Extra (Bijzonder) Huiswerk

Introductie

Het huiswerk voor deze periode is van een andere orde dan je tot dusver hebt ontvangen. Bovendien moeten velen nog hun huiswerk van de afgelopen weken inleveren zodat nieuw ‘doe-huiswerk‘ niet gewenst was. Vandaar deze intermezzo.

In wezen is dit bericht in potentie net zo ongelooflijk, ongeloofwaardig of niet te geloven, zoals anderen niet in de waanzinnige Crypto winsten kunnen geloven. Het maakt deze gedeelde kennis desondanks niet minder waar…

Ik daag je daarom uit om met een open mind, dus zonder overtuigingen en zonder filters, naar de video’s te kijken. Omdat ik in het buitenland ben deel ik de video’s tijdelijk via een YouTube plug-in, maar zal ze zsm in Vimeo, video’s omzetten, zodra ik weer thuis ben of over een betere Internetverbinding kan beschikken. De reden is dat YouTube video’s zomaar kunnen worden verwijderd, terwijl mijn Vimeo-video’s door mij worden beheerd en ik dus kan bepalen wie ze ziet en hoe lang.

Wat is er nu zo bijzonder aan deze video’s? In de eerste plaats zijn het de thema’s die je in het westen niet zomaar kunt bespreken zonder direct in de hoek van de wappies te worden geplaatst of in de hoek van complotdenkers. Aangezien ik daar maling aan heb, deel ik het met jullie. Ook hier geldt DYOR.

Als autodidact onderzoek ik al meer dan 32 jaar vele onderwerpen die mij inzichten in het Leven geven en mij helpen te begrijpen hoe het Leven echt in elkaar steekt in plaats van klakkeloos te geloven wat Overheden, Religies en Scholen ons willen laten geloven. Daarom ben ik uiteindelijk ook op Crypto gestuit waar jullie nu ook baat bij hebben.

Het gaat allemaal om perceptie

We leven allemaal ons Leven door de bril van onze Overtuigingen. Wat we geloven bepaalt hoe we ons Leven ervaren. Laat dit bezinken, aangezien je veel meer bent gaan geloven dan wellicht goed voor je is. Zelfs je ouders hebben jou (onbedoeld) dingen wijs gemaakt waarvan zij dachten dat ze waar en goed voor jou zouden zijn.

Vraag je jezelf bijvoorbeeld hardop af waarom het een goed idee is om je kind al vanaf zijn 4e levensjaar te laten hersenspoelen via een instituut dat ‘School’ heet. Vanaf die leeftijd worden kinderen het ‘kind zijn’ ontnomen en moeten ze zich gedragen naar de normen en waarden van ‘de maatschappij’. Creatief zijn en in een eigen wereldje kunnen dromen wordt hen op die manier afgepakt. Sterker, je krijgt van school te horen dat jouw kind wat achter loopt in zijn of haar ontwikkeling als hij of zij veel droomt! Een kind dat droomt, geniet van het Leven. Dat genieten wordt dus al vroeg van ons afgepakt

Met nadruk wil ik gezegd hebben dat ik geen complotten onderzoek maar een objectieve onderzoeker van het Leven ben, die daardoor veel meer weet dan je op scholen en universiteiten kunt leren. Niets ten nadeel van Universiteiten overigens.

Met deze uitgebreide introductie deel ik 3 video’s die indirect een relatie hebben met Crypto, maar waarvan de inhoud confronterend kan zijn. Het heeft te maken met Crypto vanwege de geopolitiek en de impact daarvan op de welvaart en welzijn van elk individu. Crypto kan ervoor zorgen dat je Vrij kunt blijven denken en ‘handelen’.

De VS wordt o.a. weggezet als onbetrouwbare grootmacht met maar 1 belang, namelijk het eigenbelang en de grootste willen blijven in de wereld.

Dus als je een grote VS liefhebber bent en heilig gelooft in hun goedheid, dan doe je er goed aan om heel neutraal naar de video’s te kijken.

Verder laat ik voor het eerst ook een deskundige aan het woord, die Astrologie in combinatie met Geopolitiek heeft gestudeerd en heel veel parate kennis in huis heeft m.b.t. het huidige geldsysteem. Zelf heb ik de Astrologie ook bestudeerd. Vandaar dat ik het ook als wetenschap beschouw i.p.v. een waarzeg-hobby.

In de laatste video komt Arno Wellens aan bod, die over kennis (feitelijke) beschikt waar de honden geen brood van lusten. Maar ook hier geldt, DYOR.

Tot slot, de financiële wereld en de farmaceutische wereld hebben het momenteel voor het zeggen. De Captains of Industry hebben namelijk meer in de melk te brokkelen dan menig regering. Zij zitten er namelijk nog steeds als regeringen zijn omver geworpen of zijn vervangen door nieuwe regeringen.

Het wordt dus tijd dat daar verandering in komt. Dat kan alleen met behulp van anders denkenden maar bovenal door mensen die in vrijheid kunnen denken en niet langer afhankelijk zijn van Overheden en inkomstenbronnen uit arbeid. Want in beide gevallen ben je gewoon een slaaf van een werkgever en de grillen van de Overheid.

Veel plezier en laat hieronder weten wat je ervan vindt. Het commentaar wordt overigens pas zichtbaar wanneer ik het goedkeur. Dit om gekke of stuitende reacties te kunnen weren.

PS: Update: neem niet alles klakkeloos voor waar aan, maar sta ervoor open dat er verborgen agenda’s zijn die prima werken voor machtswellustelingen totdat ze overbodig zijn voor andere machtswellustelingen.

Willem Middelkoop – Grondstoffencrisis, Einde van het huidig geldsysteem?

Ik laat eerst Willem Middelkoop zijn licht schijnen over de huidige situatie in de wereld en de mogelijke effecten op het financieel systeem en veranderingen in de wereldorde.

Hij heeft het vaker over Bretton Woods akkoord gehad (plaats in New Hampshire, VS), dat in 1944 is afgesproken en waarop ons huidig geldsysteem is gebaseerd (tot 1971). Snap dus dat het dan over fundamentele afspraken gaat m.b.t. het (nieuwe) financieel systeem als “Bretton Woods” wordt genoemd.

Karen Hamaker-Zondag – Welke Lessen moeten we leren om goed uit de crisis te kunnen komen?


Karen Hamaker-Zondag is een wetenschapper op het gebied van Geopolitiek en Astrologie. Het Westen heeft eeuwen lang naar Astrologie gekeken alsof het een bijgeloof is, maar niets s minder waar. Net zoals het Westen duizenden jaren Chinese wijsheden op het gebied van medicijnen en gezonde manier van leven negeert. In het Westen krijg je bijvoorbeeld een aspirientje tegen de hoofdpijn, terwijl in het Oosten naar de onderliggende oorzaak wordt gekeken en die dan wegneemt.

Karen Hamaker brengt je met deze video terug in de tijd zodat je kunt leren van de fouten die eerder zijn gemaakt. De geschiedenis blijft zich immers herhalen totdat je ervan hebt geleerd.

Na het bestuderen van deze video weet je meer over de REPO Crisis en het tientje van Lieftink. Ga op zoek naar meer informatie erover als het na deze video nog niet duidelijk is, want dan snap je nog beter waarom het goed is dat je in Crypto zit en dat je elke investering in Crypto zou moeten doen zolang je dat nog kan. Elke investering die je nu niet in Crypto doet, maar het wel had kunnen doen, maakt het straks veel moeilijker om de barre tijden te kunnen overleven die onvermijdelijk zijn.

Herhaling: neem na het zien van de volgende video niet alles klakkeloos voor waar aan, maar sta ervoor open dat er verborgen agenda’s zijn die prima werken voor machtswellustelingen totdat ze overbodig zijn voor andere machtswellustelingen.

Arno Wellens – Een andere kijk op ‘Het Oekraïne conflict’

Arno Wellens kennen we als financieel journalist die de de politiek en financiële elite graag te kijk zet met zijn scherpe analyses. Hij is niet van het halve werk en bijt zich vast in van alles waar een luchtje aan zit. Hij is echt ‘een luis in de pels’.

In deze video spreekt Arno Wellens over Rusland en het conflict in Oekraïne. Om het conflict beter te begrijpen duikt hij en zijn interviewers in de geschiedenis van de Sovjet Unie en de NAVO. Ze kijken ook breder naar het conflict en de rol van de VS en hoe de sancties de band tussen Rusland en China alleen maar sterker heeft gemaakt (terwijl ze aartsvijanden van elkaar zijn) en de positie van het Westen verzwakt. Kortom, weer meer info waarom de vlucht naar Crypto de juiste lijkt. Maak je stoelriemen stevig vast. Want Arno gaat weer los!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 gedachten over “Extra (Bijzonder) Huiswerk”