Dé Academy, die Financiële Vrijheid mogelijk maakt!

Waarom heeft niemand het over de grootste Ponzi’s ter wereld!

Waarom heeft niemand het over de twee grootste Ponzi’s ter wereld? De FED, de centrale bank van de VS, heeft vorig jaar flink wat geld bijgedrukt. Maar liefst 35% van alle US Dollars in de afgelopen 200 jaar is in 2020 ‘bijgedrukt‘! En het eind is nog lang niet in zicht!

35% van alle US Dollars werd in 2020 ‘geprint’

De ECB, onze Europese Centrale Bank, kan er ook wat van. Het volgend plaatje zou de prognose zijn voor eind 2021, maar is inmiddels al door de realiteit ingehaald!

Waarom ziet niemand dit als een Ponzi?

Waarom ziet niemand dit als een Ponzi, wat al jaren van Bitcoin en Crypto wordt geroepen?

Laten we eens naar de definitie van een Ponzi kijken:

Een Ponzi is een frauduleuze vorm van investering die hoge rendementen belooft met weinig risico voor de belegger. Het genereert rendement voor oudere beleggers, door nieuwe investeerders te werven. Dit is vergelijkbaar met een piramidespel, omdat beiden zijn gebaseerd op het gebruik van nieuwe beleggersfondsen om eerdere deelnemers te betalen. Voor zowel Ponzi schema’s als piramidespellen is er uiteindelijk niet genoeg geld om dit gaande te houden en ontrafelt zich de fraude.

Met andere woorden, met een Ponzi wordt een systeem of mechanisme in stand gehouden, dat net zolang door kan gaan totdat de geldkraan wordt dichtgedraaid en het systeem ‘doodbloedt’.

Laat dit nu ook het geval zijn als de FED en ECB stoppen met het geld bijdrukken! Dan zal de ene naar de andere bank omvallen! En de ene na de andere Overheid in grote problemen komen!

Raar hè, dat dit niet als een Ponzi en als frauduleus wordt gezien. Terwijl wij, de burgers, er de rekening voor gepresenteerd krijgen!

Al het geld komt uit gebakken lucht

Al het geld komt uit ‘Thin Air’, zoals de Engelsen of Amerikanen het zo mooi zeggen. Het geld bestaat niet en door cijfers in computers op te voeren is het er ineens wel?!?!?!

Bitcoin en andere Crypto werken precies hetzelfde!

Bitcoin kent een inflatie van 6,25 Bitcoin per 10 minuten. Elke Bitcoin wordt dus ook uit het niets gecreëerd. In tegenstelling tot de geldpers van de FED en de ECB is de Bitcoin voorraad WEL eindig en zal het steeds schaarser worden zolang er Bitcoin ‘HODL’ers’ zijn die Bitcoin kopen en nooit meer uitgeven. Daarom wordt Bitcoin uiteindelijk meer dan $ 1.000.000 per Bitcoin waard, terwijl de US Dollar en EURO steeds minder waard worden.

Wedden?

Wedden dat alle wereldburgers die alleen over fiat-geld (=nepgeld zoals de Dollar en EURO) beschikken en verder geen bezittingen hebben, het straks heel zwaar gaan krijgen bij de volgende depressie? Ik wil deze weddenschap niet winnen, maar het is onvermijdelijk. De 2 grootste Ponzi’s gaan daar namelijk voor zorgen en geven uiteraard COVID-19 en het Milieu (waar vele miljarden in gepompt moet worden) de schuld, zodat de naïeve burger ervoor kan opdraaien.

Not on my watch!

Niet als het aan mij ligt. Daarom is Crypto Starter Academy opgericht. Om zoveel mogelijk mensen te redden van dit falende geldsysteem en de nieuwe Crypto Miljonairs ertoe te bewegen om met die winsten straks zoveel mogelijk hulpbehoeftigen te kunnen helpen. Want zij redden het niet alleen!

Eigen geldprinter

Tijdens de cursus wordt uitgelegd welke Crypto is ontworpen om als geldprinter te functioneren. Bovendien wordt tijdens de cursus voor elke € 1.000 aan cursusgeld 1.000.000 nieuwe Cryptomunten als lesmateriaal aan betreffende cursist uitgedeeld. Crypto munten die ook uit ‘Thin Air’ worden gecreëerd, maar die in tegenstelling tot de Dollar en EURO steeds meer in waarde zullen toenemen. By design 10.000 keer in 2 jaar. Gaat dat lukken? Wie weet. Bitcoin is het gelukt, Ethereum is het gelukt. HEX is het gelukt. Dus waarom niet?

Niets is gegarandeerd, maar als de geschiedenis zich herhaalt, dan zal betreffende ‘gratis’ Crypto zo maar 1 dollarcent waard worden. 1.000.000 van die Cryptomunten zal dan $ 10.000 waard zijn. De cursus kost € 5.000 en is dat dubbel en dwars waard getuige de testimonials die je hier kunt lezen: https://bit.ly/3mO7Ugn

Meld je vóór 15 oktober 2021 aan voor de nieuwe cursus

Als je niet wilt wachten tot de 2 grootste Ponzi’s voor financiële problemen zorgen, meld je dan aan via:

https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/aanmelden-jaarprogramma-2021-2022-crypto-starter-academy

Na 15 oktober 2021 sluiten de deuren en zal je 3 jaar moeten wachten op de volgende cursus.

UPDATE 29 december 2021

Tijdelijk worden nog 10 cursisten toegelaten. Klik op de volgende link voor de voorwaarden: https://bit.ly/3EzRleX

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *