Kennis is Macht!

Onbekend maakt onbemind.

Zelfs bij mijn startende cursisten blijft het ongeloof zegevieren, omtrent de winstverwachtingen bij met name nieuwe Crypto projecten of nieuwe Crypto diensten.

De vragen die deze kritische cursist, met een dosis gezond wantrouwen stelt, zijn zeer terecht en zal bij de meeste ‘nocoiners‘ (Crypto sceptici) dezelfde vragen en gevoelens oproepen.

Met instemming van betreffende beginnende cursist deel ik zijn zorg hier en geef ik antwoord op zijn zorgvragen.

Het begon bij het delen van het winstresultaat binnen 10 uur van de volgende investering.

Dit was de begeleidende tekst naar de betreffende cursist: “De demo-investering van $ 131,90 in Pulse Rate Protocol heeft inmiddels (na ca 10 uur) $ 1 opgeleverd. In 30 dagen levert dit dan een extra $ 30 – 60 op. Bedenk wel dat hoe later je ermee begint, des te lager zal de APR zijn. De taart moet dan immers met meer investeerders worden gedeeld.” Ook hier geldt: “the early bird gets the worm”

Wat daarna volgde deel ik hieronder.

Arbitrage: https://axento.nl/beleggen/waarin/trading/wat-is-arbitrage-in-de-financiele-wereld/

Bottom Line

Zoals ik de blog begon: “Kennis is Macht” en “Onbekend maakt Onbemind” zijn geen tegenpolen van elkaar, maar je moet eerst alle vooroordelen en overtuigingen overboord kunnen gooien om aan die kennis te kunnen werken.

Eind van het jaar zal ik alle opgenomen lessen in een bundellicentie aanbieden waarmee je voor 12 maanden toegang krijgt tot alle lesmateriaal en opgenomen live sessies. In totaal is dat meer dan 200 uur aan kennis die je tot je kan nemen voor minder dan 10% dan mijn huidige cursisten ervoor hebben betaald.

In 2025 zal de volgende Bullmarkt zijn top bereiken. Wie prioriteit geeft aan mijn opgenomen lessen, en die kennis vanaf juli 2024 toepast, kan nog een graantje meepikken van de abnormale winsten die dan zijn te realiseren. Crypto is een Casino die eens in de 4 jaar uitbetaalt. Als je dat weet stap je telkens ca 2 jaar van tevoren in om maximale winsten te kunnen realiseren.

Disclaimer: Wij geven geen financieel advies. Investeer alleen met geld dat je kunt missen en 100% kwijt kunt raken. Daarentegen loop je assymetrische risico’s. Je kan 100% verliezen maar ook 100.000% winst maken.

Met mijn cursus reduceer je het risico op 100% verlies en maximaliseer je jouw kansen dat je de juiste Crypto kiest en daarmee de basis legt voor financiële vrijheid.

Als je op de lijst gezet wil worden om op de hoogte gehouden te worden van het moment dat de gebundelde cursus voor een jaar wordt aangeboden (richtprijs wordt € 250 per jaar en per jaar opzegbaar), stuur dan een bericht naar info@cryptostarter.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *