Ons Geldsysteem is Stuk!

#dewaarheidovercrypto #onsgeldisstuk

In de reeks “De Waarheid over Crypto” mag de belangrijkste reden van Crypto niet ontbreken. Namelijk, dat ons Geld (systeem) stuk is.

Om te snappen waarom ons Geld(systeem) stuk is, moet je eens kijken naar bovenstaand plaatje. Wat je daarin ziet, is de geldcreatiestroom (FED) sinds 1975 in een opwaartse bandbreedte waarbinnen het moet blijven om relatief gezond te blijven.

Je ziet de rode lijn van links naar rechts opwaarts en neerwaarts bewegen in het groene kanaal. Dat gaat over de hoeveelheid geld dat in de VS in omloop wordt gebracht en er weer uit wordt gehaald. Zodra de bovenkant van dat kanaal wordt bereikt, moet het weer neerwaarts gaan om de hoeveelheid geld dat in omloop is weer te reduceren. Die krimp is nodig om grote inflaties tegen te gaan en om recessies te voorkomen. Zolang het binnen de groene bandbreedte blijft, is het geldsysteem onder controle en kunnen we over een relatief gezond geldsysteem spreken.

Kijk nu naar de 2 witte verticale lijnen om te snappen waarom ons Geld stuk is. De eerste lijn staat in 2008. Tot 2008 nam de hoeveelheid geld relatief af, wat heel gezond was. Toen de bankencrisis ontstond, ging de geldkraan open en werden de banken gered met geld dat de Centrale Banken uit het niets konden creëren. (Ik leg in een andere blog uit dat Geld intrinsiek NIETS waard is en dat die extra geldcreatie er dus voor zorgt dat geld nog minder waard werd, maar dat terzijde.) We zien vervolgens dat er na 2008 veel te lang veel te veel geld is bijgemaakt. Rond 2016 had de hoeveelheid naar beneden moeten gaan om gezond te blijven. In plaats van dat te doen, zijn de ‘geldprinters’ flink door gegaan. Vergelijkbaar met water bij de wijn doen tot de wijn niet meer is te drinken. Verwateren betekent verwaarlozen. Met geld geldt dat des te meer!

Fast forward naar 2020. Onder het mom van stimuleren van de Economie en het redden van landen die steeds grotere schulden moesten maken, zijn de geldpersen in overtreffende trap aan het werk gegaan en is binnen 2 jaar de hoeveelheid geld vervijfvoudigd!!!

Om het geldsysteem weer gezond te maken zou de hoeveelheid geld weer naar beneden moeten komen in dat groene opwaartse kanaal. Dus weer onder de 5 Trillion Dollar i.p.v. het huidige 19 Trillion Dollar bereik.

Wat betekent dit? En hier gaat het om als je wilt snappen dat we het ergste nog moeten krijgen v.w.b. de aanstaande financiële malaise.

Al die Trillion Dollars zitten deels in de publieke sector, deels in de private sector en deels in de financiële sector. Hoe dan ook, dat geld moet ergens naar toe en zal altijd ergens gaan landen. Zolang dat geld dus niet verdwijnt, neem het risico toe dat het tot grote inflaties en zelfs hyperinflatie kan leiden. Dus laat je geen zand in de ogen strooien dat het allemaal wel mee valt. Dat de Nederlandse Bank oproept tot loonsverhogingen is onderdeel van het rookgordijn dat momenteel wordt verspreid. Volstrekt onverantwoord en totaal NOT DONE! Een Centrale Bank mag zich hier niet mee bemoeien. Hun doel was ‘afleiden’ van het echte probleem, namelijk dat ons Geldsysteem doodziek is.

Ga maar na. Als de lonen echt mogen stijgen, dan worden de producten duurder. Alles moet immers worden doorberekend. En als alle producten nog weer duurder worden, dan heb je weer nog meer salaris nodig om die extra dure producten en spullen te kunnen kopen. Ga je vervolgens nog meer loon betalen, dan worden de producten weer veel duurder enzovoorts totdat er sprake is van hyperinflatie!!!!

Dek je in!

Kortom, als je dit niet beseft en jezelf dus niet indekt tegen deze enorme geldontwaarding, dan kan het niet anders dan dat jij de rekening gaat betalen voor deze kennisbeperking. Ik heb het al eerder gezegd, de financiële ramp uit de jaren dertig van de vorige eeuw gaat ons minstens zo hard raken in de komende jaren. ‘Men’ zal dit zo lang mogelijk willen verbloemen vanwege de aanstaande verkiezingen in het binnen- en buitenland. Maar de ramp is niet af te wenden. Kijk nog maar eens naar die grote piek ontstaan in de afgelopen 3 jaar. DAAR KOMEN WE NOOOOOOOIT MEER UIT!!!!!!!

Ondanks de onzin die ‘men’ over Crypto verkoopt, kan de juiste Crypto jou juist beschermen tegen dit onheil. Ik weet met welke Crypto. 

Mijn cursus kostte in 2021 € 5000. Dat lijkt veel, maar elke € 1.000 die je daarna investeert in mijn Crypto selectie heeft de potentie om € 1.000.000 waard te worden in de komende 5 jaar. Je moet hiervoor doorgeleerd hebben om het te begrijpen en het te kunnen geloven.

Laat het idee los dat dit onmogelijk is, want vele Crypto investeerders in mijn Crypto selectie zijn in de afgelopen Bullmarkt multimiljonair geworden. Vele cursisten uit 2020 en 2021 kunnen (en m.i. zullen) dit in de komende 5 jaar zijn.

De cursisten, die ik tot 15 april 2023 nog kan accepteren, betalen € 2.500. Dus als je € 5.000 over hebt (investeer alleen met geld dat je kunt missen!), kan je nog € 2.500 investeren in zeer beloftevolle Crypto waar nog maar een klein percentage investeerders van weet. Beloon jezelf enorm met deze cursus, die zal beginnen met een bootcamp, waarmee je binnen 1 maand leert in welke Crypto je moet investeren en hoe je dat doet. Want de juiste investering moet je voor 30 april 2023 hebben gedaan als je kans op die grote winsten wilt veiligstellen.

Ik garandeer met de luxe bundel dat je 100% winst gaat maken als je voor 30 april 2023 in die Crypto investeert.  Als die winst niet is gemaakt voor 31 december 2024, dan krijg je jouw (luxe bundel) cursusgeld 100% terugbetaald. Ik leg de voorwaarden hier uit: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/100-winstgarantie/

Klinkt dit interessant en kun je het geloven? Schrijf je dan in via: 

Update 23-3-2023: De cursus wordt vanaf April 2023 elke maand € 500 duurder. Daarnaast verdwijnen de Crypto Tokens uit het lesmateriaal zodra de PulseChain Blockchain live gaat. “Early Birds get the wurms”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *