Ons Geldsysteem is Terminaal Ziek. Kijk naar de VS!

Als wij ons niet aan ons maandelijks budget houden, komen we in de problemen. Overheden daarentegen kunnen dankzij het huidige geldsysteem beschikken over een oneindig hoeveelheid geld.

Klik eens op deze link: Overheidschuld Verenigde Staten

Dan zie je realtime, dus wat er op dit moment, aan overheidschuld wordt gecreëerd. Het volgende plaatje was de stand per 20 januari 2023 om 14:57 uur (CET). Dus $ 31.500.676.777.443 (31,5 Trillion Dollar!!)

Een minuut later was dit de Staatsschuld:

Binnen een minuut is die schuld opgelopen tot $31.500.678.153.532! Dat is $ 1.376.089 ofwel $ 22.934,81 per seconde!

De VS komt nooit meer van die schuld af, tenzij het huidige geldsysteem een ‘reset’ krijgt waarvoor de burgers uiteraard gaan opdraaien!

Waarom komen zij en vele andere Overheden, zoals de Nederlandse Overheid, NOOIT van hun schulden af???

Goeie vraag! De vraag stellen is hem beantwoorden.

Het antwoord is: “Omdat het huidige geldsysteem feitelijk een illegaal Ponzi systeem is“. Zonder waarde te creëren of zonder waarde er tegenover te stellen, kan het huidige geld zomaar uit het niets worden gecreëerd. De Centrale Banken, zoals de FED en de ECB, kunnen letterlijk miljarden creëren door de gewenste getallen in hun computers in te tikken. Geld dat er eerder dus niet was. Net zo makkelijk als jij 100 miljard in jouw spreadsheet kunt opvoeren. En dat is slechts één kant van het probleem.

Het echte probleem, en daarom is ons geldsysteem terminaal ziek, ontstaat wanneer Centrale Banken hun instrumenten niet meer kunnen gebruiken. De Centrale Bank heeft namelijk maar 2 middelen om de Economie te reguleren. Dat is: geld ‘bijdrukken’ (getallen in computers opvoeren) om de economie te stimuleren met inflatie tot gevolg én rentes verhogen om de economie af te remmen met afname van inflatie als doel.

Wat denk je dat er gebeurt als de Centrale Banken de reële renteverhogingen zouden toepassen die bij een inflatie van 15% hoort?

DAN GAAT VRIJWEL ELK LAND FAILIET!!!!!

Neem het voorbeeld van de VS. Bij 15% rente zouden ze per jaar $ 4.725.101.723.029,80 aan rente moeten aflossen. Dat is een kwart van hun bruto nationaal product! En dan is er nog niets van de schuld afbetaald. DAT GAAN ZIJ DUS NOOIT REDDEN!

Het is gewoon een raadsel waarom geen enkele financiële journalist (behoudens Arno Wellens en Willem Middelkoop), deze olifant in de kamer adresseert???

Conclusie?

Het huidige geldsysteem is een zinkend schip. Zij die het weten ontspringen de dans als zij op tijd hun EURO’s of Dollars in iets anders investeren dan op hun spaarrekening zetten. Dat staat namelijk gelijk aan geld weggooien vanwege de geldontwaarding door het oneindig bijdrukken van geld. Bovendien wordt het steeds moeilijker gemaakt om jouw eigen geld op te nemen!

Vertrouwen is de sleutel

Heel weinig mensen weten dat ons geld intrinsiek NIETS waard is. Wij ontlenen de waarde van het geld aan het vertrouwen dat wij er met zijn allen in hebben. Maar zodra dat vertrouwen wegvalt, en waarom zou dat niet gebeuren (?), dan blijkt geld, onze EURO, net zoveel waard te zijn als de vele miljoenen Italiaanse Lires die we destijds ook als betaalmiddel zagen. Namelijk, nul komma nul waarde. Dán lig hyperinflatie op de loer. In de afgelopen duizenden jaar zijn er honderden financiële systemen, die net als ons systeem geen onderliggende waarde hadden, opgeblazen door hyperinflatie. In de vorige eeuw gebeurde dat nog met het Duitsland tijdens de Weimar Republiek. Denk dus niet dat het geen vaart zou lopen.

Tegenover het huidige fiat-geldsysteem dat louter bestaat vanwege het vertrouwen dat onze Overheid afdwingt bij wet, is Crypto-valuta ontstaan. Crypto-valuta is in de basis net zo ‘waarde-loos’ , als fiat-geld. Echter, het vertrouwen in Crypto-valuta groeit met de dag omdat het een vorm van geld is dat door steeds meer mensen, bedrijven en instellingen als waardevol wordt gezien. Vergelijk het met het schaarse honkbalkaartje dat er nog perfect uit ziet en waarvoor de ‘kenner’ een miljoen Euro over heeft.

De juiste Crypto gaat hoge waarde krijgen, omdat het eigenschappen bezit waarop je kunt vertrouwen. Bitcoin bijvoorbeeld heeft de eigenschap dat uitgifte ervan steeds moeilijker en steeds schaarser wordt. Geen enkele Overheid kan Bitcoin onbeperkt gratis bijdrukken, omdat dit in het software protocol met cryptografische formules wordt afgedwongen. De Engelse taal heeft er mooie woorden voor. Het is Trustless en Permissionless. Trustless betekent letterlijk vertrouwenloos. Dat is dus niet onbetrouwbaar, maar je kan er juist blindelings op vertrouwen dat het altijd waar is. Daar zorgen de cryptografische formules voor. Waar je in onze samenleving moet kunnen vertrouwen op Overheden en Notarissen dat zij ALTIJD de waarheid spreken, blijkt dit in de praktijk niet 100% het geval. Bij de Crypto, bijvoorbeeld met Bitcoin, kan je er wel 100% op vertrouwen dat er per 10 minuten maar 6,25 Bitcoin wordt geproduceerd! Niet meer en niet minder. Je kan er ook op vertrouwen dat in 2024 uitgifte van het aantal nieuwe Bitcoin wordt gehalveerd, waardoor Bitcoin nog schaarser wordt. En je kan er ook op vertrouwen dat er ooit (pas over 100 jaar) slechts 21 miljoen Bitcoin in omloop zal zijn. Daarom zal Bitcoin altijd meer waard worden ten opzichte van de Dollar of Euro, die men wel onbeperkt kan blijven bijdrukken. Echte Crypto is ook Permissionless. Dat betekent dat er NOOIT een tussenpersoon (zoals Overheid of Bank) kan bepalen of verbieden wat jij met jouw Crypto doet. Crypto is als het ware een contract tussen jouw portemonnee en de Blockchain, waarbij alleen jij over de sleutel tot jouw Crypto bezit. NIEMAND kan dit van jou afpakken, zoals dat wel kan met jouw geld bij de Bank. TENZIJ, je zo dom bent om jouw Crypto bij bijvoorbeeld Bitvavo te laten staan, die namens de Nederlandse autoriteiten beslag kan leggen op jouw Crypto.

Daarom groeit het vertrouwen in de juiste Crypto. Ons geldsysteem staat op omvallen. Overheden gooien ons geld over de balk en kunnen hun schulden niet meer betalen en Banken raken hun bestaansrecht kwijt omdat de Centrale Banken zelf digitaal geld wil kunnen uitgeven, waarmee zij namens Overheden controle over al onze middelen kunnen verkrijgen.

Daarom zou jij je moeten verdiepen in Crypto en daarom zullen de juiste Crypto valuta (o.b.v. onderliggende producten) duizenden procenten in waarde kunnen stijgen, terwijl ons geld aan waarde inlevert. Dat en meer leer je aan de Crypto Starter Academy!

In het volgende overzicht, waarvan ik de verborgen namen van die Crypto alleen met mijn cursisten deel, zit een Spaarrekening op de Blockchain waarmee je gegarandeerd 38% per jaar aan extra Crypto kunt realiseren. Dus ook al kan de waarde van Crypto dalen, bij deze Spaarrekening kan je in ieder geval gemiddeld 38% extra Crypto per jaar ontvangen. Wanneer die Crypto in de volgende Bullmarkt ook nog eens in dollarwaarde stijgt, krijg je dus 38% meer dollarwaarde.

Ik deelde deze top-40 voor het eerst in mijn Super Swing Strategie en zou gemiddeld 1 keer per maand delen hoeveel winst of verlies dit Portfolio maakt t.o.v. 31 december 2022. Ik ben ervan overtuigd dat mijn Portfolio binnen 3 tot 5 jaar gemiddeld 1740% winst maakt (geen garantie uiteraard!). Binnen 17 dagen staat het in ieder geval al op gemiddeld 37% winst!

Zorg dus dat je op tijd uit het huidige geldsysteem stapt en verdiep je in de Crypto materie. Het is makkelijker dan je denkt. Je moet er alleen moeite voor willen doen. Als je er gemiddeld 4 uur per week voor vrij maakt, dan zal de toekomst jou tegemoet lachen. Doe je niets? Dan ben je overgeleverd aan de grillen van onze Overheid. Ik zou daarom het heft in eigen hand nemen.

Kom regelmatig terug

Ik heb per maand ruimte voor 10 nieuwe cursisten.

Kortom, kom regelmatig terug naar deze site om te zien of wij weer nieuwe cursisten inschrijven. Want in je eentje is de kans op falen groot, terwijl je bij ons samen met andere cursisten leert en voldoende klankborden hebt als je het even niet meer weet. Er zijn vele SCAM-projecten. Dus kijk goed uit! Een gewaarschuwd mens, telt immers voor 2 🙂

Update 23-3-2023: De cursus wordt vanaf April 2023 elke maand € 500 duurder. Daarnaast verdwijnen de Crypto Tokens uit het lesmateriaal zodra de PulseChain Blockchain live gaat. “Early Birds get the wurms”

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *