Dé Academy, die Financiële Vrijheid mogelijk maakt!

Zou het niet fijn zijn om een eigen geldprinter te hebben?

Weet je waar al het geld vandaan komt? Je zou zeggen uit een geldfabriek onder toezicht van de Overheid. Maar niets is minder waar.

In feite wordt het gemaakt uit gebakken lucht. De Engelsen zeggen uit ‘thin air’.

Ooit was elke gulden echt een gulden waard, omdat er voldoende zilver in het muntstuk zat, dat het geld vertegenwoordigde.

Toen onze gulden werd verkwanseld door Minister Zalm voor een EURO tegen een veel te lage wisselkoers, toen had die ‘valuta’ eigenlijk al geen waarde meer. De intrinsieke waarde van een biljetje van € 100 is slechts een paar cent, wat het papier en het inkt waard is.

Tegenwoordig wordt geld niet eens meer verspreid via bankbiljetten maar via digitaal geld.

De centrale bank hoeft alleen maar extra geld uit het niets beschikbaar te stellen (via het opvoeren van wat cijfers in de computer) en voilà, er is ineens meer geld in circulatie. Zo heeft de Federal Reserve (FED), de centrale bank in de VS, in de afgelopen 2 jaar veel meer geld in circulatie gebracht dan ze in de 200 jaar ervoor hebben kunnen doen toen de dollar nog wel gekoppeld was aan waarde, zoals aan goud.

Je hoeft geen genie te zijn om tot de conclusie te komen dat de waarde van de Dollar (en alle valuta die er aan gekoppeld is) sterk verwatert en dus veel minder waard is geworden. Waar denk je dat de prijsstijgingen vandaan komen? Juist. Door inflatie van het geld in circulatie.

In het volgend filmpje legt een 12 jarige dit kromme geldsysteem uit tijdens een vergadering van de Verenigde Naties. Watch and learn!

Je eigen geldprinter?

Als geld toch uit het niets wordt gecreëerd, dan kunnen we dat beter zelf doen en er een hogere waarde aan toekennen dan de centrale banken het met hun ‘nepgeld’ doen.

Cryptovaluta is zo’n tegenhanger. En ja, het wordt net zoals ‘echt’ geld uit het niets gecreëerd. Crypto valuta is ontworpen als uiting van vrijheid. Vrijheid van meningsuiting en vrijheid om te gaan en te staan waar we zouden willen. Als een soort van uniform betaalmiddel, waarbij de burger bepaalt wat de waarde is in plaats van Overheden.

Overheden en ‘Wallstreet’ wilden jou jarenlang doen geloven dat Crypto slecht is en voornamelijk wordt gebruikt door en voor criminelen. Guess what? Dat sprookje is inmiddels achterhaald, nu Wallstreet heeft vastgesteld dat zij vrijheid van meningsuiting, in de vorm van Crypto, niet langer kan onderdrukken. Sterker, JP Morgan (de grootste Investeringsbank ter wereld) omarmt Crypto nu en biedt het als dienst aan. Het is een kwestie van tijd dat Nederlandse banken dat ook gaan doen. Zij hebben namelijk geen bestaansrecht meer zodra de kritische massa zich in Crypto verdiept en daar hun toevlucht in vindt voordat het huidig geldsysteem wordt weggesaneerd. De Centra Bank Digital Currency (CBDC) is overigens de eerste stap. Daarmee gaan Centrale Banken hun digitale munten (alsof het Bitcoin is) aan de bevolking aanbieden. Die digitale munten worden overigens nog steeds en onbeperkt uit gebakken lucht gecreëerd.

Crypto daarentegen heeft andere fundamentele grondslagen. En als je de juiste Crypto kiest, dan is de kans veel groter dat het meer waard wordt dan dat de US Dollar of EURO meer waard wordt.

Crypto Starter Academy legt in haar cursus uit welke Crypto maximaal 3,69% aan inflatie (=uitgifte van meer Cryptomunten) produceert en minstens 20% rente per jaar oplevert. In de afgelopen 2 jaar zelfs gemiddeld 37% per jaar.

Resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor succes in de toekomst! Investeer alleen in Crypto met geld dat je kunt missen en zelfs 100% kwijt kunt raken!

Doe vooral zelf onderzoek om het bovenstaande te kunnen staven. Crypto Starter Academy helpt je daarbij. Wij wijzen de weg, maar jij zal deze zelf moeten bewandelen.

En zoals wij in elke cursus zeggen: “Geloof geen woord van wat we zeggen, maar onderzoek wat werkt voor jou en wat niet werkt voor jou!”

Bonus

Crypto Starter Academy garandeert onder simpele voorwaarden dat je 100% winst gaat maken. Je krijgt 2x jouw cursusgeld terug (= 100% winst!) als je binnen een jaar die winst niet hebt kunnen realiseren. Een paar van die voorwaarden zijn:

  • je hebt alle lessen gevolgd
  • je hebt alle huiswerk gemaakt en gemiddeld een voldoende ervoor gehaald
  • je hebt geïnvesteerd in de top 10 Crypto munten waarvan je de fundamentals hebt moeten leren
  • je hebt een gebalanceerde Crypto Portfolio, waarbij maximaal 15% in risicovolle Crypto mag zitten, 50% in stabiele Crypto en 35% in beloftevolle Crypto

De bonus die wij bij de cursus van 2021-2022 als lesmateriaal erbij doen is een nieuwe Crypto munt, die waarschijnlijk pas in 2022 het licht zal zien, maar waar wij nu al de hand op wisten te leggen. Als de koers van de nieuwe munt zich ontwikkelt, zoals de vorige munt van dezelfde ‘uitgever’, dan zorgt dit ‘lesmateriaal’ er alleen al voor dat je in de komende jaren een veelvoud van jouw cursusgeld (van € 5.000) gaat ‘terugverdienen’. Misschien al tijdens het schooljaar!

Nogmaals geen garantie dat dit gebeurt, maar er is slechts één manier om daar achter te komen. En dat is door je vóór 15 oktober 2021 aan te melden via dit formulier:

https://mailchi.mp/cryptostarter.nl/aanmelden-jaarprogramma-2021-2022-crypto-starter-academy

Na 15 oktober 2021 is deze kans verkeken.

UPDATE 29 december 2021

Tijdelijk worden nog 10 cursisten toegelaten. Helaas is de kans op 5 miljoen Cryptomunten nu verkeken, maar krijgen deze laatste deelnemers 1 miljoen Cryptomunten, die de potentie hebben om $ 1 miljoen waard te worden!

Klik op de volgende link voor de voorwaarden: https://bit.ly/3EzRleX

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *