Een onwaarschijnlijk mooi cadeau!

#somsisietsgewoonwaar #csa #cryptostarteracademy

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat vaak zo….

Maar soms, heel soms is het gewoon heel waar en moet je het in dankbaarheid omarmen.

Dat heb ik gedaan toen ik 20.000 studie uren geleden aan Crypto begon. Dan blijkt het in dit soort studies om de pareltjes te gaan waarmee je ongelooflijke winsten kunt boeken.

Neem nu dit voorbeeld. Op 10 maart 2020 heb ik minder dan $ 25 in een bepaalde Crypto geïnvesteerd (begin altijd klein!!!!) en vandaag is die investering meer dan $ 75.000 waard geworden. Dat is een winst van meer dan 300.000%!!!

Je kan er zelf 20.000 uur in steken en het met vallen en opstaan leren. OF je neemt een shortcut en leert alle succesvolle methodes van mij en investeert daar € 5.000 in voor een jaarprogramma, waarin je naast de wekelijkse lessen ook toegang hebt tot de besloten membership site en periodiek in 1-op-1 sessies door mij wordt gecoacht.

Als klap op de vuurpijl maak ik ook nog een Crypto-portfolio voor je, die op termijn een veelvoud van die € 5.000 kan opleveren.

Één specifieke Crypto dat nog niet is gelanceerd (uitgegeven), waarop ik ook al beslag heb kunnen leggen, heb ik namelijk ook aan die portfolio toegevoegd en krijgen alle nieuwe cursisten dit als ‘lesmateriaal’ erbij tijdens dit jaarprogramma.

Iedere nieuwe cursist gaat er 5.000.000 (5 miljoen!) van krijgen als onderdeel van het lesmateriaal. Als de geschiedenis zich herhaalt, dan kan deze Crypto in enkele jaren tijd meer dan 1 dollarcent waard worden.

Pak de rekenmachine erbij. Die 5.000.000 Crypto is dan bij 1 dollarcent waarde dus $ 50.000 waard geworden!

Geen garanties dat het gebeurt. Maar aangezien het een cadeau is van mij aan mijn nieuwe cursisten, verlies je er ook niets mee!

Zie voor een verdere toelichting en voorwaarden, deze blog: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/csa-jaarprogramma/waarin-zou-jij-investeren-als-je-terug-kon-gaan-in-de-tijd/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *