Dé Academy, die Financiële Vrijheid mogelijk maakt!

Crypto Markt 260% toegenomen sinds 2018. Is dat veel?

Als je het plaatje zo bekijkt dan is de Crypto Markt flink toegenomen sinds januari 2018. Van ruim 760 Miljard naar 2.743 Miljard US Dollar. Een toename van 260%. Daarvan heeft Bitcoin met zijn recente All Time High (ATH) 240% voor zijn rekening genomen. Bitcoin domineert de Crypto Markt ogenschijnlijk.

Maar als je de Crypto Geschiedenis kent dan weet je dat na een korte Bitcoin Dominantie, de ALT-Coins de macht overnemen waardoor de Totale Crypto Markt Kapitalisatie explosief toeneemt.

Zie wat er tussen 2014 en 2018 gebeurde. Toen nam de Totale Crypto Markt Kapitalisatie met meer dan 8.000% toe!

De geschiedenis herhaalt zich nooit precies 100%, maar het rijmt wel heel erg op elkaar. Met andere woorden: “8000% groei t.o.v. 2018 zal wellicht niet gebeuren, maar ergens tussen 4.000% en 8.000% is erg waarschijnlijk.”

Waardoor de totale markt op ca 30 tot 60 Trillion Dollar komt. Dat is 30.000 tot 60.000 Miljard US Dollar!

Dat is dus veel groter dan de Goud Markt momenteel is (ca 11.000 Miljard US Dollar/ 11 Trillion Dollar).

Op zich is dat niet zo gek, aangezien steeds meer Institutionele Beleggers zich op de Crypto Markt begeven. Er zal dus heel veel geld c.q. vermogen worden verplaatst van Goud naar Crypto. Bitcoin wordt al het Digitale Goud genoemd. Alle andere Crypto bij elkaar zijn het Digitale Zilver.

De kunst is om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Investeer in de juiste Crypto om financieel onafhankelijk te worden. Vele cursisten van Crypto Starter Academy zijn het al of worden het binnen 12 maanden!

Daarom leren bij Crypto Starter Academy

Voor heel veel mensen zijn de bovengenoemde getallen niet te begrijpen en al helemaal niet te geloven. Maar als je net als Reinier Muller, oprichter van Crypto Starter Academy, meer dan 20.000 studie uren hebt besteed aan Crypto en het hele ecosysteem eromheen, dan is dat heel goed te geloven en zeker te begrijpen. Je zou dan op dit moment heel veel meer weten dan de zogenaamde Financiële Adviseurs, die hun salaris bij een financiële instelling moeten ‘verdienen’. Terwijl, als zij echt weten hoe het financiële systeem ‘werkt’, dan zouden zij als eersten het zinkende schip gaan verlaten. Want dat schip, het huidig financiële systeem, dat gaat 100% ten onder!

Dat, waarom en meer leer je bij Crypto Starter Academy!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *