Ben jij 1 van de 10 Gelukkigen?

Slechts 10 inschrijvingen zijn voor de Pro2 cursus mogelijk. Lees hieronder waarom en waarom dit een unieke kans op financiële vrijheid is.

Met onze Pro2 Studiebundel krijg je 500.000 PLS en 500.000 PLSX punten, die later om te wisselen zijn voor de overeenkomstige Crypto valuta zodra zij beschikbaar komen. Kenners denken dat deze Crypto punten binnen een jaar, nadat beide projecten zijn gelanceerd, minstens 1 dollarcent per punt waard kunnen zijn en binnen 5 jaar zelfs $ 1 per punt. 1 miljoen punten zouden dan binnen een jaar minstens $ 10.000 waard kunnen zijn en binnen 5 jaar na lancering zelfs $ 1.000.000. Lees hieronder waarom dit resultaat mogelijk is.

Slechts 10 Pro2 Studiebundels beschikbaar. Waarom?

Met de Pro2 Studiebundels, die slechts € 2.500 per stuk kosten, kunnen slechts 10 cursisten worden toegelaten. Dus wees er snel bij. Op-is-op! Waarom nog maar 10 cursisten worden toegelaten wordt hierna duidelijk.

Maar eerst, wat krijg je ervoor?

Naast de kans op minstens $ 10.000 aan Crypto-waarde heb je met deze luxe studiebundel recht op:

  • Toegang tot alle opgenomen lesmateriaal (23 Crypto- en Macro-Economie lessen tot en met juli 2022)
  • Toegang tot de live-sessies die vanaf september 2022 tot en met december 2022 worden hervat
  • Toegang tot de besloten supportgroep, waarin je alle Crypto gerelateerde vragen kunt stellen m.b.t. alle lessen en behandelde onderwerpen
  • 1-op-1 coaching sessies m.b.t. jouw persoonlijke Crypto investeringsstrategieën, riskmanagement en Crypto portfolio samenstelling
  • Toegang tot alle huiswerkopdrachten. Immers, oefening baart kunst

Wat leer je zoal in de cursus?

Bovengenoemde voorgehouden ‘worst’ van $ 10.000 tot $ 1.000.000 is eigenlijk een bonus in verhouding tot de kwaliteit van de inhoud van de cursus.

Je kent het gezegde: “Geef ze een vis, dan stilt dat hun honger. Maar als je ze leert vissen, zullen ze nooit meer honger lijden!”

Datzelfde gaat op voor deze cursus. Stel dat je alleen voor je geluk zou gaan en de 500.000 PLS en 500.000 PLSX punten zou verzamelen om binnen een jaar over $ 10.000 te kunnen beschikken. Dan maak je een mooie winst van 300% t.o.v. de cursuskosten. Maar die $ 10.000 zal waarschijnlijk binnen een jaar op gaan aan energiekosten of andere duurder wordende uitgaven.

Wat je in deze cursus leert, kan je financieel vrij maken of zelfs financieel onafhankelijk.

Er is geen andere Asset Class die ons leven op financieel gebied een draai van 180 graden kan laten maken.

Crypto, en hoe je ermee moet omgaan, staat nog in de kinderschoenen. Zelfs na 12 jaar Bitcoin, die meer dan 6,9 miljoen keer in waarde is gestegen, ben je met deze cursus er nog heel vroeg bij. Je kan in je eentje proberen de juiste crypto investering te vinden. Dan wens ik je veel succes tussen de meer dan 10.000 nieuwe Cryptovaluta, die dagelijks in aantal toeneemt.

Bovendien zijn er zoveel SCAMS (frauduleuze praktijken), die de naïeve Crypto investeerder zijn geld afhandig maken. Hoe jij je daartegen wapent, leer je ook in deze cursus.

Bij ons leer je niet alleen hoe je een fundamentele analyse maakt van een (beloftevolle) Crypto, maar leer je ook wat de beste strategie is om jouw investering 100 keer in waarde toe te laten nemen.

In deze cursus, als je er op tijd bij bent, leer je welk Crypto Ecosysteem de beste kansen heeft op groot succes en welke Crypto projecten de potentie hebben om meer dan 10.000 keer in waarde toe te nemen.

Ik snap het dat dit moeilijk is te geloven, maar de nieuwe projecten die in onze cursus worden behandeld, zijn van dezelfde geestelijke vader van de crypto (blauwe grafiek) in volgende afbeelding:

De grafiek ziet er dramatisch uit omdat we momenteel in een zogenaamde ‘bearmarkt’ zitten, waarin alle investeringen in diepe dalen zitten. Niet alleen Crypto, maar ook de aandelenmarkt en zelfs de edelmetalenmarkt. In onze cursus leer je dat dit juist de beste periode is om te investeren. Immers, als een koers die 50% is gedaald weer op zijn oorspronkelijke koers komt, dan maak je 100% winst. In de aandelenwereld is 10% winst een utopie. In de Cryptowereld, de gewoonste zaak van de wereld. Zolang je maar in de juiste Crypto investeert.

Bekijk het bovenstaand plaatje iets beter:

Dan zie je dat HEX, onze kampioen, ondanks zijn diepe dip van ca 90%, nog steeds 783,82% winst maakt ten opzichte van een jaar geleden. Zelfs Bitcoin (BTCUSDT) maakt t.o.v. een jaar geleden nog 99,44% winst. Dus laat je door de grafiek niet van de wijs brengen. Wat ik met onze kampioen duidelijk wil maken is dat in deze bearmarkt en een koersval van 90%, onze kampioen nog steeds ca 7,88 keer beter doet dan Bitcoin. Dus 788% beter dan Bitcoin. De overige top 10 Crypto, zoals Ethereum, Fantom en Avalanche zitten op een verlies van respectievelijk 57,12%, 81,11% en 41,47% t.o.v. een jaar geleden. HEX, onze kampioen, toont nog steeds 783,82% winst.

Binnen 1 jaar en 10 maanden, na zijn introductie, is onze kampioen HEX meer dan 10.000 keer in waarde gestegen. Veel sneller dan de geestelijke vader ervan verwachtte. Hij had namelijk ingezet op 10.000 keer binnen 2,5 jaar. Want dat was namelijk de tijd die Ethereum (de nummer 2 in Crypto land na Bitcoin) nodig had om 10.000 keer in waarde te stijgen.

Nieuwe kampioenen

Onze nieuwe kampioenen hebben zich al aangediend. De geestelijke vader van onze eerste kampioen heeft 2 nieuwe Cryptoprojecten gestart, die zeer binnenkort het licht zullen zien. Zoals in de aandelenmarkt is het altijd beter om zo vroeg mogelijk (seed-fase) een pakketje ervan te kopen, omdat de koers na lancering vaak door het dak gaat. Zo was een Apple aandeel ooit ook maar $ 1 waard.

Het volgende plaatje laat zien hoe vergelijkbare Cryptoprojecten het in het verleden hebben gedaan.

Ethereum is dus 13.883 keer in waarde toegenomen. Dat is 1.388.300%. Cardano, iets jonger, 1.288x (128.800%). Binance BNB 6.863x (686.300%), etc.

Gemiddeld hebben deze blockchains (Crypto fundament) dus meer dan 200x gedaan. Dus elke $ 1.000 die je in een kwaliteitscrypto zou hebben geïnvesteerd zou gemiddeld $ 200.000 opgeleverd hebben. De kampioenen meer dan 10.000x. Met zo’n kampioen zou elke $ 1.000 dus $ 10.000.000 kunnen opleveren!

Wij beschikken over een beperkt aantal Crypto punten PLS en PLSX, die voor de definitieve lancering aan de cursisten wordt uitgedeeld als lesmateriaal. Vandaar dat we slechts plaats hebben voor 10 inschrijvingen van de Pro2 bundel.

Kortom, als de geschiedenis zich herhaalt en onze kampioenen gaan 10.000x in waarde toenemen, dan is ons kostje gekocht!

Disclaimer: Wij zijn geen financiële adviseurs. Resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Doe je eigen onderzoek. Onze cursus leert jou hoe je dat moet doen. Investeer alleen met geld dat je kunt missen en zelfs 100% kunt verliezen.

Echter investeren in Crypto levert asymmetrische risico’s op. Je kunt 100% verliezen, maar ook 1.000.000% (en meer) winst maken!

Te Duur?

Vind je de cursus te duur of heb je geen € 2.500 te besteden? Check dan via deze pagina welke andere mogelijkheden we vanaf € 500 dan voor jou hebben:

Zomerbundels https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/zomerbundels-2022/

Of schrijf je direct in via deze knop:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.