1-OP-1 Afspraken Inplannen

Via onderstaande kalender kan je jouw 30 minuten zoom-call sessie met mij inplannen.

Wat zijn de spelregels? Je kan een afspraak met mij inplannen als je:

 1. Minstens 50% van het huiswerk hebt ingeleverd. Je hebt dan ook een tussentijdse reactie van mij op jouw betrokkenheid ontvangen.
 2. Een Strategie document hebt voorbereid, waarin je al jouw doelen, doelstellingen en plan van aanpak (Strategie) hebt beschreven. Stuur mij minstens 24 uur voor de afspraak een bijgewerkte versie ervan.

Je kan maximaal 1 sessie per maand inplannen. Wees er snel bij, aangezien de eerste sessie voor de zomervakantie moet zijn ingepland, zodat je ook weet wat je tijdens de zomervakantie-periode kunt doen met jouw Crypto.

 • Gebruik bij het inplannen van de afspraak altijd jouw Pseudoniem en het bij mij bekende e-mailadres.
 • Om er zeker van te zijn dat we elkaar niet missen op de afspraak stuur je mij een dag ervoor via Slack een reminder met de vraag of het nog definitief doorgaat. Op deze manier houd jij de regie over de afspraak en ben jij er volledig eigenaar van.
 • De zoom-call start stipt op het afgesproken tijdstip, tenzij ik van tevoren een wijziging erop met je heb gedeeld.
  Wie na 5 minuten nog niet aan de Zoom-call heeft deelgenomen heeft zijn/haar afspraak verspeeld en zal een nieuwe afspraak moeten inplannen.

Wat kan je verwachten?

 • In de eerste sessie kan je alle vragen stellen die je nog hebt over de cursus⁃ In de eerste sessie moet duidelijk worden welke strategie het beste bij jou en jouw doelstellingen past
 • In de eerste sessie zullen we ook verwachtingen omtrent de haalbaarheid van jouw doelen en doelstellingen bespreken
 • In de eerste sessie wordt ook de 100% winstgarantie uitgangspunten herhaald en vastgelegd welk bedrag je aan HEX en met welke koers hebt geïnvesteerd
 • In alle vervolgsessies toetsen we de afspraken en doelstellingen uit eerdere sessies en kan je weer alle vragen stellen die dan bij jou leven
 • Je hebt recht op 3 sessies in 2022

Ik kijk met plezier uit naar de 1-op-1 sessies. Bereid de sessies daarom goed voor om het maximale uit de 30 minuten te halen. Er is ruimte voor 15 minuten uitloop.

Tot dan!