De ondergang van de Dollar en de EURO

Deze Tweet zou je tot actie moeten manen als je snapt wat de implicaties zijn…

Het eerste OPEC land gaat zich ontworstelen aan de VS. De petrol dollar komt hiermee onder druk en trekt mogelijk ook de EURO mee omlaag. De tijd dringt om jouw schaapjes op het droge te krijgen….

Je leert in ons jaarprogramma wat geld is en wat het vooral niet is. De petrol dollar is de bijnaam voor de US Dollar omdat die dollar sinds 1971 niet meer is gekoppeld aan goud. Feitelijk is de dollar waardeloos, en de EURO daardoor ook, aangezien het is gekoppeld aan de US Dollar. De VS voert decennia lang oorlog moet oliestaatjes om hen te dwingen om hun olie in dollars te verkopen. Op die manier werd de dollar indirect gedekt door olie. Sinds Rusland, China, India en Brazilië besloten hebben om niets meer in ruil voor US Dollars te willen leveren, daalde de waarde van de US Dollar t.o.v. hun valuta maar werd de US Dollar sterker dan de EURO. Dit zou je al te denken moeten geven.

Nu de eerste oliestaat het lef heeft om de VS de rug toe te keren, zullen er vast wel meer volgen. Dit zou zomaar kunnen betekenen dat de US Dollar in een vrije val terecht komt en daarmee de EURO ook.

Als je al spaargeld had, dan is dit nu het moment om het zsm om te zetten in Goud, Zilver of andere waardevastere investeringen zoals Crypto. Crypto? Ja Crypto, aangezien Crypto de enige Asset Class is die niet door de financiële industrie (Wallstreet en Elite!) kan worden gemanipuleerd.

Maar waar begin je als je Crypto als uitweg onderzoekt? Je kan het allemaal zelf doen en net als ik meer dan 10.000 uur aan onderzoek besteden, of je maakt gebruik van onze lessen.

Check deze site daarom regelmatig op nieuwe cursusaanbiedingen. Het kan jouw leven veranderen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *