Goudeerlijk, als Crypto te eng is

Als Crypto te Eng is, dan is Goud veiliger

Goudeerlijk, als Crypto te eng is

Crypto is de enige Asset Class waarmee je relatief snel financieel onafhankelijk kunt worden. Maar alleen de zon gaat voor niets op. Je moet er dus heel veel tijd en energie in steken om te snappen wat Crypto precies is, waarom het veiliger kan zijn dan ‘Geld’ en waarom er Crypto bestaan die nog steeds meer dan 1.000 keer in waarde zullen stijgen. (Wij kennen er in ieder geval 3)

Als je dit alles niet kunt geloven of omdat je nu eenmaal risico-mijdend bent, dan is Goud de oplossing voor jou om de waarde van jouw Geld veilig te kunnen stellen. 

Als je vóór 12 april 2023 bij onze Partner Gold Republic jouw persoonlijke Goud account registreert en voor die datum voor minstens € 100 aan goud koopt, dan krijg je 1 gram Goud ter waarde van ca € 58 cadeau, als je onze partnerlink gebruikt:

PARTNER LINK

Een Exit Strategie

Goud is overigens ook de investering die ik zou doen wanneer met Crypto duizenden procenten winst is gemaakt. Die winsten zou ik namelijk NOOIT bij een bank bewaren, omdat de EURO sneller dan ooit in waarde zal dalen en omdat er steeds meer Banken omvallen. De Overheid kan dan stoer zeggen dat ze een Depositogarantiestelsel hebben waarmee je tot EUR 100.000 gedekt bent, maar onderzoek heeft aangetoond dat het Geld dat zij daarvoor hebben gereserveerd, bij lange na niet genoeg is om iedereen schadeloos te stellen als een Bank ter grootte van bijvoorbeeld een Rabobank zou omvallen.

Waarom is Goud Veilig?

Goud wordt al duizenden jaren gebruikt als ‘Store of Value‘ ofwel als waardevaste investering. Zo kon je 1000 jaar geleden met één Troy Ounce goud een mooi gewaad en schoeisel laten aanmeten en 100 jaar geleden met één Troy Ounce goud een mooi maatpak met leren schoenen kopen. En dat kan je vandaag de dag nog steeds met één Troy Ounce goud! Met andere woorden: “Goud heeft geen last van Inflatoire waardevermindering. In tegendeel, dan zal het omgekeerd evenredig meer waard worden!”

Crypto versus Goud

Met investeringen in goud zal je geen ‘life-changing’ rijkdom kunnen creëren, wat met Crypto wèl mogelijk is. Daarentegen loop je met goud nauwelijks risico op waardeverlies en kan je met Crypto investeringen wel meer dan 95% aan waarde verliezen.

Dat gezegd hebbende, zolang je jouw Crypto niet verkoopt verlies je NIETS. Het is hooguit verlies op papier. Net zoals duizenden procenten winst met Crypto alleen op papier bestaat zolang je tussentijds niets laat uitbetalen in fiatgeld (euro, dollar) of edelmetalen.

Kortom, als je weet waarin je investeert en zolang je weet wat de bijbehorende risico’s en kansen zijn, dan kan je een strategie uitwerken waarbij je een deel van je investeringen in veilige assets (zoals goud en aandelen van goed renderende beursgenoteerde bedrijven) investeert en een deel in risicovolle assets (zoals kwaliteitscrypto) waarvan je veel verwacht.

Hanteer de vuistregel: lage risico’s leveren lage rendementen op en hoge risico’s kunnen hoge rendementen opleveren. Met name in Crypto zijn de risico’s asymmetrisch. Je kunt 100% (dus alles!!!!) kwijtraken, maar met de juiste Crypto ook meer dan 1 miljoen procent winst maken.

Claim voor 12 April 2023 jouw gratis gram Goud via deze link: https://bit.ly/3lIAWBI

Het enige wat je daarvoor moet doen is een Account registreren en vóór 12 April 2023 minimaal voor € 100 aan Goud bij hen te kopen.

GoldRepublic heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), 
onder registratienummer 12020650. Het is dus een betrouwbare partner.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *