Life Coach Lit – My Life is Awesome!

Er wordt momenteel zoveel FUD verspreid waardoor de slappe handjes flink aan het verkopen zijn. Maar ook Whales doen een duitje in het zakje.

Vergeet niet waarom we in Crypto zitten en vergeet niet dat we in Crypto voor de lange termijn zitten. Lang is een relatief begrip. Ik heb het dan over 3 tot 6 jaar, want de eerstvolgende Bullmarkt zal in 2025 plaatsvinden en de daarop volgende in 2029.

Wie nu ongeduldig wordt en dacht snel rijk te kunnen worden na de PulseChain lancering, komt bedrogen uit.

Ja, ik verwachtte een hogere openingskoers, maar de les die we met zijn allen moeten leren is dat niets 100% zeker is.

Wat wel 100% zeker is, is dat de PulseChain de oplossing is voor grote problemen en dat de wereld er nu al van weet en er veel meer van zal horen zodra de Bulmarkt echt aan gaat. Dat zal na de Bitcoin Halving zijn. Dus vanaf April/Mei 2024. Maar dan nog kan het 12 tot 18 maanden duren voordat we de absolute top gaan zien.

Voor die tijd gaan we in een rollercoaster zitten van emoties. Dus verkoop NIETS als je dat ook niet in je Strategie document hebt vastgelegd.

Omdat er veel onrust is, meestal ten onrechte, zijn er meerdere influencers die hun mening geven.

Lit, van My Life is Awesome (hij is ook een Life Coach) deelt zijn mening in de volgende video.

Grote delen onderschrijf ik 100%.

Ik heb een vertaalcomputer gebruikt om de vertaling te genereren en geen tijd om de vertaling te verbeteren. Dus negeer de foute vertalingen en probeer te essentie te snappen van wat hij te vertellen heeft.

Veel plezier bij het kijken en probeer te snappen dat HODL’n nu het beste is wat je kan doen totdat duidelijk wordt wanneer de eerste 10x wordt verwacht. Ik verwacht dat overigens nog steeds voor het einde van het jaar.