Onderzoek bewijst: Bitcoin is een betere investering dan de traditionele investeringen. De feiten spreken voor zich!

Ondanks heel veel FUD (Angst, Onzekerheid en Twijfel) verspreid door Overheden, Wallstreet en de rest van de financiële wereld, toont een onderzoek aan dat in de afgelopen 12 jaar Bitcoin vrijwel elk jaar de betere investering is geweest. 

Het volgende plaatje legt dit (voor de traditionele investeerder) pijnlijk bloot.

Onder aan de streep is Bitcoin 9 van de 12 jaar de best presterende investering geweest!

Goud is daarentegen 1 keer de slechtst presterende investering geweest en is in de afgelopen 12 jaar slechts 22,3% in waarde toegenomen. Gemiddeld per jaar dus slechts 1,7%.

Zelfs de Nasdaq (Top100) aandelenbeurs, die in 12 jaar 447,9% in winst realiseerde, komt gemiddeld op slechts 15% winst per jaar.

Alle andere (behalve Bitcoin) Asset Classes deden het zelfs nog slechter.

Bitcoin daarentegen realiseerde in de afgelopen 12 jaar, ondanks de grote dip in 2022, een cumulatieve winst van 551.266% en gemiddeld 148,4% per jaar!

Dus laat je door de zogenaamde financiële adviseurs niets wijs maken. Met name als ze weer zeuren over de volatiliteit van Crypto en Bitcoin in het bijzonder. Volatiliteit is een kwaliteit van Crypto. Geen zwakte! Ik geef geen financieel advies, maar leer je naar de feiten te kijken, zodat je net als ik duizenden procenten winst kunt maken in de komende 3 tot 5 jaar.

Feit is bijvoorbeeld dat Bitcoin slechts eens in de 4 jaar een voorspelbaar slechter resultaat oplevert dan de rest. Maar als je weet waarom dat is, dan kun je op tijd uit de markt stappen en zo’n voorspelbare magere periode lachend overleven. In de Super Super Swing Strategie blog refereer ik ook aan die 4 jaarcyclus. Als je het geheim weet, dan is de helft al gewonnen…

Kortom, als je weet hoe voorspelbaar de Cryptomarkt is, dan is het bijna onmogelijk om geld te verliezen zolang je in de betere Crypto projecten en Crypto producten investeert. Welke dat zijn? Dat leer je bij ons. Ik deel de resultaten van 40 Cryptos, periodiek, op deze website.

Hoe komt het dan dat er heel veel mensen met Crypto hun geld kwijt raken?

Het antwoord is net zo simpel als logisch. “Kennis is macht en Oefening baart kunst”.

Wat bedoel ik daar nu mee?

Er bestaan meer dan 22.000 verschillende Cryptovaluta. Minder dan 1% heeft de potentie om hoge winsten te realiseren. Kortom, je hebt 99% of meer kans dat je met Crypto geld verliest. Nog los van de SCAMS en fraudeurs in Crypto, maar die heb je ook in de ‘gewone’ financiële wereld. Dus laat je daar ook niet door afleiden.

Kennis maakt macht

Hiermee bedoel ik dat je vele uren moet besteden aan studie over Crypto en hoe je de juiste Crypto vindt en selecteert. Je hebt o.a. kennis nodig over fundamentele analyses om een Crypto winnaar te selecteren en je hebt kennis van technische analyses nodig om het moment van instappen (kopen) en uitstappen (verkopen) m.b.t. die Crypto te bepalen. 

Oefening baart kunst

Door eerst te leren wat je wanneer moet doen, kun je dit bij ons in een testomgeving uitproberen zonder het risico van geld verliezen te ervaren. Dat en meer leer je bij ons.

Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Net zoals je zwemmen en fietsen niet uit een boekje kunt leren, zo is het uitgesloten dat jij in Crypto succesvol kunt zijn zonder je eerst in de materie te verdiepen en daarna onder begeleiding e.e.a. in de praktijk te brengen. 

Begin dus nooit aan Crypto als je er geen verstand van hebt en luister ook niet naar iemand als die niet kan uitleggen wat de fundamentele eigenschappen zijn van een bepaalde Crypto die hij of zij ‘adviseert’.

Slotwoord: Het kan beter

Bitcoin is weliswaar de best presterende investering gebleken, maar heeft last van de wet van de remmende voorsprong. Wat ik daarmee bedoel is dat er beter presterende Crypto projecten en Crypto producten zijn die in de komende 5 jaar meer dan 10.000% winst kunnen opleveren. Dat zou dan gemiddeld per jaar ca 200% zijn. Welke projecten en producten dat zijn, leer je bij ons. Ze staan in ieder geval tussen de top-40, die ik dus regelmatig via deze website qua performance met jullie deel.

Kortom, kom regelmatig terug naar deze site om te zien of wij weer nieuwe cursisten inschrijven. Want in je eentje is de kans op falen groot, terwijl je bij ons samen met andere cursisten leert en voldoende klankborden hebt als je het even niet meer weet. Er zijn vele SCAM-projecten. Dus kijk goed uit! Een gewaarschuwd mens, telt immers voor 2 🙂

Update 23-3-2023: De cursus wordt vanaf April 2023 elke maand € 500 duurder. Daarnaast verdwijnen de Crypto Tokens uit het lesmateriaal zodra de PulseChain Blockchain live gaat. “Early Birds get the wurms”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *