende waarde ook te laten toenemen, dan verwatert de waarde van geld. In de media wordt dat inflatie genoemd maar feitelijk is het diefstal. Met het huidige tempo van verwatering zal jouw geld binnen 10 jaar slechts de helft waard zijn. Dus als je dacht dat je met jouw huidig spaargeld van EUR 30.000 over 10 jaar een leuke auto kon kopen, dan mag je blij zijn dat je t.z.t. een auto kan kopen die dan een vergelijkbare waarde zou hebben als wat EUR 15.000 vandaag aan koopkracht biedt. Overigens verkeren nog steeds veel mensen in de veronderstelling dat de waarde van ons geld door goud wordt gedekt. Niets is minder waar. Ons geld is intrinsiek waardeloos. Overheden doen ons geloven dat het echt waarde heeft…

Je hoeft mij niet te geloven. Kijk eens wat Mike Maloney meer dan 10 jaar geleden al verkondigde. In de volgende video laat ik Willem Middelkoop ook even aan het woord, die in 2007 al voorspelde dat de dollar zou vallen en een bankencrisis zou ontstaan. Afsluitend komt Christine Lagarde nog aan het woord die eigenlijk niet kan uitleggen hoe we uit deze financiële misère kunnen komen.


Of bestudeer anders het huiswerk van afgelopen week, die mijn huidige studenten moesten bestuderen. Dan weet je welke bedreigingen er momenteel zijn en dat je geen tijd te verliezen hebt om jezelf voor te bereiden op de financiële ramp die onvermijdelijk is. COVID-19 en de Oekraïne oorlog gaan de schuld krijgen van de financiële ramp, maar het onderliggende probleem – het wankel geld systeem – is exact de reden waarom iedereen, die zich niet voorbereidt, te maken krijgt met financiële tegenspoed.

HUISWERK WEEK 22

Beslis nu!

De cursisten die in oktober 2021 aan deze cursus zijn begonnen hebben € 5.000 voor deze cursus betaald en hebben zich al verzekerd van de juiste informatie en hebben zich al voorbereid op wat komen gaat.

Afhankelijk van jouw portemonnee kan je over dezelfde kennis beschikken met 50% tot 90% korting!

Dit zijn de tarieven voor de verschillende bundels. Klik op volgende afbeelding voor meer informatie:

Update 1 augustus 2022

De inschrijfperiode is verstreken. Behalve voor de Basis 2 Bundel kan er niet meer worden aangemeld. Die optie is tijdelijk met 33,33% korting beschikbaar tot 15 september 2022.

Meld je dus z.s.m. aan vóór 15 september 2022

Het is vijf voor twaalf. Beslis daarom snel of je € 500 wil investeren in een financieel betere toekomst dan je anders zal ervaren.

Dus als je deze boot niet wil missen, schrijf je dan z.s.m. in via deze knop:

Meer informatie nodig?

Ga naar de uitgebreide uitleg pagina om te begrijpen wat elke bundel precies inhoudt: WAT HOUDEN DE BUNDELS PRECIES IN?

Voor meer informatie kan je e-mailen naar info@cryptostarter.nl. Stel daarin de vraag en geef je telefoonnummer door. Dan bellen we jou z.s.m. terug.