Dé Academy, die Financiële Vrijheid mogelijk maakt!

Waarin zou jij investeren als je terug kon gaan in de tijd?

Interessante vraag hè?

Stel dat de geschiedenis zich herhaalt?

Maar stel nu dat de geschiedenis zich herhaalt? Dat is bijna hetzelfde als terug gaan in de tijd met de (voor)kennis van nu!

Stel nu dat er een gebeurtenis staat te gebeuren, die dezelfde impact gaat krijgen alsof je voorkennis had van alle hierboven genoemde merken? Dan zou jij met een minimale investering zomaar kunnen stoppen met werken!

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal zo!

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat meestal zo!

De sleutel hier zit in het woordje “meestal“!

Maar stel nu, dat er een spaarzaam moment zich aandient, dat jou een ‘life-changing’ kans biedt?

Zou je die kans niet willen onderzoeken?

Wij hebben hem gevonden!

Die “life-changing opportunity” hebben wij gevonden en leggen het uit in ons jaarprogramma 2021-2022. Een jaarprogramma voor de absolute beginner op het gebied van investeren en Crypto, waarop je tot en met 5 oktober 2021 nog eens 25% korting krijgt! Dat is ons eerste cadeautje voor de ‘vroege vogels’!

We leggen in onze cursus niet alleen uit waarom het een top-investering is met een enorme potentie van meer dan 1.000x (dat is 100.000%!), maar we hebben er zelfs vast in geïnvesteerd voor onze toekomstige cursisten. In een ‘vóórinschrijving’, die voor NIEMAND meer beschikbaar is! In de aandelenwereld is het heel gebruikelijk dat een klein groepje investeerders vóór de publieke verkoop van de aandelen, diezelfde aandelen voor een fractie van de openingskoers hebben aangeschaft zodat zij een ‘oneerlijke’ voorsprong hebben op de investeerders die veel later kunnen ‘instappen’ in die investering.

Crypto Starter Academy heeft nu de beschikking over miljoenen van die Crypto, die in de komende 3-6 maanden op de markt komt. Iedereen die dan pas hoort van de betreffende Crypto, zal een veel hogere koers moeten betalen dan waarvoor wij het hebben aangeschaft.

En jij kan er over beschikken!

Alle beginnende Crypto investeerders, die het jaarprogramma van Crypto Starter Academy 2021-2022 gaan volgen en het cursusgeld voor het hele jaar 100% vóór de eerste les (2 november 2021) hebben voldaan, komen in aanmerking voor de hiervoor genoemde Crypto zodra deze op de markt komt. Het wordt dan onderdeel van het lesmateriaal. Zij krijgen het op voorwaarde dat alle lessen worden gevolgd en het huiswerk met goed resultaat is ingeleverd. Over hoeveel Crypto gaat het dan? Het gaat over 5.000.000 units van die Crypto, die op termijn meer dan 1 dollarcent per stuk waard kan worden. Die de potentie heeft (geen garantie!!!!!) om daarna niet 10x, niet 100x, maar zelfs 1000x in waarde toe te kunnen nemen. Jouw cursus heb je dan op die manier helemaal terugverdiend. .

DISCLAIMER
Investeer alleen met geld dat je kunt missen en dat je zelfs 100% kunt verliezen! Resultaten behaald in het verleden bieden geen garanties voor de toekomst!

Mis deze kans niet!

Zoals je elders op deze site kunt lezen geef ik 100% garantie dat je minimaal 100% winst gaat maken als je alle lessen volgt en alle huiswerk met goed resultaat hebt ingeleverd. Dus wat heb je te verliezen?

Ik heb het geld van jullie niet meer nodig, maar vind mijn tijd heel waardvol. Vandaar dat ik de prijs vraag die ik ervoor vraag. In de wetenschap dat jullie een veelvoud ervan kunnen terug krijgen als je alles weet over Crypto wat ik vind dat je ervan moet weten. Dát heeft mij namelijk financieel onafhankelijk gemaakt!

UPDATE 29 december 2021

Tijdelijk worden nog 10 cursisten toegelaten. Klik op de volgende link voor de voorwaarden: https://bit.ly/3EzRleX

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Waarin zou jij investeren als je terug kon gaan in de tijd?”