Dé Academy, die Financiële Vrijheid mogelijk maakt!

Ben ik te laat?

Ben ik te laat? Is de vraag die ik altijd hoor wanneer Bitcoin weer eens een All Time High heeft bereikt. Gisteren, 15 oktober 2021, kwam de koers weer in de buurt van $ 63.000. Dan zijn er altijd mensen die denken dat het niet meer de moeite is om dan in te stappen. Zelf zou ik het ook niet doen op $ 63.000 aangezien er altijd momenten komen, waarop je Bitcoin goedkoper kunt inkopen.

Maar als je het puur als investering doet en weet waarom Bitcoin ergens in de komende 10 jaar meer dan $ 1.000.000 waard wordt, dan boeit het niet zo of je het op $ 63.000, $ 50.000 of op $ 5.000 hebt gekocht. Leuk voor de statistieken om te kunnen zeggen dat je dan 200 keer winst hebt kunnen maken (op $ 5000 aanschaf) in plaats van 20 keer. Het punt is dat je jouw Bitcoin nooit meer zou moeten verkopen. Gebruik het te zijner tijd hooguit als onderpand voor een lening, maar verkoop het NOOIT. Met het huidig falend geldsysteem gaat Bitcoin immers ooit ook $ 10.000.000 per Bitcoin waard worden. Hoe meer dollars er bijgemaakt worden, des te sneller neemt de waarde van Bitcoin toe. En al zou Bitcoin tegen die tijd nog steeds 80% kunnen dippen, dan nog zou Bitcoin meer dan respectievelijk $ 200.000 en $ 2.000.000 waard zijn. Dus veel meer dan je met aandelen of in goud jouw vermogen kan laten stijgen. En als je NOOIT verkoopt, verlies je dus NOOIT. De dag dat Bitcoin $ 0 waard wordt, is de dag dat de US Dollar $ 0 waard is. Wanneer denk je dat dat gebeurt?

Dus ben je te laat?

Nee natuurlijk niet, als het om Bitcoin gaat.

Maar gaat het om nog mee te kunnen doen met het nieuwe jaarprogramma 2021-2022 van Crypto Starter Academy? Dan is dat eigenlijk wel het geval. Je bent in ieder geval te laat voor de 50% korting en ook te laat voor deelname met 25% korting op het cursusgeld van € 5.000 (voor 40 lesavonden (Zoom)).

Today is your lucky day!

Omdat ik pas op maandag 18 oktober 2021 de balans ga opmaken en de cursus voor het volgend jaar ga voorbereiden, die overigens begint op 2 november 2021 om 20:00 uur, heb ik de inschrijfmogelijkheid met 2 dagen verlengd. Dus tot en met 17 oktober 2021 kun jij je nog inschrijven, waarmee je ook 5 miljoen Crypto-munten kunt veiligstellen die je als lesmateriaal krijgt om mee te oefenen. Die Crypto munten hebben de potentie om binnen enkele jaren 1 cent per stuk waard te worden. Op dat moment zou het $ 50.000 waard zijn. Niet gegarandeerd natuurlijk. Het zou zomaar niets waard kunnen worden maar ook naar $ 1 kunnen stijgen, waardoor je met deze cursus dus multimiljonair kunt worden.

Disclaimer: resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties op successen in de toekomst! En investeer alleen met geld dat je kunt missen en zelfs bereid bent te verliezen!

Maarrrrrrr. Als de koers ontwikkeling gaat zoals Ethereum en HEX dat in hun eerste 2 – 3 jaar deden, dan is een stijging van 10.000x (=1.000.000%!) heel goed mogelijk.

Tijdens de cursus leg ik uit hoe dat kan en wat je ervoor moet leren.

Laat je deze kans aan jou voorbijgaan?

Ik weet als geen ander wat overtuigingen met je kan doen.

“Wat zullen de anderen van mij denken als ik in Crypto stap?” of “Crypto is toch alleen voor criminelen?” of “Het is veel te technisch. Ik snap het toch niet allemaal!”.

In het nieuwe programma leg ik in muizenstapjes uit hoe ons geldsysteem werkt. Waarom Crypto is ontstaan. Hoe je de juiste Crypto kunt kiezen en waarom je bepaalde Crypto moet vermijden. Je leert omgaan met risico’s en hoe je grote risico’s kunt elimineren.

Ik geef geen Financieel Advies, maar leer je alles wat je over Crypto zou moeten weten en hoe je honderden procenten winst zou kunnen maken, met behulp van een duidelijke Crypto Visie -en Strategie.

Meld je nu aan als je jouw leven op financieel gebied flink zou willen verbeteren. Klik daarvoor op de volgende knop.

Je zult er geen spijt van krijgen! Want ik geef ook nog eens een winstgarantie.

Deze cursus, is een ‘once in a Lifetime’ kans. Ik weet niet of ik het hierna opnieuw ga doen.

Hartegroet
Reinier Muller

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *