De ECB moet zich met GELD bezig houden, NIET met POLITIEK!

De ECB is niet door ons gekozen en heeft zich niet te bemoeien met de politiek. Maar niets is minder waar. De noordelijke (rijkere) landen zoals Duitsland en Nederland lijken structureel op te draaien voor het geldsmijterij in de zuidelijke landen. De ECB blijft hun staatsschulden opkopen terwijl Nederland weer het braafste jongetje van de klas wil zijn.

Als je nu nog niet door hebt dat er verborgen agenda’s zijn om, buiten de politiek om het huidig geldsysteem te hervormen, dan moet je maar op de blaren zitten. Dit klinkt hard, maar de realiteit is dat we eerst goed voor onszelf moeten zorgen en er niet (meer) vanuit moeten gaan dat de Overheid dat wel doet.

Ik voorspel een zeer zware financiële periode die sinds de dertiger jaren in de vorige eeuw niet meer is voorgekomen. Ons geldsysteem is ziek. En de Centrale Banken zorgen ervoor dat het nog zieker wordt.

Kijk eens naar het plaatje hierboven. Sinds de bankencrisis in 2007 is de ECB als een gek ‘geld’ gaan bijdrukken om daarmee zoveel mogelijk staatsschulden op te kopen en zoveel mogelijk insolvabele banken te redden. In 2007 was de ECB balans ca 1000 miljard EURO. Vandaag meer dan 9.000 miljard EURO! Dat is dus meer dan 9 Biljoen EURO!

De Europese schulden lopen op. De EURO wordt onhoudbaar, want dit kan niet straffeloos doorgaan. Groot Brittannië weet iets wat wij niet weten, aangezien zij nooit op de EURO zijn overgestapt en inmiddels ook uit de EU zijn gestapt.

Chaos alom. Maar als jij je niet in deze materie verdiept dan kan jij je niet voorbereiden op de zeer zware tijden die nog komen gaan.

Lees deze blog over ons geldsysteem dat meer op een Piramide Spel lijkt: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/is-ons-geldsysteem-geen-piramidespel/

Lees vervolgens https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/vroeger-was-alles-beter/ om te snappen waarom het vroeger beter was.

Lees tot slot deze blog om helemaal wakker te worden: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/kan-het-oneerlijker-word-wakker/

Het is nog niet te laat

Het is nog niet te laat. Geloof niet wat de banken en Overheden over Crypto vertellen. Dat is namelijk niet in hun belang. Wat zou er gebeuren als iedereen zijn geld opnam en dit om zou zetten in kwaliteits-Crypto? Daar moeten zij dus niet aan denken.

Heel veel mensen leven met opzet in angst. Angst dat via de media wordt verspreid. Angst is een slechte raadgever, waardoor het volk massaal kan worden gemanipuleerd.

Ik kan niet iedereen helpen, maar wie zich voor 1 augustus 2022 inschrijft komt nog in aanmerking voor de Pro-2 Zomerbundel, waarvan er maar 10 beschikbaar zijn.

Lees hier wat het is en hoe het jou kan helpen: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/ben-jij-1-van-de-10-gelukkigen/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *