Ons Geld Verwatert Waar We Bij Staan!

geld #foetsie #crypto #redmiddel

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Ons Geldsysteem is terminaal ziek. Als jij je verdiept in de geschiedenis van het monetaire systeem, dan weet je dat elk fiat-geldsysteem zoals de onze, een maximum houdbaarheidsdatum heeft. Daar staat 50 jaar voor.

Ons huidig geldysteem is ontstaan in 1971 toen Nixon eenzijdig goud ging loskoppelen van de Dollar. De US Dollar werd toen feitelijk niets waard, behalve Nixon’s woord dat het waarde zou behouden.

Wanneer je de Amerikaanse geschiedenis onder de loep neemt, dan weet je dat die waarde puur uit oorlog voeren heeft bestaan. Door regime wissels in landen die niet mee wilden werken aan de koppeling van de olievaten aan de dollar.

Deepfake nieuws werd verspreid om de wereld te laten geloven dat we de oorlog moesten aangaan tegen het terrorisme. Dit en meer om ons af te leiden van wat er werkelijk gaande is.

Namelijk, het steeds waardelozer worden van de Dollar en daarmee onze EURO.

Ik weet het. Met dit soort uitlatingen word je door mainstream media snel in de hoek van Complot Theoristen gezet. Zodat niemand je hoeft te geloven.

Maar kijk nu eens naar de feiten. Kijk eens naar het plaatje van de US National Debt.

Van 1996 tot 2002, dus 6 jaar!, heeft het geduurd om de geldpersen in de VS 1 Trillion Dollar (1 Biljoen, 1000 Miljard) bij te laten printen.

Fast forward naar 2009. Toen duurde het nog maar 164 dagen om 1 Trillion Dollar bij te laten drukken. En in de COVID periode slechts 158 dagen!

In de afgelopen periode, tijdens Biden, waarin er feitelijk geen grote crisissen waren werd en passant meer dan 7 Trillion Dollar bijgedrukt! Daar was voorheen meer dan 40 jaar voor nodig!

Kortom, word wakker!

Mainstream media zal je dit niet vertellen. Zij zijn in handen van de financiële wereld die op hun beurt Overheden in hun greep hebben.

Crypto is het enige redmiddel tegen de steeds minder waard wordende EURO.

Waarom? Heel simpel. Als geld minder waard wordt, dan wordt alles om jou heen steeds duurder!

Maar niet alle Crypto is goed om in te investeren, want meer dan 99% van Crypto dat wordt aangeboden is SCAM!

Ik leer je welke Crypto relatief veilig zijn en hoe je ze moet aanschaffen en moet bewaren. Met name het laatste is heel belangrijk. Crypto die je koopt bij tussenpersonen zoals Bitvavo en Binance leveren grote risico’s op. Zij kunnen namelijk failliet gaan en Overheden kunnen via hen beslag leggen op jouw Crypto.

Echte Crypto koop je op decentrale handelsplaatsen waar Overheden niet aan kunnen komen. Die Crypto sla je vervolgens op in Hardware Wallets waar Overheden ook niet aan kunnen komen.

Op deze manier blijf je uitzicht op financiële vrijheden houden, want elk bedrijf dat verantwoording moet afleggen tegenover de Overheid en Centrale Bank is in staat om jouw geld, jouw Crypto af te pakken.

Leer dus hoe je jouw schaapjes op het droge moet krijgen voordat het te laat is!

Maar doe eerst onderzoek. Lees deze blog om te snappen hoe ons geldsysteem in elkaar zit zodat je weet dat het momenteel al 5 voor 12 is:
https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/geld-schuld-een-eng-sprookje/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *