Als je Crypto te eng vindt, dan past Goud wellicht beter bij je…

Goud wordt al duizenden jaren gebruikt als ‘Store of Value‘ ofwel als waardevaste investering. Zo kon je 100 jaar geleden met één Troy Ounce goud een mooi maatpak met leren schoenen kopen. En dat kan je vandaag de dag nog steeds met één Troy Ounce goud.

Met investeringen in goud zal je geen ‘life-changing’ rijkdom kunnen creëren, wat met Crypto wèl mogelijk is. Daarentegen loop je met goud nauwelijks risico op waardeverlies en kan je met Crypto investeringen wel meer dan 95% aan waarde verliezen.

Dat gezegd hebbende, zolang je jouw Crypto niet verkoopt verlies je NIETS. Het is hooguit verlies op papier. Net zoals duizenden procenten winst met Crypto alleen op papier bestaat zolang je tussentijds niets laat uitbetalen in fiatgeld (euro, dollar) of edelmetalen.

Kortom, als je weet waarin je investeert en zolang je weet wat de bijbehorende risico’s en kansen zijn, dan kan je een strategie uitwerken waarbij je een deel van je investeringen in veilige assets (zoals goud en aandelen van goed renderende beursgenoteerde bedrijven) investeert en een deel in risicovolle assets (zoals kwaliteitscrypto) waarvan je veel verwacht.

Hanteer de vuistregel: lage risico’s leveren lage rendementen op en hoge risico’s kunnen hoge rendementen opleveren. Met name in Crypto zijn de risico’s asymmetrisch. Je kunt 100% (dus alles!!!!) kwijt raken, maar met de juiste Crypto ook meer dan 1 miljoen procent winst maken.

DISCLAIMER: Wij geven GEEN financieel advies. Investeer alleen met geld dat je kunt missen en dat je bereid bent om 100% kwijt te raken.

Onze relatie met Gold Republic

Ik geef mijn cursussen om zoveel mogelijk mensen voor te bereiden op de onvermijdelijke financiële malaise. Mijn cursisten hebben de potentie om in de volgende bullmarkt grote winsten te maken. Die zij dan kunnen omzetten in goud, zilver of platina. Enerzijds om dán de ‘Store of Value’ kwaliteiten van goud te kunnen ervaren maar ook om maximaal voorbereid te zijn op de totale ineenstorting van ons financiële systeem. Geld zal dan niets meer waard zijn. Goud des te meer.

Kortom, als Crypto niet jouw ding is en je toch iets wil doen om jezelf te beschermen tegen de instorting van het huidige financiële systeem, overweeg dan in edelmetalen te investeren. Wij hebben een goede relatie met Gold Republic, o.a. bekend van Madelon Vos. Zij hebben een vergunning verkregen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder registratienummer 12020650.

Tijdelijke actie

Alle nieuwe aanmeldingen vóór 6 september 2023 krijgen 1 gram goud cadeau wanneer voor minimaal € 100 een eerste bestelling wordt geplaatst.

Gebruik de volgende knop om een account bij hen te openen: