90% Koersverlies erg? Alles is Betrekkelijk!

Pieken en dalen zijn de normaalste zaak van de wereld in de wereld van Crypto. Als je in de juiste Crypto investeert dan biedt dat juist zekerheid. Dat klinkt raar. Volatiliteit is zekerheid?

Ja! Zolang je maar weet wat de fundamentele waarde is van een bepaalde Crypto. Neem de afbeelding hierboven. Om twee redenen is het geen ramp dat de koers meer dan 90% is gedaald.

Reden 1: Omdat dit juist een perfect instapmoment is. Ga maar na. Als het een goede Crypto is, dan komt het altijd terug op zijn hoogste punt (ATH) en vaak veel hoger. Als je deze Crypto op dit moment zou kopen, dan zou je meer dan 900% winst maken zodra het weer op zijn hoogste punt terug is gekomen.

Reden 2: Als je de HODL-strategie toepast (= Nooit verkopen!), dan kan zo’n dip (=grote koersval) nog steeds grote winsten betekenen. Dat gaat ook op voor dit voorbeeld. Zie volgende afbeelding. Dat zijn cijfers uit een Crypto Rankingsite die over bovengenoemde Crypto gaat m.b.t. die vermeende 90% verlies dip.

Zoals je ziet tonen deze statistieken aan dat deze Crypto inderdaad meer dan 90% in waarde is gedaald. Maarrrrrr, zoals je ook kunt zien staat de koers van deze Crypto na de val van 90% nog steeds op een koerswinst van meer dan 85.000 procent!!!!! t.o.v. de bodemkoers die het had op 5 januari 2020. Raad eens op welke koers ik deze Crypto heb gekocht? Misschien wel voorzichtig met $ 500. Ten opzichte van die investering zou de waarde nu nog steeds meer dan $ 400.000 zijn!

Kortom, alles is betrekkelijk m.b.t. volatiliteit en koersvallen. Één ding is zeker. Die $ 400.000 uit mijn voorbeeld zal meer dan $ 3 miljoen waard zijn zodra de koers weer op zijn ATH zit. Niet gek voor een investering van $ 500!

Kans verkeken?

Je denkt waarschijnlijk: “Weer een boot gemist!”

Maar niets is minder waar! In mijn cursus, waarvoor je nog maar een paar dagen de tijd hebt om je ervoor in te schrijven, introduceer ik minimaal 3 Crypto die je op hun laagste koers zou kunnen kopen. Je ziet hoeveel het waard kan worden als je maar geduld hebt en de juiste Crypto kiest.

Lees deze Blog over ‘Airdrops’ om te leren hoe je, als je nog op tijd bent, vrij snel tot 100% winst kunt komen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.