Toeval of niet?

Ik ben door een toevalligheid bij Reinier terecht gekomen. Mijn oom was verhuisd en had hulp nodig met wat klusjes in huis. Dit mocht ik doen en hij vertelde mij dat zijn buurman (Reinier) in de crypto zat. Op dat moment was Reinier zijn tuin aan het renoveren. Er werd echt een heel mooie tuin van gemaakt en dit werd betaald met crypto. Tevens vertelde mijn oom dat hij cursussen aanbood om crypto te leren kennen.

Hiervoor heb ik mij ingeschreven en ik vond het dusdanig interessant dat ik de vervolg cursus en de gevorderden cursus ook ben gaan doen.

Ik kom uit het bedrijfsleven en ik heb meerdere keren meegemaakt dat er succes is beloofd door website ontwikkelaars, marketeers, magazines etc, dat het echt rendement op zou leveren maar helaas iedere keer nihil rendement. Ik was mijn geld kwijt en had er nagenoeg niks voor terug.

Reinier integendeel beloofde 100% rendement binnen 1,5 jaar van het ingelegde cursusgeld. Dit had ik nooit meegemaakt maar het stond zwart op wit. Daarnaast is Reinier iemand die zichzelf bewezen heeft en hij heeft begin 2021 ontslag genomen en is met pensioen.

Je kan je niet beter wensen om te leren van mensen die zichzelf bewezen hebben! Dit is hetzelfde als een cursus racen krijgen van Max Verstappen! Daar hoef je niet over na te denken! DOEN! Dit soort kansen krijg je zelden.

Kan je het zelf leren? Ja natuurlijk kan dat maar je bent dan veel langer bezig en hoogst waarschijnlijk betaal je in het proces meer leergeld dan wat de cursus kost (waar je ook nog garantie op krijgt!).

In het bedrijfsleven ben ik meerdere malen met mensen in zee gegaan die mij succes en groei beloofd hebben maar het niet waar konden maken. Ondertussen had het mij wel duizenden euro’s gekost die ik gewoon kwijt was. Wanneer je investeert in de juiste crypto ben je je geld NIET kwijt, in tegenstelling tot wat ik in het bedrijfsleven heb meegemaakt. Dan zeggen ze: ’Sorry, het is niet gelukt, ik snap het ook niet’ en daarmee klaar. In crypto kan je geld tijdelijk minder waard zijn maar op den duur wordt het meer waard en je bent het NOOIT kwijt. Het blijft JOUW crypto.

In de drie maanden dat ik de cursus volg heb ik mijn inleg verdrievoudigd EN heb ik enorm veel geleerd over crypto en de mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn enorm.

Kortom: Doe een cursus, doe het huiswerk, luister goed en je zal er geen spijt van hebben.

Reinier bedankt en ik wens iedereen alle goeds en succes.
(Bovenstaande is geen financieel advies)

Thor

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *