Als je de Narratief kent, zit je in de juiste Crypto

Heel veel mensen vragen mij in welke Crypto zij zouden moeten investeren. Omdat ik inmiddels meer dan 20.000 uren in onderzoek en cursusmateriaal heb gestoken, geef ik dat natuurlijk niet zomaar prijs.

Bovendien heb je te maken met de persoonlijke psyche en hoe jij tegen risico’s aankijkt. In mijn cursus leg ik uit welke type risicoprofielen er bestaan. Ben je risicomijdend of juist risicozoekend? Hou je van een gokje of niet? De laatste groep kan heel veel verliezen, maar ook heel veel meer winnen dan de eerste groep. Terwijl de eerste groep vaker succesvol is, maar een lager resultaat behaalt.

Voordat je in Crypto investeert moet je weten welke ‘narratief’ hot is.

Een narratief is het onderwerp waaromheen een verhaal wordt gebouwd en in stand wordt gehouden. Het wordt vervolgens een begrip, waarover meer wordt gesproken.

Toen Bitcoin het licht zag, was de ‘narratiefPeer-to-Peer Digital Money. Ofwel, digitaal geld dat kon worden geproduceerd, verdeeld en verstuurd door en voor de individu in plaats van door Centrale Banken en commerciële banken. Kortom, baas over jouw eigen geld waar niemand aan kon komen.

Voor Bitcoin gaat die narratief dus niet meer op en is het nu minder hot dan 12 jaar geleden.

In de afgelopen jaren waren de narratieven respectievelijke DeFi (Decentrale Financiën), NFT’s (unieke tokens met hoge waarde), Gaming industrie, decentrale Casino’s (waarbij de house nooit wint, maar juist de spelers) en de Metaverse (alternatieve 3D realiteit).

De narratief van dit moment is AI. Kunstmatige Intelligentie. Doe daar jouw voordeel mee.

In de cursus leer je welke Crypto bij welke narratief hoort en waarom de potentie per narratief hoog is. Je leert onderzoeken en je leert hoe je dat doet.

Kortom, als je weet wat je doet en hoe je het moet doen, verhoog je jouw succesratio met meer dan 80%.

Doe wat experts doen. Dat is meer dan 10.000 uur steken in kennis en ervaring.

Als je dus structureel grote winsten wil kunnen maken, moet je er vele uren van je vrije tijd in steken. “Alleen de Zon gaat voor niets op.”

Óf je leert het binnen 6 tot 12 maanden, waarbij je binnen 3 maanden investeert in de juiste Crypto die minstens 38% rendement per jaar oplevert. Dat doe je dan bij ons als we nog plaats hebben. In de praktijk betekent dit of ik persoonlijk nog tijd kan besteden aan nieuwe leden.

Check daarom regelmatig of inschrijvingen weer mogelijk zijn. Dat wordt dan bovenin deze pagina vermeld.

Top 40 Crypto Tabel

In één van de andere blogs heb je kunnen lezen dat ik een 40-tal Crypto heb geselecteerd waarvan ik verwacht dat ze gemiddeld 6.800% winst maken in de komende 2 tot 3 jaar.

Bovenstaande selectie is gebaseerd op uiteenlopende narratieven, die m.i. grootschalig omarmd zullen worden. Hoe groter de groep wordt, die een narratief omarmt, des te hoger zal de waarde worden van de onderliggende Crypto. Dat is een wetmatigheid gebaseerd op Metcalfe’s LAW.

Wat dat is, leer je in de cursus.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *