100% Winstgarantie? Hoe dan?

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik geen Financieel Adviseur ben. Ik verkoop ook geen financiële producten. Ik verkoop ook geen praatjes, maar ik geef les in de ‘fundamentals‘ van Crypto en het huidige financiële systeem. Daarnaast leer ik mijn cursisten wat Crypto werkelijk is en hoe je de risico’s (want die zijn er ook 100%!!!!) kunt vermijden en hoe je de risico’s kunt reduceren. Ik herhaal hier daarom ook wat ik steeds zeg: “Investeer alleen in Crypto met geld dat je over hebt en 100% kunt missen. Ja, zelfs 100% kwijt kunt raken!”

Tegelijkertijd blijf ik ook herhalen dat investeren in Crypto asymmetrische risico’s met zich meebrengen. Je loopt namelijk het risico om je investering 100% kwijt te raken, maar je hebt daarmee ook de kans dat je met jouw investering 10.000% winst maakt.

Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat met mijn Crypto selectie minstens 100% winst kan worden gemaakt, garandeer ik dat ook aan al mijn ‘bootcamp bundel‘ cursisten.

Wat houdt de 100% winst garantie in?

De garantie houdt in dat je minstens 100% winst gaat maken met jouw investering, zolang je het investeert in een Crypto, waarop ik die garantie geef en de investering dan ook hebt gedaan onder een koers, waarop ik verwacht dat minstens 100% winst mogelijk is. Ik garandeer je dat die winst dan vóór 31 december 2025 is gerealiseerd (ATH 2025 Bullmarkt). Dus vóór de volgende Bearmarkt die ik in 2026 verwacht.

Onder 100% winst wordt het volgende verstaan:

  1. winst op jouw investering
  2. inclusief de dollarwaarde van 2 Cryptotokens, die jij bij deze cursus als lesmateriaal krijgt (die op het moment van ontvangst GEEN financiële waarde hebben)

De betreffende Crypto hoor je al tijdens de eerste introductielessen en de koers waaronder het moet blijven is $ 0,10. Bovendien moet de investering zijn gedaan vóórdat een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Wat die gebeurtenis is, leer je ook in de eerste 4 introductielessen.

Tegenprestaties

Bij een garantie horen ook voorwaarden. Die leg ik hierna uit.

Naast de bovengenoemde voorwaarden moet jij alle (opgenomen) lessen binnen 1 jaar gevolgd hebben, waarvan de eerste 12 lessen vóór 15 mei 2023. Vóór 15 mei 2023 moet je ook de Introductiecursustoets hebben gedaan en de eerste Basiskennistoets (simpele multiple choice vragen). Dan bezit je als het ware jouw ‘basisvaardigheidsbewijs‘ m.b.t. Crypto.

Wanneer je die 100% winst op 31 december 2025 niet hebt gerealiseerd, dan krijg je jouw Cursusgeld 100% terugbetaald.

Terugbetaling vindt uiterlijk 31 januari 2026 plaats.

Garantstelling

Om deze garantie te kunnen geven, heb ik een bedrag op een spaarrekening op de Blockchain vastgezet, waarvan de waarde momenteel $ 199.367,61 bedraagt. Zie schermprint van deze reservering:

Het betreft een spaarrekening op de Blockchain met een tijdslot. Ik kan er voor die tijd dus ook niet aan komen. Op 25 december 2024 komt deze investering dus vrij. Naast gemiddeld 38% rendement op deze Blockchainspaarrekening, verwacht ik dat de koers van betreffende Crypto investering voor die datum ook minstens zal zijn verdubbeld. En zelfs als de koers nog 85% zou dalen, dan blijft er nog genoeg over om de 10 bootcampbundel cursisten schadeloos te stellen! Meer nieuwe cursisten neem ik namelijk niet meer aan in deze periode.

Kortom, mijn onderpand voor de 10 nieuwe cursisten is 1.000% gegarandeerd!

Update 13 april 2023

Het onderpand is inmiddels in waarde gestegen tot $ 220.759,73 en zal zeker nog 100% stijgen in waarde.

Nawoord

Er zijn genoeg mensen die wantrouwig van nature zijn en daarom niet kunnen geloven dat dit allemaal echt waar is. Vraag jezelf dan af: “Waarom komt hij hiermee met eigen naam en toenaam naar buiten op LinkedIN en Facebook?“. Hoe dom kan je zijn om publiekelijk iets te beloven wat je niet waar kunt maken? Het antwoord is simpel: “Ik weet het beter. Ik weet het ook beter dan de zogenaamde financiële adviseurs die blij zijn met 4-8% rendement per jaar.” Ja, dat klinkt arrogant, maar als iets waar is, is het gewoon waar.

Je hoeft mij niet te geloven, maar als je dat wel doet dan zul je daar geen spijt van krijgen.

Kijk op deze pagina als je tot de laatste 10 nieuwe bootcamp bundel cursisten wilt behoren:
https://brochure.cryptostarteracademy.nl/nl/2023-voorjaarsaanbieding-beperkte-inschrijving-mogelijk/