Ga jij deze 2e kans ook missen?

Crypto bestaat nu meer dan 12 jaar. Gedurende de eerste 8-10 jaar is het door mainstream media weggezet als nepgeld en technologie voor criminelen. Wat je niet weet is dat ‘Wallstreet‘ jarenlang dit ‘verhaal‘ verspreidde om zodoende tijd te kopen, om hun zakken ook met Crypto te kunnen vullen vóórdat ‘het gewone volk’ dit vóór hen kon doen.

Dus hoelang ga je nog luisteren naar partijen die jou misleiden?

CBDC, ofwel Central Bank Digital Currency, komt er aan. Het verhaal daarachter is dat het beter is dan Crypto, omdat de Centrale Bank dat ‘geld’ verspreidt. Ook met behulp van Blockchain Technologie. Iedereen krijgt dan zijn digitale wallet (soort IBAN rekening), waaruit betalingen kunnen worden gedaan. Afgezien van het feit dat Commerciële banken hiermee buiten spel worden gezet (zaadje voor een financiële catastrofe) lost CBDC niet het onderliggend probleem op van ons falend geldsysteem. Namelijk dat zowel CBDC als de huidige Dollar en EURO intrinsiek NIETS waard zijn en vooral zijn gebaseerd op ‘gebakken lucht’.

Ga maar na. Sinds de bankencrisis in 2008 is het financiële systeem niet veranderd en is het probleem steeds vooruitgeschoven. De oplossing was telkens miljarden dollars en EURO’s bijprinten. Opnieuw zonder onderliggende waarde, waardoor de waarde van het geld met de minuut minder waard wordt.

Waarom denk je dat grote beursgenoteerde bedrijven ineens Bitcoin op hun balans willen hebben in plaats van fiat geld (ons nepgeld)? Precies, omdat alles wat niet oneindig kan worden bijgedrukt, zoals Goud, Aandelen en Bitcoin, juist omgekeerd evenredig in waarde zal stijgen.

Dus als jij nu duizenden EURO’s op je spaarrekening hebt staan, dan kan je jouw ‘geld’ letterlijk zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Daarom geef ik les op het gebied van Crypto en leren mijn cursisten hoe zij met de juiste Crypto meer dan 100% rendement per jaar kunnen realiseren. In FASE 1 van mijn programma kregen zij voor elke € 1.000 aan cursusgeld ook 1 miljoen Cryptomunten. De cursisten die dus € 5.000 voor mijn cursus in FASE 1 hebben betaald krijgen in de komende maanden 5.000.000 Cryptomunten als lesmateriaal om mee te spelen en te oefenen vóórdat zij in andere Crypto gaan investeren. Dat lesmateriaal in Crypto is nu nog $ 0,00 waard, maar hebben de potentie om in de komende 5 – 10 jaar meer dan $ 1 per Cryptomunt waard te worden.

Die kans is voor de eerstvolgende 10 inschrijvingen voor FASE 2 van de cursus helaas vervlogen. Maar lees hieronder waarom je deze tweede kans niet wil missen.

Tweede kans

De ‘early birds’, die dus heel vroeg hun vertrouwen in Crypto Starter Academy (CSA) hebben uitgesproken, worden het meest beloond.

De echte beloning is eigenlijk de kennis waarover zij nu beschikken, waarmee zij zichzelf financieel onafhankelijk kunnen maken. In dat licht is de investering van € 5.000, wat deze cursus kost, een goede investering in henzelf. Want elke € 1.000 die zij vervolgens in de Crypto kunnen investeren, waarin zij les krijgen bij CSA, heeft de potentie om 100x – 10.000x in waarde te stijgen. Uiteraard is niets gegarandeerd en moet je alleen in Crypto investeren met geld dat je kunt missen en zelfs 100% kwijt kunt raken. Het is immers een High Risk High Reward investeringsklasse.

Bij CSA leer je de risico’s onderkennen en leer je ook hoe je grote risico’s kunt vermijden.

Nieuwe investeringsronde – kans op 10.000x

De reden waarom ruimte is gemaakt voor nog 10 inschrijvingen, voor de beginnerscursus die op 12 januari 2022 van start gaat, is omdat binnenkort een nieuw Crypto project wordt gelanceerd dat de potentie heeft om 10.000 keer in waarde toe te nemen binnen 2 jaar! Die kans gun ik nog 10 deelnemers. Meer ruimte heb ik helaas niet.

In de cursus wordt op de fundamentele aspecten van minimaal 4 Crypto ingegaan, zodat je weet waarom wij denken dat die Crypto minstens 100x in waarde zullen stijgen en zelfs 10.000x niet is uitgesloten. De eerste cursisten van CSA die in oktober 2020 op de hoogte werden gebracht van één van die Crypto hebben nu al meer dan 11.000% winst gemaakt conform de koersontwikkeling in het volgend plaatje. Als je weet welke Crypto dit is en vandaag erin zou investeren, dan maak je minstens 66% winst als de vorige top weer wordt bereikt. Mark my words: “De koers van deze Crypto, die nu op ca 30 cent staat, schiet binnen 3 maanden na lancering van de PulseChain voorbij $ 1 per stuk”. Wat dus meer dan 300% winst zou zijn. Zodra dat punt is bereikt zal ik een comment-update aan deze blog toevoegen.

10 nieuwe cursisten hebben kans op ‘Life-changing’ winst

De grafiek die hierboven in beeld is gebracht gaat over een Crypto die krap 2 jaar geleden op de markt is gekomen en enkele deelnemers van CSA meer dan 10.000x winst heeft opgeleverd. Dat is 1.000.000% winst!

Minstens 2 Crypto, die in dit cursusjaar worden behandeld, hebben dezelfde potentie. Één ervan is de eerder genoemde PulseChain (dankzij een gratis ‘airdrop’) .

Zou jij ook niet over die kennis willen beschikken? Zou je niet willen leren hoe je daarna dat opgebouwde vermogen kunt veilig stellen zodat je het niet weer kwijt raakt? Ook dat leer je bij CSA.

Er is echter plek voor nog slechts 10 cursisten. Dus reageer snel als je deze kans niet aan jou voorbij wil laten gaan.

100% winst garantie

Iedereen verklaart mij voor gek dat ik 100% winstgarantie geef. Ik bedoel daarmee niet dat ik 100% zeker weet dat je winst gaat maken, maar dat je 100% winst op jouw investering gaat maken, binnen 1 jaar! En als je alles doet wat ik je leer en dan toch minder dan 100% winst maakt, dan krijg je 200% terug aan cursusgeld. In plaats van € 5.000 geef ik je € 10.000 terug. Waar zie je dit soort garanties vandaag de dag nog meer? Ik verlang dan wel dat je alle lessen volgt en dat je alle huiswerkopdrachten uitvoert.

Kortom, laat je deze kans voorbij gaan?

Als klap op de vuurpijl krijg je in FASE 2 van dit programma 1 miljoen Cryptomunten die de potentie hebben om binnen 5 – 10 jaar meer dan $ 1 per stuk waard te worden.

Dit klinkt allemaal veel te mooi om waar te zijn?

Dat dacht ik 2 jaar geleden ook toen ik de ‘jackpot’ won op het gebied van Crypto. Die jackpot is nu voor 10 potentiële cursisten binnen handbereik.

Word jij de elfde inschrijver, die ik helaas moet teleurstellen of neem je direct actie en schrijf jij je nu in via deze knop?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *