Zomerbundels 2022 – AANBIEDINGEN Eindigen Op 31-07-2022

Afhankelijk van jouw portemonnee kan je voor de instap bundel (Basis 1) kiezen of voor de meest uitgebreide bundel (Pro 2). Zie hieronder de verschillen en onder de afbeelding beschrijf ik de voordelen van de duurdere bundels ten opzichte van de goedkopere bundels .

Toegang tot alle opgenomen lessen

Sinds oktober 2021 wordt de cursus op elke woensdagavond om 20:00 uur gegeven. De lengte van elke cursusavond varieert van 1 uur tot 2,5 uur. De lengte is afhankelijk van het onderwerp en het aantal vragen dat het onderwerp opriep.

Tot en met juli 2022 zullen meer dan 23 lessen online komen en vanaf september 2022 de resterende circa 17 lessen. Het kunnen er meer worden als de cryptomarkt daarom vraagt.

Iedereen krijgt dus vanaf € 500 toegang tot alle lessen die online komen.

Voor een compleet overzicht van het jaarprogramma klik je op deze LINK

Mogelijkheid tot interactie met de trainer via Membership Workspace (inclusief vanaf Basis 2 bundel à €750)

De Membership Workspace is een besloten omgeving waarin iedereen zijn vragen kwijt kan en waarop medecursisten (ook uit eerdere cursussen) elkaar kunnen helpen.

Dus voor slechts € 250 meer krijg je toegang tot medecursisten en zal CSA ook alle vragen z.s.m. proberen te beantwoorden. Meestal is dat binnen 24 uur. Verder blijven 10.000 van de meest recente berichten online. Oudere berichten beperkt op afroep. Dit heeft te maken met de gekozen licentie structuur en om de cursus betaalbaar te houden.

Inclusief PLSX Punten (indien voor 1/8/2022 ingeschreven en betaald)

Tijdens de cursus leer je wat het PLSX Cryptoproject is en wanneer dat project wordt gelanceerd. Na de lancering van dat project zullen deze Crypto tokens pas beschikbaar komen en zal de prijs naar verwachting 20x hoger zijn dan waarop wij ze in de ‘seed-fase’ hebben kunnen intekenen. Een deel van die “Cryptopunten” (geen munten of tokens omdat ze nu nog niet zijn uitgegeven) is gereserveerd als cursusmateriaal voor de huidige cursisten en de ‘lucky ones‘ die ze nog via deze cursusbundels kunnen krijgen.

In de Basis 3-bundel ontvang je 25.000 punten die later omgeruild kunnen worden voor de echte Cryptotokens -en munten. Omdat ze op die momenten nog geen dollarwaarde hebben, kunnen we ze als cursusmateriaal verspreiden. Zodra ze dollarwaarde hebben mogen wij dat niet meer. We zijn namelijk geen financiële instelling.

In de Pro 1-bundel ontvang je 100.000 PLSX punten en in de Pro 2-bundel ontvang je 500.000 PLSX punten.

Dat ze per punt ooit meer dan 1 cent waard kunnen worden, heeft de geschiedenis wel aangetoond. Op dat moment zou je deze cursus gratis hebben gevolgd.

Disclaimer: Hoewel vergelijkbare Cryptoprojecten meer dan 100x in waarde zijn toegenomen, kunnen wij die winsten niet beloven en al helemaal niet garanderen. Tijdens de cursus leggen we wel uit waarom de kansen in ons voordeel zijn.

Inclusief PLS Punten (indien voor 1/8/2022 ingeschreven en betaald)

Tijdens de cursus leer je wat het PLS Cryptoproject is en wanneer dat project wordt gelanceerd. Na de lancering van dat project zullen deze Crypto tokens pas beschikbaar komen en zal de prijs naar verwachting 20x hoger zijn dan waarop wij ze in de ‘seed-fase’ hebben kunnen intekenen. Een deel van die “Cryptopunten” (geen munten of tokens omdat ze nu nog niet zijn uitgegeven) is gereserveerd als cursusmateriaal voor de huidige cursisten en de ‘lucky ones‘ die ze nog via deze cursusbundels kunnen krijgen.

In de Basis 3-bundel ontvang je 25.000 punten die later omgeruild kunnen worden voor de echte Cryptotokens -en munten. Omdat ze op die momenten nog geen dollarwaarde hebben, kunnen we ze als cursusmateriaal verspreiden. Zodra ze dollarwaarde hebben, mogen wij dat niet meer. We zijn namelijk geen financiële instelling.

In de Pro 1-bundel ontvang je 100.000 PLS punten en in de Pro 2-bundel ontvang je 500.000 PLS punten.

Disclaimer: Hoewel vergelijkbare Crypto projecten meer dan 100x in waarde zijn toegenomen, kunnen wij die winsten niet beloven en al helemaal niet garanderen. Tijdens de cursus leggen we wel uit waarom de kansen in ons voordeel zijn.

1-op-1 Sessie met trainer

De Pro 2 bundel is de enige bundel waarmee je tot 3x een 1-op-1 sessie met de CSA Trainer kunt inplannen. Onder meer om de strategie te doorspreken en eventuele prognoses samen uit te werken. Vanwege de schaarse tijd is dit voordeel voor slechts 10 nieuwe Pro 2-cursisten voorbehouden.

Update 1 augustus 2022

Vanaf vandaag is de inschrijfperiode beëindigd. Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de cursus.

Update 18 augustus 2022 – Tijdelijke aanbieding voor Basis 2 Bundel

Het krantenbericht in de Telegraaf van vandaag heeft mij doen besluiten om Basis 2 Bundel tijdelijk met 33% korting aan te bieden.

Zie ook de blog erover op https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/tijdelijke-aanbieding-basis-2-bundel-voor-de-prijs-van-basis-1-bundel/

Dus als je deze boot niet wil missen, schrijf je dan z.s.m. in via deze knop:

The Early Birds Gets The Worm

Vroege vogels worden altijd beloond. Daarom betalen twijfelaars altijd meer dan de meer ondernemende types. Bij de prijsstelling van deze cursus is dat niet anders.

Als je meteen kiest voor de Pro-2 bundel heb je de beste deal. Desalniettemin kan het vanuit cashflow oogpunt interessant zijn om met de Basis 1 bundel van € 500 te beginnen.

Dit zijn de upgrade tarieven

Upgrade Basis 1 naar Basis 2 € 350
Upgrade Basis 1 naar Basis 3 € 600
Upgrade Basis 1 naar Pro 1 € 1.100
Upgrade Basis 1 naar Pro 2 € 2.250

Upgrade Basis 2 naar Basis 3 € 350
Upgrade Basis 2 naar Pro 1 € 850
Upgrade Basis 2 naar Pro 2 € 2.000

Upgrade Basis 3 naar Pro 1 € 600
Upgrade Basis 3 naar Pro 2 € 1.750

Upgrade van Pro 1 naar Pro 2 € 1.250

Als je eerst van Basis 1 naar Basis 2, en dan van Basis 2 naar Pro 1 gaat ben je voor die upgrades dus € 350 + € 850 = € 1.200 kwijt i.p.v. € 1.100 wanneer je direct naar Pro 1 was geüpgraded.

Upgrades moeten per SMS of WhatsApp kenbaar gemaakt worden naar het mobiele nummer dat op de Besloten Membership Site staat.


BELANGRIJK

De Crypto Tokens, die vanaf Basis 3 bundel onderdeel zijn van het lesmateriaal hebben op dit moment geen waarde. Daarom kunnen we het onderdeel maken van ons lesmateriaal. Op het moment dat de PulseChain Blockchain live is, zullen die Tokens waarde krijgen. Vanaf dat moment kunnen we geen upgrades meer accepteren. Louter omdat wij geen financiële producten mogen verkopen.


Meer informatie nodig?

Voor meer informatie kan je e-mailen naar info@cryptostarter.nl. Stel daarin de vraag en geef je telefoonnummer door. Dan bellen we jou z.s.m. terug.

De Roadmap

In volgende afbeelding is het hele jaarprogramma samengevat. Deze 13 modules worden verspreid over 40 lessen.