Super Super Swing Strategie

De Cryptomarkt is de totale markt waarin meer dan 10.000 Crypto munten en Crypto tokens worden verhandeld. Met de juiste kennis van zaken kun je vrijwel altijd grote winsten maken. Zo groot dat vrijwel niemand het kan geloven. De standaard reactie is dan: “Als het zó makkelijk is, dan zou iedereen het wel doen!”. En daarin zit hem nu de crux. ‘Mensen’ zijn kuddedieren en geloven zogenaamde deskundigen. Zoals de Overheid, bankiers en anderen waartegen ze opkijken. Op financieel gebied zijn Overheden en banken helemaal niet geïnteresseerd in promotie van Crypto, aangezien Crypto mensen financieel onafhankelijk kan maken. En als je snapt wat Crypto is en waarom er steeds meer beursgenoteerde bedrijven liever Bitcoin op hun balans hebben staan in plaats van fiatgeld (EURO, Dollar), dan zou jij dat ook liever hebben dan EURO’s op jouw spaarrekening.

In deze blog leg ik uit met welke Zwitserse precisie je kunt voorspellen wanneer je grote winsten kunt maken. De Cryptomarkt wordt namelijk geregeerd door verschillende cycli. Kijk eens naar het volgend plaatje, waarmee de totale Cryptomarkt van de afgelopen 8 jaar is weergegeven. Dan zie je dat de markt 2 cycli van 4 jaar heeft doorgemaakt. Let vooral op de 2 gele pijlen (bovenin), die elk een cyclus van circa vier jaar laten zien.

Tijdens de eerste cyclus van 1400 dagen zie je dat de top in die cyclus ca 761 miljard (billion) dollar bedroeg en dat de top in de daaropvolgende cyclus van 1428 dagen ca 3.000 miljard (3 trillion) dollar bedroeg. Er is dus ruim 4 keer meer geïnvesteerd in Crypto tijdens de laatste cyclus. Beide toppen vertegenwoordigden dus de totale waarde geïnvesteerd in Crypto!

Kijk nu naar de drie witte pijlen, die respectievelijk 77 bars, 78 bars en 77 bars (weken) aangeven. Zij vertrekken steeds (vanaf linkerzijde bezien) vanuit een lichtblauwe verticale lijn en lopen naar de groene verticale lijnen, die steeds de top van de betreffende cyclus aangeeft.

Kortom, er is steeds iets voorspelbaars aan de hand tijdens elke blauwe verticale lijn. Die gebeurtenissen hebben in de afgelopen 12 jaar er steeds toe geleid dat de Cryptomarkt tot nieuwe hoogtes kwam.

Ondanks het feit dat Overheden en Wallstreet (=Financiële Wereld en andere financiële machtshebbers/influencers) Crypto al jaren afschilderen als ‘waardeloos‘, ‘onbetrouwbaar‘ en ‘alleen gebruikt door criminelen‘, groeit de Cryptomarkt onverminderd in reuzenstappen door. Als de geschiedenis zich blijft herhalen (het rijmt in ieder geval), dan kunnen we dus een volgende grote piek in september 2025 verwachten, waarbij de Cryptomarkt uit kan komen op een totale Marktkapitalisatie van ruim 11.000 miljard (11 trillion) dollar. Dat is vrijwel evenveel als de huidige Marktkapitalisatie van Goud (bron: https://8marketcap.com/).

Wat betekent dat in groeipercentages?

Het volgende plaatje laat zien hoeveel de Cryptomarkt is gegroeid in de afgelopen 8 jaar en geeft een inschatting van de groei t.o.v. de huidige bodem, waarop we enkele maanden zitten en waarop we waarschijnlijk nog wel een maand of 5 blijven zitten. De groene vlakken met opwaartse pijlen laten respectievelijk 22.004,25%, 3.126,55% en 1.428,58% aan groei zien.

Als de markt dus blijft doorgroeien, dan zit er dus meer dan 12x (12.000%) groei in ten opzichte van de huidige Marktkapitalisatie van ca $ 965 miljard.

Bitcoin als indicator

De totale Cryptomarkt bestaat uit meer dan 10.000 Crypto munten en Crypto Tokens. Bitcoin is er maar één van. Omdat Bitcoin de eerste Crypto is, die zich na 13 jaar heeft bewezen (=blijvertje) geldt het als indicator. Als Bitcoin zijn top heeft bereikt, dan bereiken andere Crypto ook hun top. En als Bitcoin zijn bodem heeft bereikt, dan zullen andere Crypto ook hun bodem bereiken.

Kijk eens naar het volgend plaatje. Dan zie je grote gelijkenissen tussen de koersen van Bitcoin en hoe de totale Cryptomarkt groeit en daalt.

Als je de totale Cryptomarkt vergelijkt met de Bitcoin koers, dan zie je dat de totale markt door Bitcoin wordt gedomineerd. Je ziet ook dat Bitcoin steeds minder hard in waarde toeneemt, hoewel de aboslute waarde van Bitcoin zo goed als zeker boven de $ 1.000.000 per Bitcoin zal komen. Ten opzichte van de recentste ATH van ca $ 69.000 is dat een bescheiden 14,5x (1.450%) en zal dat nog zeker twee cycli duren.

Er zijn betere investeringen in Crypto

Bitcoin heeft dus last van de wet van de remmende voorsprong. Desalniettemin is Bitcoin een zekerheidje en dus een Crypto die je uiteindelijk altijd in je portfolio wilt hebben. Maar de tabel die hierna volgt bevat 39 andere Crypto (waarvan de namen voorbehouden zijn aan mijn cursisten), die jonger zijn en dus veel meer in waarde kunnen stijgen dan Bitcoin in de komende 8 jaar kan doen.

Deze Crypto staan in een willekeurige volgorde wat dus niets zegt over mijn voorkeur. Wat ze bijna allemaal gemeen hebben, is dat ze jonger zijn dan 5 jaar, en over zeer goede fundamentele eigenschappen bezitten waarmee de Super Super Swing Strategie kan worden gekozen.

Wat is nu de Super Super Swing Strategie?

Bij een ‘gewone’ Super Swing Strategie investeer je in kwaliteitscrypto wanneer die Crypto 80% of meer in waarde is gedaald, terwijl er fundamenteel niets is veranderd m.b.t. die Crypto. Honderden procenten winst met zo’n investering is dan heel goed mogelijk.

De Super Super Swing Strategie kun je slechts één keer in de 4 jaar doen, maar uiteraard wel met meerdere kwaliteitscrypto. Daarom is het belangrijk dat je snapt waarom elke vier jaar iets gebeurt waardoor de koersen naar nieuwe hoogtes stijgen.

Als je een trade doet volgens de Super Super Swing Strategie, dan kun je conform bovenstaande tabel tussen 12x (1.200%) en 282x (=meer dan 28.000%!), winst maken. Met een gewogen gemiddelde verwacht ik dat bovenstaande Crypto munten/tokens gemiddeld 74x (= 7.400%) in waarde kunnen toenemen.

Kom regelmatig terug op deze site

Ik zal regelmatig een update op bovenstaande tabel geven en dan laten zien hoeveel winst in de komende jaren kan worden gemaakt als je in 1 of meerdere Crypto op 31 december 2022 had geïnvesteerd. In de praktijk zullen nog verschillende momenten komen waarop je betreffende Crypto op een lagere koers kunt kopen. Dus wees niet getreurd als je op een later tijdstip in deze wereld stapt.

Check ook regelmatig of het mogelijk is om je aan te melden voor de opgenomen lessen (en/of live sessies), want alleen cursisten gaan leren welke Crypto ik in het vizier heb, die genoemd zijn in bovenstaande tabel. 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Super Super Swing Strategie”