Wat is een gratis AirDrop? Een 32.000% gratis winst voorbeeld.

Iets gratis krijgen wekt meestal argwaan op. Zeker als je het idee hebt dat je wordt belazerd. Helaas overkomt iedereen het wel eens dat hij of zij ten prooi is gevallen aan zwendelaars of je kent iemand die het is overkomen. Dit betekent niet dat er soms financiële meevallers kunnen zijn zonder dubbele bodem.

Gelukkig bestaan er ook echte cadeautjes in de Crypto wereld. Je moet alleen weten waar je ze kunt vinden.

Zo heb ik een paar jaar geleden 1.000 gratis UNI-tokens ontvangen, die op de dag dat ze werden uitgedeeld circa $ 0,15 per stuk waard waren. $ 150 aan gratis Crypto zou je dan verkocht kunnen hebben en dat geld dan in je zak gestoken kunnen hebben.

Dat zou niet zo slim geweest zijn, want op basis van de koers van vandaag, zouden die 1.000 UNI-tokens nu $ 5.150 waard zijn. Dat is ruim 34 keer de toenmalige waarde. Dus ruim 3.400% winst t.o.v. die eerste dagkoers.

Dit voorbeeld wordt nog mooier. Als je die 1.000 UNI’s op de hoogste koers van UNI op 5 mei 2021 zou hebben verkocht, dan bezat je alleen al aan die gratis UNI’s meer dan $ 48.000!!!! De koers op die datum was namelijk $ 48,125 per UNI. Dus een winst van 320x ofwel 32.000% zou je dan genoten hebben!! Ook dat is Crypto!

Dit is voor de zogenaamde ‘no-coiners’ niet voor te stellen. Gratis Crypto krijgen, waarmee je een auto had kunnen kopen en waarmee je naast die auto zelfs lekker luxe op vakantie had kunnen gaan!

Van dit soort meevallers en andere structurele inkomstenbronnen o.b.v. Crypto blijf je verstoken als je de Crypto deuren gesloten houdt. Hoe lang ga je dit soort kansen nog negeren? Terwijl de recessie voor de deur staat?

Ik snap het. Het is eng. Het lijkt moeilijk. ‘Iedereen’ raadt het af. Stel jezelf dan de volgende vragen: “Wat weten zij er nou echt van af?” en “Welke bewijzen hebben ze tegen de betere Crypto valuta?”.

Onbekend maakt onbemind. Banken en Overheden hebben andere belangen. Namelijk het in stand houden van het huidige instortende financiële systeem.

Juist daarom moet je ervoor zorgen dat je jouw schaapjes zo spoedig mogelijk op het droge krijgt en houdt!

Mega AirDrop in aantocht

Het UNI-voorbeeld is maar 1 Crypto waarmee een AirDrop tot grote winsten leidde. Er zijn er nog veel meer geweest maar daar schiet je nu niets mee op.

Binnenkort, het kan volgende maand al zijn of in de maanden erop, dan vindt de grootste AirDrop aller tijden plaats. Dan wordt letterlijk duizenden verschillende Crypto tokens gratis verspreid onder de Crypto bezitters die aan bepaalde eisen voldoen.

In mijn cursus leer je welke AirDrop dat is en hoe jij je daarop kunt voorbereiden. Maar als die AirDrop plaatsvindt voordat jij weet hoe jij je ervoor had kunnen voorbereiden, dan is deze ene kans uit duizenden ook deze keer aan jou voorbij gegaan. Dus wees er op tijd bij.

Ben jij 1 van de 10 Gelukkigen?

Er is een ongelimiteerd aantal Basis-1 type cursusbundels beschikbaar waarop je ook na de AirDrop kunt inschrijven, maar er zijn slechts 10 cursusplaatsen beschikbaar van het type Pro-2. In die bundel hebben we voor jou 1.000.000 AirDrop punten gereserveerd, welke per punt minstens 1 cent waard kunnen worden en de potentie hebben om meer dan $ 1 per Crypto token waard te worden.

Zodra het 1 cent waard wordt, bezit je met deze bundel dus Crypto ter waarde van $ 10.000 terwijl de Pro-2 cursus slechts € 2.500 kost. Er is slechts 1 ‘catch’, 1 voorwaarde. En dat is dat je ingeschreven moet zijn in de cursus en betaald moet hebben, voordat de AirDrop heeft plaatsgevonden. Want na de AirDrop zullen de gereserveerde punten snel enkele honderden dollars waard zijn. Vanaf het moment dat het een dollarwaarde heeft mogen we de cursus niet meer met deze Crypto punten aanbieden. Waarom niet? Omdat het verboden is om financiële producten aan te bieden. Zolang ze geen waarde hebben wèl.

Dus neem actie zolang het kan, want de inschrijvingsperiode zal om die reden direct na de AirDrop worden beëindigd.

Ben jij 1 van de 10 Gelukkigen die doorpakt?

Dan volgt nu de Million Dollar vraag: Ga je voor de hoofdprijs? Zo ja, klik dan op deze knop:

Of wil je eerst de verschillen onderzoeken tussen de verschillende zomerbundels van € 500 tot en met € 2.500? Check dan via de volgende link welke zomerbundel nou bij jou past!

Check hier welke zomerbundel van € 500 – €2.500 bij jou past!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *