Kosten

Dan komen we eindelijk op het punt van: “Wat mag het kosten?”.

If you think education is expensive? Try ignorance!

De oprichter en lead-trainer van Crypto Starter Academy heeft meer dan € 200.000 geïnvesteerd in de opgedane kennis en meer dan 20.000 uur gestoken in Crypto onderzoek. Bovendien is hij persoonlijk geabonneerd op verschillende Crypto informatiebronnen, die hem jaarlijks meer dan $ 20.000 kost. Last but not least, is hij ook de oprichter van MindPower University, waarin hij zijn cursisten begeleidt op het gebied van personal empowerment en het realiseren van persoonlijke doelen. Die kennis wordt tijdens de 1-op-1 sessies (desgewenst) gedeeld.

De kosten voor het jaarprogramma met de verschillende begeleiding- en ondersteuningsvormen kosten elders $ 20.000.

Het geheel wordt in dit jaarprogramma aangeboden voor € 5.000, maar wie zich inschrijft tussen 1 en 5 oktober 2021 en beschikt over een kortingscode (zoek op facebook en Linked-IN) kan 25% korting krijgen en op 1 oktober zelfs 50% korting! Er zit ook een limiet op het aantal deelnemers. Slechts 50 deelnemers worden in dit programma toegelaten. Het volgende programma zal pas over 4 jaar opnieuw worden aangeboden. Dus wees er snel bij! Op-is-op!

Update 14 juli 2022

Omdat de recessie eraan zit te komen is besloten om de tot dusver opgenomen lessen van het jaarprogramma in de vorm van 5 zomerbundels aan te bieden. Tot 1 augustus 2022 heb je de keuze tussen 5 bundels van Basis 1 tot en met Pro 2 bundel. De goedkoopste is € 500 en de duurste is € 2.500. Het grootste verschil zit hem in toegang krijgen tot mijn tijd en support, al dan niet in combinatie met Crypto valuta als lesmateriaal dat meer kan opleveren dan de cursus kost. Voor meer informatie zie https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/zomerbundels-2022/. Of lees deze blog over de Pro 2 bundel: https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/ben-jij-1-van-de-10-gelukkigen/.

Update 1 september 2023

De studie is inmiddels afgerond en de Graduation Party gepland op 24 september 2023.

Zoals de vlag er nu voor staat zal de opleiding niet meer op deze manier worden gegeven. Alle studenten zijn nu voorbereid op de nieuwe Bullmarkt die naar alle waarschijnlijkheid tussen 4Q2024 en 4Q2025 zal plaatsvinden.

Omdat we ons nu nog steeds aan de onderkant van de huidige Bearmarkt / begin Bullmarkt bevinden is dit de periode waarin je moet gaan investeren in de Crypto die de juiste fundamentals hebben. Om die reden zullen alle opgenomen lessen worden gebundeld en met grote korting worden aangeboden. In dat opzicht zal iedereen die deze kennis nu opdoet twee keer voordeel hebben. Het eerste voordeel is dat de studie maximaal 10% gaat kosten van wat er in 2021 ervoor is gevraagd. Het tweede voordeel is dat je de geleerde Crypto producten nu op een veel lagere koers kunt kopen dan de meeste studenten in de afgelopen 18 maanden hebben kunnen kopen.

Dus wacht niet om je in te schrijven voor de nieuwe aangeboden Cursusbundel zodra ze online staan. Naar verwachting zal dat medio November 2023 gebeuren. Dan heb je nog ruim 5 maanden te tijd, vóór de volgende Bitcoin Halving, om je in te lezen (voor te bereiden) op de juiste aankopen. Want voor niets gaat de zon op! Je moet er echt wel aan trekken om alle kennis, die in de afgelopen 18 maanden in meer dan 100 uur video/lesmateriaal is gevangen, eigen te maken.

De bundels gaan tussen € 250 en € 500 kosten.

Meld je aan om jezelf op de wachtlijst geplaatst te krijgen. Er worden maximaal 100 bundels verkocht, dus wees er snel bij!

Meld je aan

Als je na het lezen van alle webpagina’s nog niet tot de conclusie bent gekomen dat het jaarprogramma van Crypto Starter Academy iets voor jou is, of nog niet kan geloven dat Crypto echt voor jouw financiële rust kan zorgen, lees dan de ‘wie ben ik pagina‘. Wellicht dat het succes van de oprichter van CSA je kan inspireren om wèl in te schrijven. Klik daarvoor op deze link: WIE BEN IK?

Alle anderen kunnen zich via deze knop aanmelden, die je naar de aanmeldpagina brengt waarop je alle voorwaarden kunt lezen (inclusief een bonus):