Meer tijd dankzij kennis van anderen

Doe je voordeel mee met deze testimonial. Het wiel hoeft niet iedereen opnieuw uit te vinden en als anderen dat vanwege de expertise voor je kunnen doen maak daar dan gebruik van.
In de aandelen maar nog meer in de cryptowereld moet je je mijns inziens enigszins laten adviseren, tenzij je er zelf 24/7 mee bezig kunt zijn. Parttime traden en winsten willen maken, kan maar is geen garantie. Ik ben met CSA in aanraking gekomen via vrienden van ons gezin. Ik zat al langer in de crypto maar met vallen en opstaan vergaarde ik een minimaal vermogen. CSA biedt los van de vroege investering in HEX, op tal van andere coins een handvat hoe te handelen. Middels deze kleine community word ik op de hoogte gehouden van het laatste nieuws betreffende coins waar CSA  zich mee bezig houdt, wordt er advies gegeven over bepaalde handelingen en stappen die gevolgd moeten worden met het oog op vergaren van vermogen.

Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid bij jezelf en zou je idealiter aan DYOR (do your own research) moeten doen voor er bepaalde (niet terug te draaien) stappen uitgevoerd of beslissingen genomen worden. Waar de één geld verdient verliest de ander. Niemand heeft een glazen bol, maar ik hoop met deze community een langzaam maar steady secundair inkomen te verdienen.
Ik heb er na 6 dikke maanden nog steeds veel vertrouwen in en tracht waar tijd dat toelaat de adviezen op te kunnen en gaan volgen. Dat had ik veel meer moeten doen. Achteraf weet je pas hoe dat uitpakt en realiseer ik me nu ook dat ik dat veel eerder had moeten doen.

Reinier, dank voor je inzet en tijd die je er in steekt. Een handvat in deze harde cryptowereld is een must!

Lala

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *