Patronen van Bedrog

Ik besef dat ik met mijn blogs en berichten op Facebook en LinkedIN heel makkelijk in de hoek van Complot Denkers en Wappies kan worden gezet. Het doel heiligt de middelen denk ik dan. Ik zal daarom ook niet reageren op de (negatieve) reacties op mijn berichten. Ik laat iedereen in zijn waarde en laat hen geloven waarin zij willen geloven. We leven immers allemaal ons leven op basis van onze Overtuigingen in de veronderstelling dat ze waar zijn.

Wat is dan het doel van mijn Blogs? Persoonlijk gewin? Nee! Dankzij Crypto kon ik 2 jaar geleden al stoppen met ‘werken‘, ofschoon mijn ‘werk‘ eigenlijk mijn hobby was. Waarom vraag ik dan geld voor mijn cursussen?

Daar heb ik 2 antwoorden op:

  1. Omdat mijn tijd schaars is en ik die tijd liever doorbreng met mijn gezin om met de winsten uit Crypto samen leuke dingen te doen. Iedereen die mij van die kwaliteitstijd met mijn gezin af houdt moet daar gewoon voor betalen, ofschoon dat maar een fractie is van wat ik vind dat mijn tijd waard is! Financiële Vrijheid en Financiële Onafhankelijkheid is een kostbaar goed!
  2. Omdat ‘gratis’ nooit zo goed wordt gewaardeerd als wanneer ervoor wordt betaald. Als je immers ergens voor betaalt verwacht je waar voor je geld. Gratis maakt in dat verband de kwaliteitsverwachting ‘waardeloos‘.

Ik verwacht niet dat iedereen dit begrijpt maar zij vormen dan ook niet mijn doelgroep voor mijn doel.

Wie dan wel? En wat is het doel?

Voor wie doe ik wat ik doe en wat is mijn doel daarbij?

Feitelijk iedereen die open staat voor een positieve verandering in het Leven, die er geld voor over heeft en ook beseft dat we op ramkoers zitten voor wat betreft inflatie en recessie.

Helaas kan ik niet iedereen helpen, die nu al in geldnood verkeert en geen spaargeld heeft kunnen opbouwen. Zij zijn helaas overgeleverd aan ‘het Systeem’. Geloof mij, dat zuigt! Ik heb ook jaren in zo’n situatie geleefd. Dat ik nu ben waar ik nu ben, toont aan dat je zo’n situatie kunt overleven en ontgroeien.

Mijn doel is dus om zoveel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. Uiteraard direct gevolgd met de disclaimer dat ik geen Financieel Adviseur ben en geen Financiële Adviezen geef. Ik leg in mijn cursussen uit waarom de toekomst er heel somber uit ziet op financieel gebied. Ik leg uit hoe dat komt en waarom dat is.

Ik leg ook uit dat er altijd kansen voorbijkomen, die weliswaar risico’s inhouden, maar met de juiste ‘RiskmanagementStrategie’ kan je ervoor zorgen dat je vaker aan de goede kant van het risico zit dan de meeste ongeschoolde Crypto ‘investeerders.

Dus hoe meer mensen ik help financieel vrij te worden, des te meer heb ik mijn doel bereikt. En dat doel is, hoe tegenstrijdig het ook klinkt, om zo min mogelijk mensen afhankelijk te laten zijn van Overheidssteun en Overheidsuitkeringen. Zodat er meer mensen zijn, die het echt nodig hebben, er dan ook over kunnen beschikken.

Je hoeft mij niet te geloven.

Maar wie ben ìk? Waarom zou je naar mij moeten luisteren? Wat heb ik nu eigenlijk gepresteerd op Wereldniveau? Waarschijnlijk niets waar jij wat aan hebt. Maar dat geeft niet. Als je mij niet wilt geloven, luister dan in de volgende video naar Willem Middelkoop die het zo vaak aan het rechte eind heeft gehad. Zo voorspelde hij in 2007 al in zijn boek “Als de Dollar valt” dat een kredietcrisis er aan zat te komen (wat ook gebeurde vanaf 2008) en voorspelde hij in 2014 met zijn boek “De Big Reset” dat het geldsysteem rond 2020 in elkaar zou storten. En wat gebeurde er? COVID-19 kwam ten tonele en de Oekraïne Oorlog er boven op. Allemaal om de onderliggende oorzaak van het toch al instortend systeem te kunnen verdoezelen? Angst doet rare dingen met mensen. Angst zorgt ervoor dat je niet helder denkt. Angst zorgt er ook voor dat je zomaar accepteert dat de Overheid totalitaire maatregelen neemt, die je vroeger met een helder functionerend verstand NOOIT zou pikken!

Luister naar de volgende video, waarin Willem Middelkoop een uitspraak doet over de Vietnam oorlog, die je niet kunt geloven. Terwijl zijn uitlating openlijk door de VS is toegegeven.

Luister en huiver. Je moet deze video gezien hebben om mijn nawoord te kunnen begrijpen. Het kost je slechts 10 minuten van jouw tijd.

Nawoord

Het volgende zal je weinig zeggen als je de video niet hebt bekeken. Dus doe dat eerst voordat je dit leest.

De Vietnam oorlog is ergens om begonnen. Niet omdat de VS aangevallen werd door Vietnam.

Zoals Willem Middelkoop in zijn boek ‘Patronen van Bedrog‘ keer op keer met bewijzen heeft aangetoond hoe vermeende Complot Theorieën werkelijk Complot Praktijken waren, zo moet je bij de Vietnam oorlog weer verder kijken dan jouw neus lang is. Feitelijk is de onderliggende reden van die oorlog, de OORZAAK van de huidige problemen in ons huidige Geldsysteem!

Net zoals de massa niet kan geloven dat de Vietnamoorlog door de VS is uitgelokt kan de massa niet geloven dat ons geld niet meer is gekoppeld aan goud zoals dit na de tweede wereldoorlog contractueel is afgesproken met de VS. Eenzijdig heeft de VS, President Nixon, in 1971 de dollar losgekoppeld van goud, waardoor de dollar feitelijk niets meer waard werd en alle valuta die aan de dollar gekoppeld waren, dus ook niet. Zoals de Duitse Mark, Franse Franc en de Nederlandse Gulden. De EURO is dus feitelijk ook NIETS waard. Overheden willen ons doen geloven dat het niet zo is, want het woord van alle Overheden moet waarde toekennen aan die waardeloze valuta, die nu fiat-geld wordt genoemd in plaats van echt geld.

En wat is het woord van de Overheid eigenlijk waard? In Nederland hebben we talloze voorbeelden van wat het woord van de Overheid waard is. Vul het zelf maar in wat het voor jou waard is.

Samenvattend

Mensen geloven graag dat wat de Overheid zegt waar is en dat zij het beste met ons voor hebben. Dat zal in de basis ook wel het geval zijn. Alleen hebben we altijd met mensen te maken die voor ‘de Overheid’ werken. Die mensen zijn de achilleshiel van elke Overheid en daardoor is ‘de Overheid’ per definitie niet voor 100% te vertrouwen!

Ik heb er geen actieve herinnering aan.” was zo’n gevleugelde uitspraak van een Minister President die heel lang geloofwaardig overkwam…

Zolang er mensen blijven geloven dat de Vietnam oorlog door Vietnam is veroorzaakt, blijven mensen geloven dat geld waarde heeft en dat het nooit is losgekoppeld van de goudstandaard. Sterker, de loskoppeling van de goudstandaard m.b.t. de dollar is door Nixon gedaan zodat hij meer wapens kon kopen dan dat hij goud op voorraad had om de vereiste dollars bij te laten drukken waarmee hij die wapens kon betalen.

In retrospectief denk ik zelfs dat de oorlog met voorbedachte rade is gestart om de koppeling met goud te kunnen los laten, om zodoende te voorkomen dat de hele wereld zijn goud kon terug vragen. Want tot die ontkoppeling kon elke land zijn dollars voor goud omruilen.

Daartoe was de VS namelijk verplicht toen het de Bretton Woods overeenkomst na de tweede wereldoorlog tekende en de dollar de monetaire wereldstandaard werd.

In de jaren ’60 zijn Frankrijk en Nederland het omruilen van dollars voor goud op grote schaal gaan doen, waardoor aan het licht zou kunnen komen dat de VS al langere tijd meer dollars aan het drukken waren zonder er goud tegenover te stellen.

En dát, lieve mensen, is de echte reden waarom ons geldsysteem aan het instorten is.

Wat kan je er tegen doen?

Zorg dat je jouw geld in waardevolle assets stopt zoals goud en zilver. Maar omdat de goudmarkt en zilvermarkt ook onderhevig zijn aan manipulatie, kan Crypto een alternatieve uitweg zijn aangezien de Overheid dat niet kan manipuleren. Het station om Crypto te kunnen verbieden is inmiddels gepasseerd. Vandaar dat men het nu probeert te reguleren. Als je snapt hoe Crypto werkt, dan snap je ook dat Crypto niet valt te verbieden. Net zoals het Internet niet te verbieden valt. Crypto wordt daarom ook Web 3 genoemd.

Dat en meer leer je bij Crypto Starter Academy.

Tot 1 augustus 2022 kan je in aanmerking komen voor 1 van de 10 Pro 2 bundels, waaraan 1 miljoen Crypto Tokens als lesmateriaal is toegevoegd, die de potentie hebben om binnen 1 jaar na lancering van de betreffende projecten minstens 1 cent per Token waard te worden. Dat betekent dan dat je de hele cursus gratis zou hebben gevolgd. Maar doe het vooral voor de kennis die je in enkele maanden kunt opbouwen waar anderen jaren over zullen doen. Die tijd heb je niet om je voor te bereiden op de naderende financiële problemen!

Ga voor meer informatie over de zomerbundels naar https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/zomerbundels-2022/ of schrijf je direct in via https://bit.ly/3AIii1Z

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Patronen van Bedrog”

    • CryptoStarterAcademy