Koersontwikkeling PLS Post-Bridge

Vanochtend om ca 3:22 CEST ging de PulseChain Bridge live middels deze tweet van Richard Heart.

Ga naar Update van 22 mei 2023 als je het volgende al hebt gelezen.

Eerst moet de bridge goed werken. Daarna moeten de whales liquiditeit naar PulseChain sturen. Tot slot moeten grote Liquidity Pools met eUSDC en eETH worden gemaakt om stabiele dollarwaarde te krijgen.

Verwacht niet dat het vandaag allemaal soepel gaat verlopen. Vergelijk het met de grote zee die het land in wil gaan en er maar 1 sluis is die net open gaat. Het duurt even voordat al dat geld met waarde in PulseChain terecht is gekomen. Dan moeten alle Liquidity Pools nog worden gemaakt voordat er goed kan worden gehandeld en er eindelijk aan prijsverkenning kan worden gedaan.

Kortom, het heeft even tijd nodig om een stabiele ‘money market’ te krijgen op de PulseChain. Op Ethereum is het geleidelijk ontstaan in een periode van 2 jaar. Nu wil iedereen het in één dag voor elkaar krijgen. Heb geduld en kom over een dag terug is mijn advies als je met dollarwaarde wilt handelen. (Geen financieel advies natuurlijk!)

De openingskoers lag op $ 0,0000391. Dus ruim 61% onder de sacrifice waarde. De huidige koers staat op $ 0,0001039 en zit dus net boven de sacrifice waarde. De piek stond op $ 0,0001679 wat dus 67,9% boven de sacrifice prijs zit. En dat allemaal in 3 uur en 5 minuten en met een liquidity pool van slechts $ 12.000. Wacht maar tot alle sluizen opengaan en er meer dan  10 miljoen in de LP zit. Dan schiet de koers omhoog!

Update 10:15 uur

Binnen 3 uur en 35 minuten is de koers op $ 0,0001558 gekomen wat een winst van 298,77% betekent t.o.v. de openingskoers vandaag.

Bridge Instabiel?

De bridge lijkt instabiel, maar de oorzaak ligt meer in de achterstand van synchronisatie van alle Validator Nodes. Zodoende zijn sommige transacties niet direct zichtbaar, terwijl ze al lang op de Blockchain staan. Zo ook volgende Bridge transfers, die er zouden moeten staan maar nog niet claimbaar zijn. Iedereen die vandaag de bridge gebruikt moet gewoon geduld hebben.

Update 19 mei 2023

De problemen met de bridge zijn verholpen. De achterstand wordt weggewerkt. Inmiddels is 43,4% verwerkt, wat gelijk staat aan ca $ 39 miljoen. Omdat er dagelijks Crypto naar de Bridge wordt gestuurd, is de verwachting dat de achterstand binnen een week is weggewerkt.

Update 22 mei 2023

De achterstand is nagenoeg verdwenen. 88,1% is verwerkt, meer dan 109 miljoen dollar! Nieuwe verzoeken duren gemiddeld 9 uur om te verwerken. Maar als de Bridge helemaal bij is, dan zal het straks nog steeds gemiddeld 15 minuten duren voordat de transactie op de andere Blockchain zichtbaar is.

De koers daarentegen doet het heel goed. Sinds de start is de koers 923% gestegen. T.o.v. de Sacrifice waarde is de koers ca 260% in waarde gestegen. Pro Tip: VERKOOP NIETS onder 10x! En als je dat al doet, houdt het dan bij 10% van je Sacrifice en laat het ‘rijpen’ tot medio 2025.

De blauwe lijn geeft de koersverwachting naar 10x binnen 2 maanden. Zolang we er boven blijven zitten we op koers.

PLSX koers ontwikkelt zich ook goed. Ten opzichte van de openingskoers is het meer dan 3000% in waarde gestegen. De openingskoers zat weliswaar 95% onder de Sacrifice waarde, maar toch…

Liquidity Pools – Farming

In de Liquidity Pools is te zien dat ruim 194 miljoen dollar beschikbaar is om te handelen in PLS en PLSX. Dit zorgt voor een mooie koersontwikkeling van PLS en PLSX.