CSA Kampioen Ontwaakt Uit Winterslaap

#cryptowinstgegarandeerd #cryptoseizoenen #cryptolente

In Crypto kennen we een 4-fase cyclus net als in onze seizoenen. We ontwaken nu uit een hele koude ‘Bearwinter’. Waarbij onze Crypto-kampioen een hele diepe winterslaap heeft gehad met meer dan 96% waardevermindering. Ik benadruk waardevermindering en zeg dus niet koersverlies. Dát verschil moet je snappen als je in Crypto investeert. Je verliest namelijk NIETS zolang je niets verkoopt. In plaats daarvan moet je juist kopen. Een koersdaling van 96% betekent namelijk 2.500% winst als je op die bodemkoers koopt en de koers daarna weer op zijn hoogste punt komt.

Onze Crypto-kampioen is het lachertje van de Bearmarkt in de ogen van de Bitcoin maximalisten. Maar als je de koersontwikkeling in de lente van de Crypto seizoenen bekijkt, dan zie je dat onze Crypto-kampioen nu al veel beter presteert dan de nummers 1 (Bitcoin) en 2 (Ethereum) van de Crypto Top-100.

In januari 2023 was die 96% bodem bereikt, maar sindsdien ontwaakt onze kampioen uit zijn winterslaap en presteert het weer veel beter dan Bitcoin en Ethereum! De prestatieschaal is in percentages uitgedrukt ten opzichte van elkaar.

Hoewel onze kampioen nu al beter presteert, zal je zien dat in de volgende Bullmarkt het veel beter zal zijn.

In het volgende plaatje zie je hoe onze kampioen presteerde tijdens de vorige Bullmarkt.

Wat opvalt en altijd gebeurt in Crypto Bullmarkten is dat Ethereum ook altijd beter presteert dan Bitcoin. Dat vinden de Bitcoin maximalisten nooit fijn, want voor hen bestaat maar 1 Crypto, t.w. BTC!

Kortom, als je verstand van Crypto en hun bijbehorende cycli hebt, dan is winst nemen zo voorspelbaar! Wallstreet doet er heel veel aan om dit te verdoezelen, want zij kunnen het niet verteren dat Crypto investeerders het veel beter doen dan zij.

Ik voorspel dat onze kampioen in de volgende Crypto zomer meer dan 1.000% winst maakt t.o.v. de huidige koers. Daarom kan ik met een gerust hart een winstgarantie afgeven van 100%. Niet in 2025 wanneer de Crypto zomer start, maar al in 2024 wanneer de Crypto lente volop bloei laat zien!

Hoe ik die 100% winstgarantie geef, kan je in deze blog lezen:
https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/100-winst-gegarandeerd/

Bonus

Als klap op de vuurpijl voorzie ik de nieuwe cursisten in de luxe bundel cursus van lesmateriaal waarin 500.000 Crypto-tokens zitten, die binnen een jaar na lancering van een nieuwe Blockchain tussen $ 0,01 en $ 0,10 waard kunnen worden. Dat betekent dat deze Tokens, die tijdens de uitgifte ervan geen waarde hebben, tussen $ 5.000 en $ 50.000 waard kunnen worden. Geen garantie dat dit gebeurt, maar in Crypto is dit vaak mogelijk gebleken. Ik heb dit cadeautje voor 10 cursisten gereserveerd. (m.b.v. Cryptowinsten in de afgelopen 4 jaar)

Hoe ik die winsten heb gemaakt? Dat leg ik je in mijn cursus uit.

Update 23-3-2023: De cursus wordt vanaf April 2023 elke maand € 500 duurder. Daarnaast verdwijnen de Crypto Tokens uit het lesmateriaal zodra de PulseChain Blockchain live gaat. “Early Birds get the wurms”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *