100% Winstgarantie

De 100% winstgarantie geldt alleen voor de FASE 1, FASE 2, Luxe bundel and Bootcamp cursisten die het hele jaarprogramma hebben gevolgd en ook al het huiswerk hebben ingeleverd. Daarnaast geldt dat zij ook alle toetsen succesvol moeten hebben afgelegd.

Wat houdt die 100% garantie in?

De garantie op 100% winst wordt gehonoreerd als je alle lessen hebt gevolgd en ook alle HEX dips (onder $ 0,10) hebt gekocht die zich tijdens het jaarprogramma hebben voorgedaan. Het Richard Heart Ecosysteem vormt namelijk de basis voor deze garantie. De sacrifice van PulseX en Liquid Loans vallen hier ook onder (FASE 1 en FASE 2 deelnemers). Om die reden zal het jaarprogramma in 2023 worden gecontinueerd totdat de PulseChain in 2023 live gaat. Immers, pas dan kunnen we de koersen van PLS, PLSX en LOAN (LL) definitief vaststellen. Dan weten we dus ook of die ‘sacrifices’ minimaal 100% winst hebben gerealiseerd.

Update 1/10/2022: Vanwege de 100% winstgarantie zullen lessen na 31 december 2022 doorgaan tot 2 maanden nadat Liquid Loans live is gegaan op de PulseChain. Totdat de PulseChain live is zal minstens 1 les per maand worden ingepland tenzij er interessante projecten voorbij komen die een hoge winstpotentie hebben. In dat geval zal ik extra lessen inlassen.

Wanneer de HEX/PLSX/LL investeringen binnen 12 maanden na PulseChain lancering nog geen 100% winst hebben opgeleverd, dan mag je jouw lesgeld terugvragen. Het is aan jou of je dat dan ook echt wil 😉

Dit recht moet je binnen 18 maanden na de PulseChain lancering uitoefenen. Het terugbetalen van het lesgeld zal dan voor het einde van de Bullmarkt in 2025 geschieden. Dus uiterlijk 31 december 2025.

Lees hier hoe ik die 100% winst garandeer en ook de eventuele terugbetaling: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/100-winstgarantie-hoe-dan/

DISCLAIMER: Hoewel dit de spelregels zijn voor de 100% winstgarantie mag niets gezien worden als financieel advies. Daarnaast moet je NOOIT investeren met geld dat je niet kunt missen!