Crypto Starter Academy lanceert eigen Crypto Munt

Het verheugt ons om mee te kunnen delen dat wij in de komende maanden een eigen Crypto Munt lanceren waarvan we verwachten dat het in de komende 18 maanden beter zal doen dan Bitcoin.

De officiële lancering zal bekend gemaakt worden tijdens de laatste live sessie op 28 februari 2024. Dan zullen alle ins en outs bekend zijn.

Alleen cursisten aan Crypto Starter Academy kunnen tijdens de voorinschrijving deelnemen. Maar zodra de Crypto, die CSA Token gaat heten, gelanceerd is, dan zal het aantal niet meer veranderen en zal het wel vrij verhandeld worden op Decentrale Exchanges. Het betreft een immutable contract. Eens zo’n contract live is, zal het niet meer aangepast kunnen worden en zal niemand de verspreiding en handel, Internationaal, kunnen tegenhouden. Dát is wat echte DeFi is. Crypto van het volk, voor het volk! CSA cursisten weten wat dat betekent!

Het token zal via dit Blockchain Certificaat worden gedistribueerd.

Investeer in jouw Crypto Kennis!

Wie op tijd investeert in zichzelf, en dat doe je met de Crypto studie via Crypto Starter Academy, investeert in zijn/haar toekomst. Je leert dan waarom ons huidige geldsysteem terminaal ziek is en hoe Crypto ons redmiddel is. Helaas is 99% van alle Crypto waardeloos. Bij ons leer je welk handjevol Crypto (en dat zijn er nog steeds enige tientallen) aan onze kwaliteitscriteria voldoen.

Leer voordat je investeert! En investeer nooit met geld dat je niet kunt missen! Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!

Elke nieuwe deelnemer die zich vóór 1 april inschrijft, ontvangt t.z.t. 1.000 CSA Tokens, die de potentie hebben om $ 1.000 waard te worden, maar houd er ook rekening mee dat het $ 0 wordt! De cursus kost € 500 en zou dus gratis kunnen worden als de koers zich ontwikkelt zoals wij denken. MAAR GEEN GARANTIE DAT HET GEBEURT!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *