Onverwachte 180° draai! Centrale Banken bereiden zich voor op Bitcoin op hun Balans!

Inleiding

In het rapport dat je hieronder kunt downloaden, wordt voorgesorteerd op het mogelijk maken van Crypto assets op de balans van Centrale Banken.

Afgezien van de westerse Centrale Banken, die over fysieke goudvoorraden beschikken, zijn er vele landen die een Centrale Bank hebben zonder (grote) goudvoorraden. Zij kunnen die voorraden ook niet beschermen en ook niet veilig transporteren. Bitcoin, het digitale goud, lijkt voor dat doel uitermate geschikt. Daarover heeft de BIS, Bank for International Settlements, een rapport geschreven.

Vanaf 2025 moet het mogelijk zijn, aldus het rapport van de BIS, om onder strikte regelgeving, o.a. Bitcoin te vergaren en veilig op te slaan. Omdat Bitcoin in principe op de veilige Blockchain zit, kost dit vrijwel niets aan opslag en is het binnen enkele uren, via het Internet, naar de andere kant van de wereld te verplaatsen. Probeer eens 100 miljard aan goud te verplaatsen naar de andere kant van de wereld…. Hoeveel transportwagens en vrachtvliegtuigen denk je dat daarvoor nodig zijn? En hoeveel man personeel is er nodig om dat transport te beveiligen?

Bitcoin is superlicht en veel makkelijker te beveiligen. Bij een koers van $ 20.000 per Bitcoin hoef je voor $ 100 miljard maar 5 miljoen BTC te hebben.

Omdat uiteindelijk maar (maximaal) 21 miljoen Bitcoin in omloop kan zijn, zal dit 100% zeker voor een prijsopdrijvende werking zorgen en zal Bitcoin misschien in 2028 al $ 1.000.000 per Bitcoin waard zijn. Immers, als een Centrale Bank 5 miljoen BTC wilt verzamelen, terwijl er maar 19 miljoen in omloop is, dan zal de koers van Bitcoin naar minstens $ 500.000 per BTC stijgen. In dat geval heb je ‘slechts’ 200.000 BTC nodig.

Hoe belangrijk is dit rapport van de BIS en wat is de BIS eigenlijk?

De BIS staat voor Bank for International Settlements en heeft een zeer grote vinger in de pap waar het om toekomstvisie en handelingen van Centrale Banken gaat. Zij zijn de drijvende kracht achter het fenomeen “Central Bank Digital Currency” (CBDC), waarmee zij de commerciële banken buiten spel kunnen zetten en 100% controle kunnen hebben over al ons geld en waar wij het aan uit kunnen geven. Maar dat is een onderwerp voor een ander blog…

Aanvankelijk produceerde de BIS dit rapport:

Dat Bitcoin ondertussen ongeschikt is als vervanging van geld, daarover hebben ze inderdaad gelijk als je weet dat elke Bitcoin uit 100.000.000 Satoshi bestaat. Dus in totaal zal er ooit ‘slechts’ 2.100.000.000.000.000 Satoshi bestaan. Bij 8 miljard mensen zou iedereen dus gemiddeld over 262.500 Satoshi kunnen beschikken. Dat zou een tijdje goed gaan, maar snel te schaars worden.

Echter, als je Bitcoin niet meer als geld beschouwt, maar als digitaal goud, dan gaat er een hele andere wereld voor je open. Dát is de reden waarom de BIS een draai van 180 graden maakt. Van anti-Crypto naar pro-Crypto.

Het is zelfs niet ondenkbaar dat Centrale Banken zelf tot Bitcoin mining over gaan. Zij hebben immers geld genoeg en kunnen onbeperkt (gratis) geld (uit het niets) bijdrukken om nieuwe snellere apparatuur te kopen wanneer de technologie het noodzakelijk maakt. Ooit kon je Bitcoin minen op je laptop. 50 BTC per 10 minuten. Vandaag de dag moet je voor vele tonnen aan apparatuur aanschaffen en veroudert het waar je bij staat. Daardoor is het voor veel Bitcoin miners moeilijk om het hoofd boven water te houden. Immers, sneller hardware wint het van de langzamere miners. Bitcoin minen is pas rendabel als je regelmatig nieuwe Bitcoin kan produceren, waarmee je jouw hardware investering terugverdient. Kortom, wie zijn de Bitcoin miners van de toekomst?

Wat is de essentie van deze Blog?

De essentie van deze blog is om jouw ogen te openen voor Crypto. Crypto is niet meer weg te denken. Sterker, Overheden en financiële Industrie zullen er alles aan doen om jou van Crypto af te houden omdat zij het leeuwendeel van alle kwaliteitscrypto in handen willen krijgen. Met name Wallstreet beseft dat zij de boot dreigen te missen en grijpen alles aan om de markt te manipuleren en om FUD te verspreiden. FUD staat voor Fear (Angst), Uncertainty (Onzekerheid) en Doubt (Twijfel). Door zoveel angst, onzekerheid en twijfel te zaaien, kunnen zij (opnieuw) grootbezitters van deze nieuwe ‘assetclass’ worden.

Investeer in jezelf

Investeer dus in jezelf en ga op onderzoek uit naar wat Crypto precies is. Als je net als ik meer dan 10.000 uur steekt in Crypto onderzoek, dan komen de juiste Crypto producten en Crypto projecten vanzelf op jouw pad. Er is bijvoorbeeld een spaarrekening op de Blockchain, die meer dan 38% rendement per jaar kan opleveren. Die vind je niet op Bitvavo en andere Centrale Crypto Exchanges.

Je zult ongetwijfeld fouten maken in jouw zoektocht en daarbij geld verliezen. Maar van fouten leer je het meest. Maak daarom snel fouten en laat dit jou niet weerhouden, want grote winsten m.b.v. Crypto is voor iedereen mogelijk, zolang je maar weet wat je doet en weet hoe je goede Crypto van slechte Crypto kunt onderscheiden.

Dat, of sneller via de 47+ lessen aan Crypto Starter Academy. Als je alle lessen hebt gevolgd en alle huiswerk hebt gedaan, dan heb je binnen 150 uur (binnen 6 maanden) voor elkaar waar anderen 10.000 uur en minstens 4 jaar over hebben gedaan.

We bevinden ons nu rond de bodem van de Crypto Bearmarkt. In de Super Super Swing Strategie blog kan je lezen hoe belangrijk het is om nu z.s.m. kennis te vergaren. Iedereen die EUR 5.000 zou kunnen investeren in de juiste Crypto, die kan in principe binnen 5 tot 10 jaar multimiljonair worden. In geen andere investering is dat mogelijk.

Kortom, bezoek deze site regelmatig om te zien of jij je nog kunt aanmelden. We kunnen namelijk maar een beperkt aantal nieuwe inschrijvingen per kwartaal verwerken. Bovendien wordt de cursus elke maand duurder? Waarom? Omdat geld door inflatie steeds minder waard wordt. Ook dat leer je in onze lessen.

BIS Rapport Gratis Downloaden

Klik op de volgende link als je het volledige rapport wilt inzien:

Kom regelmatig terug op deze site

Als je de Super Swing Strategie blog leest in de context van deze blog, dan snap je dat Crypto eindelijk volwassen aan het worden is. Het enge en risicovolle is er inmiddels wel van af voorzover je uiteraard veel tijd investeert in het bestuderen van de juiste kwaliteitscrypto. Daarnaast verwacht ik nog meer regulering vanwege de verschillende faillissementen onder Centrale Crypto Exchanges en de grootste fraudezaak van de eeuw (FTX, SBF). Het goede nieuws is dat in plaats van Centrale Exchanges zoals Bitvavo, volledig onafhankelijke Decentrale Exchanges (DEX) in opkomst zijn, waarbij elke Crypto aankoop en verkoop zonder tussenkomst van een persoon of bedrijf plaatsvindt. Dan ben jij volledig in controle en gebruik je Crypto op een manier zoals Satoshi Nakamoto (bedenker van Bitcoin protocol) dit bedoelde. Een peer-to-peer betalingsnetwerk zonder tussenkomst van banken of Centrale Exchanges, waarbij jij de enige bent die toegang tot jouw Crypto hebt en je dus geen last meer hebt van inbraken op Centrale Exchanges.

In de hiervoorgenoemde Super Swing Strategie blog introduceer ik 40 verschillende Crypto, waaronder Bitcoin. Aan de hand van die selectie neem ik je in de komende maanden (jaren) mee in de waardeontwikkeling van die verschillende Crypto. In die lijst van 40 Crypto staan overigens 2 Crypto tokens die gerelateerd zijn aan Decentrale Exchanges (DEX’es). Omdat DEX’es hot zijn, kunnen die Crypto tokens het m.i. heel goed gaan doen. 10x tot 50x t.o.v. de huidige koers lijkt mij een heel realistische voorspelling (geen financieel advies). Dat is dus 1.000 tot 5.000% potentiële koerswinst. Dat kan dus omdat we ons nu op de bodem van de Cryptokoersen bevinden.

Ik zal gemiddeld 1 keer per maand een update op die Crypto tabel geven en dus maandelijks laten zien hoeveel winst in de komende jaren kan worden gemaakt als je in 1 of meerdere Crypto op 31 december 2022 had geïnvesteerd. In de praktijk zullen overigens nog verschillende momenten komen waarop je de meeste Crypto op een lagere koers kunt kopen. Dus wees niet getreurd als je op een later tijdstip in deze wereld stapt.

Check deze site dus regelmatig of het mogelijk is om je aan te melden voor de opgenomen lessen (en/of live sessies), want alleen cursisten gaan leren welke 40 Crypto (en meer) ik in het vizier heb, die o.a. zijn genoemd in bovenstaande blog. 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *