Wie dit leest is NIET gek

#wieditleestisnietgek #beterlaatdannooit

Ik voorspelde dit soort berichten al meer dan een jaar geleden. Veel analisten die ik hoog heb zitten roepen het al jaren.

Het onderliggend probleem en de directe oorzaak van alle ellende wordt doodgezwegen. Als je snapt wat dat is, dan zou je als de wiedeweerga al je geld steken in middelen waar Overheden niet aan kunnen komen in hun poging om de bevolking opnieuw vleugellam te maken.

Veel mensen denken dan aan complottheorieën maar als jij je verdiept in het verleden, zoals ik dat ook doe, dan weet je dat het praktijken zijn die zowel in Nederland als in de VS als zijn toegepast.

Er bestaat bijvoorbeeld een wet waarmee de Overheid jou kan verplichten om al jouw goud aan hen af te staan. Het wordt dan gewoon geconfisqueerd. In ruil voor een veel te laag bedrag in een valuta dat heel snel in waarde daalt.

Ook in de VS is dat gebeurd.

Dit soort achtergrond informatie leer je bij mij aan de Crypto Starter Academy.

Wie nog steeds zijn kop in het zand steekt en hoopt op betere tijden of hoopt dat de Overheid je wel zal helpen, adviseer ik om eens te googelen naar informatie van de Great Depression van de jaren dertig in de vorige eeuw. En zich ook te verdiepen in de Weimar Republiek, wat zich even ervoor afspeelde.

De tijd dringt. Iedereen die zich nu verdiept in Crypto en tussen de tienduizenden verschillende Cryptovaluta mooie pareltjes weet te vinden, die zal straks sterker uit de depressie komen (ja die komt echt) dan alle welgestelden die hun geld niet in de juiste Crypto hebben geïnvesteerd.

Je gaat straks zelfs een scheiding zien tussen het oude geld (Adel) en het nieuwe geld (Crypto miljardairs).

Kortom, je kunt mijn berichten blijven negeren, of je onderzoekt wat waar en onwaar is over Crypto.

Mijn lessen zorgen ervoor dat jij weet waarom je in bepaalde Crypto moet investeren, die de potentie hebben om meer dan 10.000% winst te maken. Daar word je overigens nog niet financieel onafhankelijk van. Enkele Crypto die ik in mijn lessen behandel kunnen daar wel voor zorgen, als je er maar op tijd bij bent en de juiste strategie toepast. Dan zijn winsten van 100.000% en 1.000.000% heel goed mogelijk. Nog meer als je investeert tijdens een Crypto bearmarkt, waarin we nu zitten. Natuurlijk is dit niet gegarandeerd, maar wat ik wel weet is dat jouw geld in de komende jaren flink aan koopkracht zal inleveren.

Check deze site daarom regelmatig op nieuwe cursusaanbiedingen. Het kan jouw leven veranderen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *