Complotdenker?

Als je maar even buiten de gebaande paden begeeft en kritisch bent over de Overheid, Financiële wereld en Farmaceutische industrie, dan is de kans groot dat je in de hoek van de Wappies en Complotdenkers wordt gezet.

Sinds COVID-19 is dat namelijk de snelste weg om iemand de mond te snoeren en gauw de aandacht van hem of haar af te leiden. Zo wordt het publiek met succes belangrijke informatie onthouden en worden Overheden en Banken al jaren ontzien m.b.t. hun aanhoudende wanprestaties en foute besluiten. En dan wil ik het niet eens hebben over de RIVM of OTM, die juist het tegenovergestelde ervaren. Namelijk dat vrijwel alles wat zij vertelden als zoete koek werd geslikt, door de heren politici. Het volk werd door bewuste polarisatie uiteengedreven. Verdeel en heers bleek nog steeds te werken.

Vandaag kon je in de krant lezen dat Marianne Zwagerman, online columnist bij de Telegraaf, vorige week een podcast online had gezet over stikstof. Waarbij zij emeritus-hoogleraar Han Lindeboom interviewde over het huidig stikstofbeleid. Professor Lindeboom is gepromoveerd op stikstof. Dus heeft hij alle recht om zich in deze discussie te mengen. Saillant detail is dat hij lid is van D66, dus werd hij niet in de hoek van Wappies en Complotdenkers gezet maar doodleuk ontraden om het er over te hebben. Hij wees onder andere op fouten gemaakt in het rapport van de RIVM over stikstof. Fouten die de RIVM ook toegaf. Maar het rapport aanpassen? Ho maar! Lindeboom wil elk Natura 2000-gebiedje als zelfstandige eenheid bestuderen en veel genuanceerder te werk gaan dan de overheid tot nu toe voorstelt. Uiteraard past dat niet in het straatje van het kabinet en niet in het totaalplan om onze samenleving te blijven ontwrichten. Wie die patronen niet ziet zal altijd blijven wijzen naar complotdenkers. Je hoeft het overigens niet te zien, want je gaat het zeker voelen in jouw portemonnee. Sneller dan je denkt!

Ik ben geen complotdenker maar onderzoeker en autodidact. Lees daar meer over op mijn profiel pagina. https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/wie-ben-ik/ Dan snap je dat ik veel verder kijk dan mijn neus lang is. Ik denk dat deze achtergrondpagina andere leuke inzichten geeft, maar dit terzijde.

Als ICT Expert op het gebied van Security en Cryptografie weet ik veel over Security protocollen en heb ik geleerd hoe je kunt hacken in systemen. Dat was voor mij de belangrijkste reden om niets over Crypto valuta te willen weten. Ook omdat ik slechte ervaringen rijker was op het gebied van piramidespelen en Ponzi’s. Er zijn immers genoeg charlatans op deze wereld die jouw geld uit jouw zakken willen kloppen.

Dit heeft mij er uiteindelijk niet van weerhouden om jaren later toch Bitcoin te willen onderzoeken. Want hoe kon het toch dat een, in mijn ogen, makkelijk te kraken systeem na 10 jaar nog steeds bestond? Dan moest er toch iets goed zijn?!

Lang verhaal kort, de onderliggende Blockchain-technologie bleek het antwoord te zijn. Die technologie is het antwoord op vele hedendaagse problemen op het gebied van vertrouwen en financiën.

Ons huidige financiële systeem is verrot. Overheden en financiële industrie proberen dit te verdoezelen. Waarom? Omdat zij er baat bij hebben.

Waarom is ons Geldsysteem verrot?

Waarom is het systeem verrot? Omdat Centrale Banken hun rol van bewaker niet meer vervullen. In de afgelopen 2 jaar is er meer geld bijgemaakt dan in de 200 jaar hiervoor. Op zich zou dat geen probleem hoeven te zijn zolang elke EURO of Dollar gedekt zou zijn door goud. Maar wist je dat President Nixon in 1971 de koppeling met goud los liet? Om daarna zoveel mogelijk dollars te kunnen drukken om er wapens mee te kunnen kopen voor de Vietnam oorlog? Waarschijnlijk niet! Maar wist je ook dat de belangrijkste Centrale Bank ter wereld, The Federal Reserve (FED) van de Verenigde Staten, geen Overheidsinstelling is maar een private Bank, waarvan een groot aantal commerciële banken in de VS de aandeelhouders zijn? Waarschijnlijk ook niet! Hoe corrupt kan een financieel systeem dan worden? Ik zeg heel corrupt en daarmee word ik natuurlijk in de hoek van Wappies en Complotdenkers gezet.

Ik sluit deze blog af met de oproep om na te denken over wat je denkt dat er zal gebeuren als de FED en de ECB, de belangrijkste Centrale Banken van het Westen, oneindig geld blijven bijdrukken? Weet je ook wat Inflatie echt is? Weet je ook hoe je daar het beste tegen kunt beschermen? Zo niet, dan ga je in de komende jaren hele nare tijden tegemoet. Maar je hoeft mij niet te geloven. Kijk wat er in de jaren dertig van de vorige eeuw gebeurde…

Wil je iets meer leren? Lees dan de blog over Central Bank Digital Currency (CBDC), waarmee Centrale Banken de macht over ons geld en dus ons, willen krijgen. https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/kan-het-oneerlijker-word-wakker/

Of lees de blog “Is ons geldsysteem geen Piramidespel?”: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/is-ons-geldsysteem-geen-piramidespel/

Kijk niet de andere kant op maar investeer in kennis, want kennis is macht. Toch? Als je het toepast wel! Ik leer jou hoe je dat doet. Hoe? Vindt dat uit via de verschillende blogs op mijn website, als je een betere toekomst wil ervaren dan minder dan 10% van jouw familie en vrienden kunnen ervaren.

Alle kennis is gratis te verkrijgen als je er maar jaren studie naar verricht. Of je betaalt ervoor en leert het in enkele maanden….

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *