Kan het oneerlijker? Word Wakker!

Kan het oneerlijker? Word Wakker!

De Overheid geeft geld uit alsof het niets kost, terwijl de burger ervoor opdraait. Vandaag stond onder andere in de krant dat het Floriade project in Almere ruim 34 miljoen duurder is uitgevallen. Wie moet die tegenvaller uiteindelijk betalen? WIJ! De burgers!

In diezelfde krant stond dat het vliegveld Lelystad op zijn vroegst in 2024 open zou gaan. Wat denk je wel niet wat dat heeft gekost en het onderhoud ervan nog zal kosten? Vele honderden miljoenen? Minstens 214 miljoen EURO heeft het al gekost en dat getal zal verder oplopen.

En wie denk je heeft dat betaald en moet dat blijven betalen? Juist, WIJ, de burgers!

Geld kost toch niets?

In de blog “Is ons geldsysteem geen Piramidespel?” legde ik al uit dat ons geld uit het niets wordt gecreëerd en dat het eigenlijk niets waard is. En dat Overheden hun schulden kunnen afkopen via de Centrale Banken. Het kost ze toch niets, ook al laten ze ons denken dat het wel zo is.

Ondertussen moet de burger de broekriem aantrekken als gevolg van domme Overheidsbeslissingen, inclusief die vanuit Brussel. Als klap op de vuurpijl moeten onze Boeren maximaal boeten voor nog dommere stikstof-besluiten.

De geschiedenis herhaalt zich

Als wij domme dingen doen dan moeten wij op de blaren zitten. De Overheid kan domme dingen blijven doen. Voor de vorm stappen regeringen op maar hoeven nooit de pijn te lijden die wij als burger wel voelen. Vaak in onze portemonnee.

De kredietcrisis en bankencrisis in de jaren 2007 en 2008 waren het gevolg van inhaligheid en criminele praktijken in de financiële industrie. De zogenaamde oplossing was hen vrij pleiten door de geldkraan onbeperkt open te zetten waarmee de banken werden gered. Extra geld aanmaken kost toch niets en het voordeel voor de Overheden bleef dat Banken in hun verlengde controle bleven houden op de gelduitgaven van de Burger.

En wie heeft voor die duizenden miljarden Dollars en EURO’s verslindende reddingscampagne moeten opdraaien? Juist! WIJ, de burgers!

Net als toen draaien wij nu opnieuw op voor de domme beslissingen in dit COVID-19 tijdperk. Want hoe kan je het verzinnen? Wereldwijd de economie platgooien en dan niet kunnen voorspellen dat het Internationaal een chaos wordt die we nog jaren gaan voelen. Of zou dat opzettelijk zijn gedaan om nog dommere beslissingen te verbloemen?

Wat het World Economic Forum (WEF) is, wordt steeds publieker bekend. Al jaren komen regeringsleiders en Captains of Industries bij elkaar om achter de scherm hun plannen op elkaar af te stemmen. Ik wil niet met de wolven van Complotdenkers meehuilen, maar ik denk er wel het mijne van. Wereldwijde manipulaties zouden op die manier heel makkelijk afstembaar zijn.

Verdergaande controle en macht over de Burger

Het bankensysteem als rechterhand van de Overheid blijkt krachtiger te zijn dan de Belastingdienst. Immers, jouw bankrekening kan te pas en te onpas worden geblokkeerd en zelfs worden geweigerd als er bijvoorbeeld een vermoeden is dat jij je crimineel gedraagt. Zonder bewijzen en zonder tussenkomst van een Rechter. Ik ken andere gevallen van machtsmisbruik maar dat past niet in de geest van deze blog. Wellicht een andere keer.

Er zijn plannen om contant geld uit te bannen. Zogenaamd omdat het toch weinig wordt gebruikt. Banken zijn al bezig om de PIN-opnames te beperken tot € 250 per dag en met een maximum per week.

Dit is de eerste stap tot volledige controle over ons geld.

Hiermee slaan ze twee vliegen in 1 klap. Macht en controle over de burger neemt toe en de grootste angst die men sinds 2007 had wordt ermee weggenomen. De angst dat de burgers al hun geld bij de bank opnemen. Want als iedereen dat zou doen (het is immers ons geld!) dan zou elke Bank omvallen, want geen enkele Bank bezit al het fysieke geld waarop wij recht hebben! Dat geld bestaat namelijk niet zoals ik in mijn eerder genoemde blog “Is ons geldsysteem geen Piramidespel?” beschrijf.

Hoe ziet het nieuwe machtssysteem eruit?

Er zijn vergaande plannen, waarmee Centrale Banken de rol van geldcreatie nog meer naar zich toetrekken. Onthoud het volgende: Central Bank Digital Currency ofwel CBDC.

Achter de schermen wordt al jaren gewerkt aan de CBDC. China is er als eerste mee naar buiten gekomen.

Zowel de Federal Reserve (FED = CB van de VS) als €opese Centrale Bank (ECB) zijn in een vergevorderd stadium met hun CBDC.

CBDC is gebouwd op Blockchain technologie, zoals we die ook kennen in de Crypto-wereld. Net als met de Crypto-valuta technologie mogelijk, is het straks ook mogelijk om de CBDC valuta te programmeren. Hiermee wordt het mogelijk om al onze uitgaven te controleren en te manipuleren. Als we bijvoorbeeld teveel geld (in de ogen van de Overheid) uitgeven aan ongezonde dingen zoals sigaretten en hamburgers, dan kan je dat automatisch bestraffen met bijvoorbeeld een extra Belastingheffing of er een maximum op zetten, zodat je niet meer dan 1 pakje sigaretten per week met de CBDC kunt uitgeven.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt straks mogelijk als de CBDC wordt ingevoerd. Indirect heeft de Overheid dan tóch de persoonlijke digitale ID uitgerold, want je krijgt straks een uniek CBDC-rekeningnummer dat exclusief door jou wordt gebruikt. Zo ben je dus altijd traceerbaar.

Maar complot denken is niet het doel van deze blog. Wat dan wel?

Daarom is Crypto uitgevonden!

Crypto, in de vorm van Bitcoin, is in 2009 geïntroduceerd om de macht over het eigen geld terug te geven aan het Volk. Door een systeem te bedenken waarmee we uit de greep komen van de commerciële Banken en Centrale Banken. Immers, zij waren direct verantwoordelijk voor de financiële crisissen. Het instorten van het bankensysteem was jarenlang een terechte angst waarop door ‘geheime’ partijen met Bitcoin is gereageerd. Die geheime partijen hielden zich schuil achter de pseudoniem “Satoshi Nakamoto”, alsof 1 persoon Bitcoin heeft uitgevonden en binnen een paar maanden foutloos werkend in de Community kon gooien. Prima als je dat wil geloven. Het primaire doel van Crypto is om de ‘tussenschakels’(zoals Banken, Tussenpersonen en nu ook Centrale Exchanges) uit te schakelen en de macht terug te geven aan het volk. Vroeger kon je echt geld in een oude sok bewaren. Toen was dat niet illegaal en dat zou het nu ook niet moeten zijn. Bovendien moet je zelf weten waaraan je jouw geld uitgeeft. De Overheid heeft daarover niets te zeggen. Ze zijn door ons gekozen om voor ons te werken en niet andersom!

Hoe kan Crypto jou helpen en hoe voorkom je dat je slachtoffer wordt van criminele praktijken?

Wanneer de CBDC werkelijkheid wordt en dat is een kwestie van tijd, dan moet je keuzemogelijkheden hebben om uit de klauwen van controlefreaks en machtsmisbruikers te blijven.

De massa zal als makke schaapjes volgen en naïef denken dat de Overheid het niet zover zal laten komen. Dan denk ik: “Slaap lekker verder”.

Maar als jij maximale controle over jouw Leven en jouw Bestaan wilt houden, dan moet je zorgen dat je iets achter de hand hebt om te kunnen overleven. Want als jouw CBDC bankrekening wordt bevroren, dan heb je NIETS meer om je brood mee te kunnen kopen.

Crypto is niet verboden. Sterker, Overheden zijn druk bezig om de aanschaf en het gebruik ervan te reguleren. Dat op zich is goed nieuws. Dat betekent namelijk dat je iets achter de hand kunt houden om te overleven als het ooit zover komt.

Mijn studenten kennen inmiddels het begrip “Not Your Keys, Not Your Coins”. Bij de CBDC bezit de Centrale Bank alle sleutels tot alle persoonlijke ‘wallets’ (digitale portemonnees). Alle Centrale Crypto Exchanges, zoals Bitvavo en Coinbase, bezitten ook alle sleutels tot onze Crypto die bij hen staan. Daar is Crypto niet voor uitgevonden!

Overigens staat jouw Crypto bij hen niet veilig. Stel dat het je lukt om met Crypto miljoenen EURO’s te verzamelen, dan kan je jouw Crypto bij Centrale Exchanges toch kwijt raken. Meestal door slecht beheer van de Exchanges of omdat ze voor de zoveelste keer zijn gehackt.

Neem de Macht en Controle terug

Crypto is voor iedereen de reddingsboei, waarnaar jarenlang is gezocht. De uitweg voordat het financiële systeem echt instort. Want met de komst van CBDC is het onderliggende probleem van de crisisjaren 2007 en 2008 niet weggenomen. Feit blijft dat het zogenaamde CBDC geld nog steeds fiat-geld is wat niet gedekt wordt door goud of andere waarde behoudende middelen.

Zolang je fiat-geld kunt omwisselen voor Crypto-valuta krijgt de betreffende Crypto-valuta een onderliggende waarde. Op dit moment is de Bitcoin-markt daardoor ca 1 Trillion Dollar waard. Dat is duizend miljard dollar. Dus minder dan de helft van wat het bedrijf Apple waard is. Maar het is een kwestie van tijd dat de totale Crypto-markt groter wordt dan de Goudmarkt. Het is t.z.t. namelijk makkelijker om 100 miljoen aan Bitcoin de grens over te krijgen dan 100 miljoen aan goud. Dan moet je namelijk 27 koffers van 25KG goud meenemen 🙂

Het punt dat ik wil maken is dat je met de juiste Crypto, waarbij alleen jij de sleutels tot jouw Crypto in jouw eigen digitale wallet bezit, de mogelijkheid hebt om los te komen van ‘het Systeem’. Waarmee jij de controle houdt en de macht hebt om jouw eigen Leven in te vullen zoals jij dat wilt.

Van de tienduizenden Crypto-valuta die in omloop zijn, is maar een handjevol geschikt om jouw toekomst mooier te maken.

In welke Crypto kan je het beste investeren?

Wij geven geen financieel advies maar in onze opleiding leer je hoe je de betere Crypto kunt selecteren. Cursisten in 2020 hebben daarmee meer dan 100.000% winst kunnen maken.

Kortom, ben jij je eigen redder of vertrouw je op de Overheid?

Check deze site regelmatig op nieuwe cursusaanbiedingen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Kan het oneerlijker? Word Wakker!”