Zomerbundels 2022

Afhankelijk van jouw portemonnee kan je voor de instap bundel (basis 1) kiezen of voor de meest uitgebreide bundel (Pro 2). Zie hieronder de verschillen en onder de afbeelding beschrijf ik de voordelen van de duurdere bundels ten opzichte van de goedkopere bundels .

Toegang tot alle opgenomen lessen

Sinds oktober 2021 wordt de cursus op elke woensdagavond om 20:00 uur gegeven. De lengte van elke cursusavond varieert van 1 uur tot 2,5 uur. De lengte is afhankelijk van het onderwerp en het aantal vragen dat het onderwerp opriep.

Tot en met juli 2022 zullen meer dan 23 lessen online komen en vanaf september 2022 de resterende circa 17 lessen. Het kunnen er meer worden als de cryptomarkt daarom vraagt.

Iedereen krijgt dus vanaf € 500 toegang tot alle lessen die online komen.

Mogelijkheid tot interactie met de trainer via Membership Workspace (inclusief vanaf Basis 2 bundel à €750)

De Membership Workspace is een besloten omgeving waarin iedereen zijn vragen kwijt kan en waarop medecursisten (ook uit eerdere cursussen) elkaar kunnen helpen.

Dus voor slechts € 250 meer krijg je toegang tot medecursisten en zal CSA ook alle vragen z.s.m. proberen te beantwoorden. Meestal is dat binnen 24 uur. Verder blijven 10.000 van de meest recente berichten online. Oudere berichten beperkt op afroep. Dit heeft te maken met de gekozen licentie structuur en om de cursus betaalbaar te houden.

Inclusief PLSX Punten (indien voor 1/7/2022 ingeschreven en betaald)

Tijdens de cursus leer je wat het PLSX Cryptoproject is en wanneer dat project wordt gelanceerd. Na de lancering van dat project zullen deze Crypto tokens pas beschikbaar komen en zal de prijs naar verwachting 20x hoger zijn dan waarop wij ze in de ‘seed-fase’ hebben kunnen intekenen. Een deel van die “Cryptopunten” (geen munten of tokens omdat ze nu nog niet zijn uitgegeven) is gereserveerd als cursusmateriaal voor de huidige cursisten en de ‘lucky ones‘ die ze nog via deze cursusbundels kunnen krijgen.

In de Basis 3-bundel ontvang je 25.000 punten die later omgeruild kunnen worden voor de echte Cryptotokens -en munten. Omdat ze op die momenten nog geen dollarwaarde hebben, kunnen we ze als cursusmateriaal verspreiden. Zodra ze dollarwaarde hebben mogen wij dat niet meer. We zijn namelijk geen financiële instelling.

In de Pro 1-bundel ontvang je 100.000 PLSX punten en in de Pro 2-bundel ontvang je 500.000 PLSX punten.

Dat ze per punt ooit meer dan 1 cent waard kunnen worden, heeft de geschiedenis wel aangetoond. Op dat moment zou je deze cursus gratis hebben gevolgd.

Disclaimer: Hoewel vergelijkbare Cryptoprojecten meer dan 100x in waarde zijn toegenomen, kunnen wij die winsten niet beloven en al helemaal niet garanderen. Tijdens de cursus leggen we wel uit waarom de kansen in ons voordeel zijn.

Inclusief PLS Punten (indien voor 1/7/2022 ingeschreven en betaald)

Tijdens de cursus leer je wat het PLS Cryptoproject is en wanneer dat project wordt gelanceerd. Na de lancering van dat project zullen deze Crypto tokens pas beschikbaar komen en zal de prijs naar verwachting 20x hoger zijn dan waarop wij ze in de ‘seed-fase’ hebben kunnen intekenen. Een deel van die “Cryptopunten” (geen munten of tokens omdat ze nu nog niet zijn uitgegeven) is gereserveerd als cursusmateriaal voor de huidige cursisten en de ‘lucky ones‘ die ze nog via deze cursusbundels kunnen krijgen.

In de Basis 3-bundel ontvang je 25.000 punten die later omgeruild kunnen worden voor de echte Cryptotokens -en munten. Omdat ze op die momenten nog geen dollarwaarde hebben, kunnen we ze als cursusmateriaal verspreiden. Zodra ze dollarwaarde hebben, mogen wij dat niet meer. We zijn namelijk geen financiële instelling.

In de Pro 1-bundel ontvang je 100.000 PLS punten en in de Pro 2-bundel ontvang je 500.000 PLS punten.

Disclaimer: Hoewel vergelijkbare Crypto projecten meer dan 100x in waarde zijn toegenomen, kunnen wij die winsten niet beloven en al helemaal niet garanderen. Tijdens de cursus leggen we wel uit waarom de kansen in ons voordeel zijn.

1-op-1 Sessie met trainer

De Pro 2 bundel is de enige bundel waarmee je tot 3x een 1-op-1 sessie met de CSA Trainer kunt inplannen. Onder meer om de strategie te doorspreken en eventuele prognoses samen uit te werken. Vanwege de schaarse tijd is dit voordeel voor slechts 10 nieuwe Pro 2-cursisten voorbehouden.

Beperkt aantal inschrijvingen vanaf Bundel 3

Vanaf bundel 3 hebben we plaats voor slechts 100 inschrijvers en in Pro 2 hebben we plaats voor slechts 10 personen.

Dus als je deze boot niet wil missen, schrijf je dan z.s.m. in via deze knop: