2023 Voorjaarsaanbieding – Beperkte Inschrijving Mogelijk

Inschrijvingen open voor nog maar 1 bundel

Met ingang van 23 maart 2023 worden nog alleen maar inschrijvingen geaccepteerd van de Luxe Bundel:

Achtergrond

Het oorspronkelijke cursusprogramma was in november 2021 gestart en zou tot 31 december 2022 duren. Bij dat jaarprogramma is 100% winstgarantie gegeven, gebaseerd op een drietal Crypto projecten die medio februari 2022 opgeleverd zouden worden. Helaas werd vanwege bugs de oplevering van die projecten voor onbepaalde tijd uitgesteld. Omdat in juni 2022 nog steeds niet bekend was wanneer de oplevering zou plaatsvinden, is ruimte gemaakt om in augustus 2022 tien nieuwe cursisten tot de cursus toe te laten.

Inmiddels zijn we 7 maanden verder en is oplevering van de 3e testversie van het belangrijkste Cryptoproject een feit. Daarom laten we nog tijdelijk 10 cursisten toe om hen ook op tijd klaar te stomen om grote winsten te kunnen realiseren.

Waarom anticipeer ik grote winsten voor de nieuwe cursisten?

Waarom verwacht ik grote winsten voor de nieuwe cursisten? Het antwoord is simpel. Omdat we nu namelijk langs de bodem van de Bearmarkt (neerwaartse markt) bewegen en juist nu in staat zijn om goedkoop in te kopen. Lees bijvoorbeeld de volgende blog, waarin ik 40 Crypto projecten noem (waarvan de namen ik met onze cursisten deel), die de potentie hebben om gemiddeld 1.740% winst te maken: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/super-swing-strategie/

Een simpele rekensom leert dat, als iets 50% in waarde daalt, je 100% winst maakt zodra de koers weer op het oude niveau is gekomen. Een Crypto die 90% in waarde is gedaald heeft de potentie om 1.000% winst op te leveren zodra de vorige hoogste koers weer is bereikt. En met kwaliteitscrypto gebeurt dat vrijwel ALTIJD!!!!

Rekenvoorbeeld: Als een Crypto van € 100 50% in waarde daalt, is het dus nog maar € 50 waard. Dus als je op die koers instapt, dan maak je 100% winst zodra de koers weer op € 100 staat. Nu vele Crypto 90% en meer in waarde zijn gedaald, creëer je heel eenvoudig 10 keer die waarde. Immers, diezelfde € 100 investering, die een koersval kent van 90%, is dan slechts €10 waard. Zodra de koers weer op € 100 staat, dan heb je 10x je waarde vermeerderd. En dat is 1.000%! Kwaliteitscrypto hebben in het verleden laten zien dat zij daarna nog eens 3 tot 10 keer in waarde kunnen stijgen. Dat betekent bij een koersval van 90% dus dat je uitzicht hebt op 3.000% tot 10.000% winst!

Nu investeren in kennis

In de afgelopen 12 jaar is bewezen dat met de juiste Crypto duizenden procenten winst heel goed mogelijk is. 3.000% tot 10.000% winst maken in een periode waarin je bij de bank maar 3-5% rendement PER JAAR kunt verwachten klinkt misschien ongeloofwaardig, maar dat maakt het niet minder waar. Daarom is het nu de tijd om te investeren in kennis.

In de cursus leer je onder andere dat een nieuwe layer 1 Blockchain, PulseChain, het licht zal zien. Je leert ook dat op die nieuwe Blockchain een decentrale digitale Cryptowisselkantoor, de PulseX DEX, het licht zal zien. Voor beide projecten worden respectievelijk PLS en PLSX Cryptotokens in de markt gezet. Deze Crypto tokens kan je nu nog niet kopen, maar wij hebben op basis van voorinschrijvingen de beschikking over voldoende ‘punten’, die na de lancering van de PulseChain aan ons worden uitgekeerd. Afhankelijk van de bundel krijg je respectievelijk 75.000 PLS/PLSX of 250.000 PLS/PLSX als lesmateriaal. De verwachting, geen garantie!, is dat zowel PLS als PLSX binnen 5 jaar meer dan 10 cent per PSL/PLSX waard kunnen worden. Belangrijk: Wij mogen geen Crypto verstrekken die een financiele waarde vertegenwoordigen. Beide Crypto worden gedurende 24 uur zonder dollarwaarde uitgedeeld. 24-48 uur na de lancering van de nieuwe Blockchain krijgt de markt pas toegang tot de nieuwe Blockchain waarna prijsverkenning pas door de markt zal plaatsvinden. Pas dan zal bekend zijn hoeveel PLS en PLSX waard zullen zijn.

Disclaimer

Niets wat ik vertel en wat ik je leer is financieel advies. Alles wat ik vertel is ter educatie en om zelf nader onderzoek naar te doen. Verder moet je nooit met geld investeren, dat je niet kunt missen. Gebruik geld dat je bereid bent om 100% te verliezen. Net als bij een casino. Alleen geldt daar “The House Always Wins!”, terwijl je in Crypto asymmetrisch risico loopt. Je kan 100% verliezen, maar ook 100.000% winnen.

Inschrijven met 2 bundels

De cursus is bedoeld om binnen 3 jaar minstens 1.000% winst te realiseren. Je kunt nu alleen nog kiezen voor de Luxe Bundel:

 • Basis bundel waarmee je toegang krijgt tot alle 45 lessen die tot en met 15 maart 2023 zijn opgenomen.
  • De Basis bundel vereist een hoge mate van zelfwerkzaamheid
  • Je leert een kernportfolio samen te stellen van minimaal 5 Crypto, die de potentie hebben om binnen 3 jaar meer dan 1.000% winst te realiseren (indien vóór 31 maart 2023 erin geinvesteerd)
  • Plus 14 Crypto uit mijn Top-40 Crypto, die de potentie hebben om gemiddeld 1.196% in de komende 3 jaar te realiseren (klik op de link om de verwachte resultaten te zien)
  • 75.000 PLS Tokens (voordat ze waarde hebben)
  • 75.000 PLSX Tokens (voordat ze waarde hebben)
 • Luxe bundel:
  • Alles in Basis bundel
  • Plus alle lessen die na 15 maart 2023 worden opgenomen
  • Toegang tot het live bijwonen van lessen vanaf 15 maart 2023
  • Toegang tot ondersteuningsplatform (klankborden met tientallen andere cursisten)
  • Toegang tot alle 40 Crypto uit mijn persoonlijke Top-40, waarmee ik verwacht gemiddeld 1.740% winst te maken in 3 jaar tijd (klik op de link om de verwachte resultaten te zien)
  • Recht op twee 1-op-1 sessies (persoonlijke begeleiding) van 1 uur
  • Bootcamp Sessie, waarin je versneld wordt klaargestoomd om de meest beloftevolle Crypto aan te schaffen (voorwaarde is dat de vereiste 8 lessen binnen 4 weken zijn gevolgd)
  • 250.000 PLS Tokens (voordat ze waarde hebben)
  • 250.000 PLSX Tokens (voordat ze waarde hebben)
  • 100% winstgarantie (klik op de link voor de voorwaarden)

Tarieven

 • De Basis bundel wordt voor € 1.500 aangeboden
 • De Luxe bundel wordt voor € 2.500 aangeboden en zal vanaf april 2023 elke maand 25% duurder worden. Daarnaast verdwijnen dan de PLS en PLSX Tokens uit het lesmateriaal.

Vragen

Vragen kunnen per email worden gesteld. Stel ze via info@cryptostarter.nl

Aanmelden

Via de volgende knop kan je jezelf definitief aanmelden. We reageren binnen 2 werkdagen.