Laatste kans op 5 miljoen Crypto Munten IS NU VERKEKEN (31-12-2021)

Tot 15 oktober 2021 krijgt elke nieuwe inschrijver in ons jaarprogramma 2021-2022 5.000.000 Crypto Munten, die de potentie heeft om 10.000 keer in waarde te stijgen. Dus 1.000 Crypto Munten per EURO, die wij als lesgeld ontvangen. Die Crypto Munten, die in de komende 24 maanden meer dan 1 cent per Crypto Munt waard kunnen worden, krijg je als cursist alleen als je alle lessen hebt gevolgd en alle huiswerk met een voldoende hebt ingeleverd. Uiteindelijk kijken we naar het jaar gemiddelde. Dus een onvoldoende kan worden weggepoetst met andere ingeleverde huiswerk. So, no worries. Dit doen we om de ‘golddiggers’ van ons af te houden, die zich alleen voor deze cursus zouden inschrijven om nog goedkoop aan deze mooie Crypto te kunnen komen.

Immers, zoals het plaatje laat zien is de voorinschrijvingsperiode (Sacrifice Periode) al lang (sinds 2 augustus 2021) afgelopen. Je zou het vandaag nog steeds kunnen kopen, maar dat zou dan 60 keer duurder zijn dan in de voorinschrijvingsperiode. En waarschijnlijk wordt het na de lancering ervan (medio januari 2022) snel heel veel duurder.

Bedoeld voor de Absolute Beginner in Crypto

Onze cursus is bedoeld voor de absolute beginner op het gebied van Crypto, maar mocht je al ervaring hebben dan loont onze cursus nog steeds de moeite. Met name als je niets tot bijna niets van HEX als investering weet. HEX wordt momenteel door de grote Crypto ranking sites en Crypto influencers doodgezwegen. Daarom leer je bij Crypto Starter Academy precies wat het is en hoe HEX ook jouw leven kan veranderen. HEX is inmiddels 10.000 keer in waarde gestegen en zal dat nog 1000x t.o.v. de koers van vandaag ($ 0,42) kunnen doen. Waarom en hoe? Ook dat wordt uitvoerig in onze cursus uitgelegd.

Dus wil jij ook maximaal van onze cursus genieten en voordeel halen? Schrijf je dan in via Aanmelden Jaarprogramma 2021-2022 Crypto Starter Academy (mailchi.mp)

Wil je eerst iets meer erover lezen? Lees dan deze blog:
Waarin zou jij investeren als je terug kon gaan in de tijd? – – Brochure – (cryptostarteracademy.nl)

Maar 15 oktober 2021 is de laatste dag om in ons jaarprogramma in te schrijven! Dus wees er op tijd bij!

UPDATE 29 december 2021

Tijdelijk worden nog 10 cursisten toegelaten. Helaas is de kans op 5 miljoen Cryptomunten nu verkeken, maar krijgen deze laatste deelnemers 1 miljoen Cryptomunten, die de potentie hebben om $ 1 miljoen waard te worden!

Klik op de volgende link voor de voorwaarden: https://bit.ly/3EzRleX

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Laatste kans op 5 miljoen Crypto Munten IS NU VERKEKEN (31-12-2021)”