Crypto versus Lamp

Wat heeft Crypto met een lamp te maken?

Nou, niet heel veel en tegelijkertijd heel erg veel.

Alles in het leven is betrekkelijk. Wat je denkt te kunnen geloven is een kwestie van perspectief en in welk gezin je bent opgegroeid. Als ik jou zou zeggen dat iedereen met Crypto financieel onafhankelijk kan worden, dan zou je zeggen: “Droom lekker verder“.

Toen de lamp werd uitgevonden, kon ook niet iedereen direct geloven dat het werkte. Net zoals toen de auto werd uitgevonden. Toen kon niemand zich voorstellen dat het ooit harder dan 100 kilometer per uur kon rijden. Dat zou onze hersenen niet kunnen verwerken, dacht men toen.

Vandaag de dag weet iedereen hoe je het licht aan moet doen en kan vrijwel iedereen auto rijden als die behoefte er is. Toch weten maar weinig mensen hoe elektriciteit werkt, wat je nodig hebt om zo’n lamp te laten branden. Net zoals er weinig mensen zullen zijn die weten hoe een motor in een auto werkt en hoe die motor ervoor kan zorgen dat de auto in beweging komt.

Dat is ook helemaal niet nodig. Je vraagt je niet meer af hoe een lamp aan kan gaan en hoe je auto aan zijn energie komt.

In feite geldt dit ook voor Crypto. Tegenwoordig hoef je niet meer te weten wat Crypto is en hoe het aan zijn waarde komt.

Blackrock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, biedt haar klanten nu Bitcoin producten aan. Kortom, als het grote geld in Crypto stapt, dan ben je als ‘de gewone man‘ eigenlijk al te laat. Je bent echter niet te laat om in andere Crypto te investeren waarin zij nog niet zitten. Neem van mij aan dat Bitcoin nu meer zal worden gemanipuleerd dan in de afgelopen 14 jaar mogelijk was. Het grote geld, ik noem het gemakshalve ‘Wallstreet‘, vindt altijd wegen om zichzelf te verrijken ten koste van ‘de gewone man‘.

Crypto is juist uitgevonden om Wallstreet overbodig te maken. Het grote geld wordt door de massa geproduceerd, maar wordt al decennia lang door het grote geld afhandig gemaakt. Crypto is de oplossing.

Je moet alleen weten in welke soort Crypto je zou moeten investeren en hoe je het kaf van het koren kunt scheiden. DeFi Crypto is Crypto, van het volk voor het volk. Geen Overheid of Wallstreet die daar tussen kan komen. Waar Overheden jou jouw geld kunnen afnemen, kunnen zij dat niet m.b.t. jouw Crypto, die je op een veilige manier bewaart. Jouw Crypto kan je bovendien 7 x 24 tot jouw beschikking krijgen en je kunt het 7×24 naar iedereen over de hele wereld sturen. Probeer in een weekend maar eens € 100.000 over te maken naar iemand aan de andere kant van de wereld.

Met Crypto ben jij weer baas over jouw eigen geld!

Kijk eens naar het volgende plaatje. (klik erop om in te zoomen)

Als iemand jou op 7 februari 2011 gezegd zou hebben dat je voor € 100 aan Bitcoin zou moeten kopen om 6,5 jaar later miljonair te kunnen worden, dan had je hem of haar voor gek verklaard. De koers op 7 februari 2011 was $ 0,83 en op 20 november 2017 rond $ 8.300 per Bitcoin. Elke $ 100 investering in Bitcoin zou dan dus $ 1.000.000 waard zijn geworden. Slechts 4 jaar later zou het op ca $ 69.000 ruim 83.000 keer in waarde zijn vermeerderd. Dat is 8.313.200% waarde vermeerdering! En ik schat dat het 4 jaar later op minstens $ 120.000 zal komen, waardoor de investering dan ruim 144.000 keer in waarde zou zijn vermeerderd!

CSA Crypto 100 – 1000 x

Bitcoin gaat in deze cyclus dus geen 100x of 1000x meer doen. Op $ 120.000 zou het t.o.v. de koers van vandaag slechts ca 2,5x doen.

Bij ons leer je welke Crypto de potentie heeft om minstens 10x te doen. Sterker, van de 5 kern-Crypto die wij behandelen zal er minimaal 1 tussen zitten die in 2029 10.000x kan doen t.o.v. de huidige koers.

Begin met leren

Bij ons leer je niet alleen wat Crypto is en waarom Crypto is uitgevonden, maar je leert ook heel veel over ons geldsysteem en welke Macro-economische invloeden er zijn die ons huidig geldsysteem laat wankelen.

Investeer in jezelf. Voor slechts € 500 leer je hoe je financieel vrij kunt worden. We kunnen niet garanderen dat jij dat wordt, want 99% wordt bepaald door jouw mindset en jouw doorzettingsvermogen. Ik zeg je wel één ding: “Als je niet bereid bent om minstens 6 uur per week aan deze materie te besteden, dan moet je er niet aan beginnen.”. En zoals Napoleon Hill zo mooi wist te zeggen: “Een Winnaar geeft NOOIT op en een Opgever zal NOOIT Winnen!”.

Ben jij een Winnaar of Opgever?

Daar komen we alleen achter als jij jezelf aanmeldt via onderstaande knop, maar pas op! De lessen zijn tot uiterlijk 31 december 2024 beschikbaar. Als je er in 2025 nog steeds over zou willen beschikken dan betaal je 50% van de dan geldende prijs. Oud-cursisten krijgen namelijk altijd 50% korting.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Crypto versus Lamp”